Babylove,cestitke od srca.. puno srece sa dojenjem.. javi nam se kad budes imala vremena.. 😘
Dena sretna vam godišnjica i drago mi je da je s Viktorom sve u redu ❤️
Sanjchi javi se Etherealu, oni hoće sve napraviti po dogovoru. I ako nešto nemaju, taj paket ce sašiti :) izrazito su ljubazni. A muž je predobar 😂 Koliko to sve košta 😂😂 E pa Nek si misli kad je čekao zadnji tren, sad ce doslovno znati koliko košta, nego mi koji kupujemo iscjepkano i ne pišemo troškove 😂 Da ne padnemo u nesvijest 😂😂😂 presladak je 😂😂
Treca_sreca H&M, pogledaj na webu, senilna sam, Ugl uvijek sam upisivala broj Kartice koji sam morala potvrđivati preko PBZ Mtokena šifrom. Vjerovatno ima opcija i za pouzeće.
Barbs bome 17 dana do termina, a ti si aktivna kao da ne znaš da si trudna, svaka čast 😂😂😂😂
Babylove čestitke!!!! Brz oporavak ❤️ Kad stigneš napisi sve kako i sta je bilo 😁
Torba za rodilište najbolje pitati u bolnici u kojoj se rada, jer npr popis za Merkur ne vrijedi u Osijeku i slično. Ima naravno istih stvari, ali možda ima nešto višak/manjak. Ovisi od politike rodilišta.
Mi se vraćamo iz Zadra, prometna bila poslije tunela na autocesti. Fuj fuj. Ljudi voze kao manijaci. Jos odma nakon tunela. Bili smo prošli netom nakon sto se to dogodilo pa smo naglo kočili da se ne zabijemo svi skupa iz tunela u njih. Ljudi jurcaju ne normalno. Pa sam rekla muzu da stane ako treba sta nekom pomoći. No kad smo vidjeli da Bosancu kojem je auto totalka curi nešto iz auta, muž nas je vratio Nazad u auto da ne izazivamo vraga.
Babylove, čestitam!! Želim ti što brži oporavak
Uživaj sa svojom curom i javi nam kako je prošlo kad stigneš
Ajmeeee Babylove❤ cestitam na Luciji😘😘😘 neka sve bude dobro s dojenjem👏👏
McMause, javila sam im se, bas su dragi, sve objasne i ne size jer nista ne kuzim😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dena molitve su pomogle. Drago mi je da se maleni oporavlja! Zelim vam sretnu godisnjicu braka! Kako ke s izdajanjem? Jel krenulo mlijeko?
Babylove cestitam na bebici! Nadam se da si imala relativno lak i brz porod 😁
POSTELJINA ja nisam kupovala jos nikakvu posteljinu, poplun ni jastuk jer znam da prvih mjeseci beba spava na ravnom. Kupila sam samo 2 dekice, jednu deblju i jednu tanju. Ionako ovdje u DE je vreca za spavanje must-have pa mislim da ce to biti dovoljno
Babyloveeeeeee, CESTIIIITAAAAAM!!! Dobro nam dosla, Lucija
Nadam se da ste dobrooo!!!
Ostalo procitam i nadoknadim kasnije
Babylove, cestitam na princezi 👍🏻❤️! Uzivajte (kad uhvatis vremena napisi neki feedback-ic s poroda)
Veliki pozdrav!
Sortiraj odgovore
Najstariji