Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    10. Rujan 2017. 12:15

Sanjchi nama su na tecaju rekli da za radaonu ponesemo u vrecici doslovno ono najosnovnije, a onda kad rodis i kad te prebace na odjel, tamo ti muz dobese torubu sa ostalim stvarima. Evo linka s popisom sto u koju torbu staviti. http://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/sadrzaj-torbe-za-rodiliste.html

zelimobebu2701
    10. Rujan 2017. 12:18

Suncokretice Ovakvo je pakiranje. Ima ih 30 u pakiranju, koštaju 30i nešto kn. Meni je super. Probaj i nisu teške na želudac jer meni je teško sjedao svaki.

10. Rujan 2017. 12:19

Hmmm...neznam kaj ce mi dezic u radaoni?? Ja bi tam ponjela papire, dokumente, vodu i mozda mob, ako potraje da ga imam uz sebe..a majca i kreme i sve ostali za higijenu..pa to kad dodem u sobu? 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    10. Rujan 2017. 12:23

Sanjchi, ma da, ovo je samo okvirno, ja pola stvari s tog popisa necu uopce nositi. U ruksak za radaonu cu staviti svu dokumentaciju, jednu pidzamu, labelo, vodu, grickalice, mobitel i mrezaste gace i uloske da se nadu. Sve ostalo ce biti u drugoj torbi. 

Barkleys
    10. Rujan 2017. 12:25

zelimobebu2701

Suncokretice Ovakvo je pakiranje. Ima ih 30 u pakiranju, koštaju 30i nešto kn. Meni je super. Probaj i nisu teške na želudac jer meni je teško sjedao svaki.

I ja to koristim, ako ste se prijavile u onaj njihov babybonus u Dm-u dobijete i kupon za ovu marku. 

• Dena1009
    10. Rujan 2017. 12:26

Cure spakirajte par ulozaka i u rađaonu, meni je kad sam vec bila tamo puko vodenjak pa mi je dobro doslo, iako ja sam dobivala u bolnici uloske njihove al za svaki slucaj da ne budete mokre jos par sati.
    I da, kako vam se iz dana u dan smanjuje krvarenje dobro ce vam doci manji ulosci, meni je mm kupio u mulleru, zovu se RECORD i isti su kao pelzy al manji, velicine vir 80, al nema one mrezice koja meni je bila odvratna. Sad npr. nosim jedan pelzy za sigurnost i unutra stavim jedan taj mali pa mjenjam samo njega, a ako sta procuri ode u pelzy pa ga onda zamjenim.

url=https://lilypie.com]

barbs
    10. Rujan 2017. 12:29

Violeta, super ste napredovali!! 
    Cure, odmarajte i nemojte se naprezati!!
    Treca sreca, moja frendica inace sve preko obicne kartice placa... Kupuje stalno preko h&ma online... Mada je netko napisao da se moze i paypalom...
    E ovako.. TORBE- znaci i nama su rekle da u jednu nosimo samo oni najosnovnije: voda, spavacica, rucnik i dokumenti... A drugu da tata nosi... Ja sam pitala frendice i sestricnu kako su one nosile i rekle su da su sve u jednoj stavile... Imam stvarno veliku torbu i ne znam ako ce uopce stati u one ormarice... Jer ne znam koliko su veliki a najgore od svega je sta sam NAJOSNOVNIJE ponijela.... Nisam s nicime pretjerivala... A da sam manji torbu uzela ne bi mi stalo nista unutra...

10. Rujan 2017. 12:34

Znaci ponjet manju torbu ili ruksak za radaonu, a ovo onda dragi donese u sobu...al malo mi glupo, donjet ce u sobu, a na tecaju su nam bili rekli da su posjete od 15-17 i kao da traze da se postuje to vrijeme (i samo tate smiju, tnx God)😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    10. Rujan 2017. 12:37

Sanjchi, i nama su rekli 2 torbe... Ali sve frendice i sestricna su nosile sve odmah... Pa mi nema smisla.. frendica je rekla da je torbu stavila u hodnik u ormaric i to je to...

barbs
    10. Rujan 2017. 12:39

Evo torbe... Ne znam ako je prevelika... Manje nemam... Jedino da od muza uzmem onu za trening koju koristi... Manja je ali ne bi toliko toga stalo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.