Sanjchi nama su na tecaju rekli da za radaonu ponesemo u vrecici doslovno ono najosnovnije, a onda kad rodis i kad te prebace na odjel, tamo ti muz dobese torubu sa ostalim stvarima. Evo linka s popisom sto u koju torbu staviti. http://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/sadrzaj-torbe-za-rodiliste.html

Suncokretice Ovakvo je pakiranje. Ima ih 30 u pakiranju, koštaju 30i nešto kn. Meni je super. Probaj i nisu teške na želudac jer meni je teško sjedao svaki.
Hmmm...neznam kaj ce mi dezic u radaoni?? Ja bi tam ponjela papire, dokumente, vodu i mozda mob, ako potraje da ga imam uz sebe..a majca i kreme i sve ostali za higijenu..pa to kad dodem u sobu?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi, ma da, ovo je samo okvirno, ja pola stvari s tog popisa necu uopce nositi. U ruksak za radaonu cu staviti svu dokumentaciju, jednu pidzamu, labelo, vodu, grickalice, mobitel i mrezaste gace i uloske da se nadu. Sve ostalo ce biti u drugoj torbi.

Suncokretice Ovakvo je pakiranje. Ima ih 30 u pakiranju, koštaju 30i nešto kn. Meni je super. Probaj i nisu teške na želudac jer meni je teško sjedao svaki.
I ja to koristim, ako ste se prijavile u onaj njihov babybonus u Dm-u dobijete i kupon za ovu marku.
Cure spakirajte par ulozaka i u rađaonu, meni je kad sam vec bila tamo puko vodenjak pa mi je dobro doslo, iako ja sam dobivala u bolnici uloske njihove al za svaki slucaj da ne budete mokre jos par sati.
I da, kako vam se iz dana u dan smanjuje krvarenje dobro ce vam doci manji ulosci, meni je mm kupio u mulleru, zovu se RECORD i isti su kao pelzy al manji, velicine vir 80, al nema one mrezice koja meni je bila odvratna. Sad npr. nosim jedan pelzy za sigurnost i unutra stavim jedan taj mali pa mjenjam samo njega, a ako sta procuri ode u pelzy pa ga onda zamjenim.

url=https://lilypie.com]
Violeta, super ste napredovali!!
Cure, odmarajte i nemojte se naprezati!!
Treca sreca, moja frendica inace sve preko obicne kartice placa... Kupuje stalno preko h&ma online... Mada je netko napisao da se moze i paypalom...
E ovako.. TORBE- znaci i nama su rekle da u jednu nosimo samo oni najosnovnije: voda, spavacica, rucnik i dokumenti... A drugu da tata nosi... Ja sam pitala frendice i sestricnu kako su one nosile i rekle su da su sve u jednoj stavile... Imam stvarno veliku torbu i ne znam ako ce uopce stati u one ormarice... Jer ne znam koliko su veliki a najgore od svega je sta sam NAJOSNOVNIJE ponijela.... Nisam s nicime pretjerivala... A da sam manji torbu uzela ne bi mi stalo nista unutra...

Znaci ponjet manju torbu ili ruksak za radaonu, a ovo onda dragi donese u sobu...al malo mi glupo, donjet ce u sobu, a na tecaju su nam bili rekli da su posjete od 15-17 i kao da traze da se postuje to vrijeme (i samo tate smiju, tnx God)😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi, i nama su rekli 2 torbe... Ali sve frendice i sestricna su nosile sve odmah... Pa mi nema smisla.. frendica je rekla da je torbu stavila u hodnik u ormaric i to je to...

Evo torbe... Ne znam ako je prevelika... Manje nemam... Jedino da od muza uzmem onu za trening koju koristi... Manja je ali ne bi toliko toga stalo..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji