Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    10. Rujan 2017. 09:29

Mi smo oko 1 dosli dom i jedca sam cekala jer sam za nazad JA vozila... A imala sam filing k'o da mi maki cacka po pipiiii i da bi mogao izaci vani  Jedva sam hodala uokolo i jos su mi se smijali, pa sam svim rekla: NEEEKAAAAA, DOCI CETE VI NA MOJE!!  a oni: ali bas simpaticno!! Nista zlonamjerno!! 
    Muz je rekao: vidjet cemo tko ce od njih 17d prije termina iz kuce izlaziti! 
    Druzili smo se s frendovoma... Dosli su kuma i decko .. vidjela puno poznatih koje GOOOODINAMA nisam vidjela... Svi u soku radi trudnoce  I sestru s muzem vidjela... I tako.... Kod nas je kisa jos sinoc pocela padati i imali smo srece jer smo taman dosli doma.... Ne znam ako je cijelu noc padala... Ujutro me grmljavina probudila... Pljusak... I dalje pada i s vremenom grmi...

10. Rujan 2017. 09:35

Barbs, vjerujem da ti nije bas bilo lako vozit😌 ali ajde, sad do kraja miruj pa ce bit bolje..sutra odlaze turisti? 
    Jel to ona seka iz prvog braka?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    10. Rujan 2017. 09:40

Sanjchi, suuutraaa  Ma nije bio problem voziti nego tamo su bili totalno neorganizirani... Imali su stolove, ali možda 2-3 klupe, pa sam ja sjedila na štandu  A tamo se nemaš kako nagnuti i automatski me dolje počelo boljeti, pa osjećam malo posljedice  Nema odmaranja danas!  Čekam da se kuma probudi/odgovori na poruku da idemo na kavu, pa moramo u city mall kupiti pokon za malu od sestrične, usput ćemo pogledati robicu za izlazak, pa nešto u dm kupiti i do mojih  Aaaa ne, ne, ne ta sestra... ova druga  Ova iz prvog braka jako rijetko ide vani jer kaže da su njena djeca njena briga (kad meni objašnjava kako se ponašati kao mama!) i onda odjednom ide vani s frendicama (a baš ih nema) ili s mužem bez djece, pa ju pitam: a gdje su djeca? i onda odg: pa kod mame! Valjda se mogu i ja malo odmoriti!!!  aaaah, ta dvoličnost! Kad druge mame izlaze bez djece je neprihvatljivo, ali kad ona izađe onda je to valjda ok! 
    Kakvo je vrijeme kod vas? 

10. Rujan 2017. 09:43

Jeeeej za odlazak turista👏👏👏👏😁
    A seka..hahhaa...a to ti tako ide😂😂😂
    Pa ok je, suncano, nije hladno, nije vruce...bas OK. Sad je dragi pogledo popis(e) i kaze: pa tu nema cijena? A ja onak: kak da ih znam kad nikad to nisam kupovala😂 a njega je zanimal

barbs
    10. Rujan 2017. 09:44

P.S. Daaaa, sutra napokoooon!!! Danas će muž napisati listu što mu fali od potrepština za farbanje, pa će sutra nakon posla kupiti i pripremiti stan da ga ofarba. U utorak je rekao da će si uzeti free s posla, a danas ću i tatu pitati ako može doći pomoći da se to brže obavi. Šogora (od muža brata) nema mjesec dana... u ZGu je... Svekar radi...

10. Rujan 2017. 09:45

sanjchi255

Jeeeej za odlazak turista👏👏👏👏😁
    A seka..hahhaa…a to ti tako ide😂😂😂
    Pa ok je, suncano, nije hladno, nije vruce…bas OK. Sad je dragi pogledo popis(e) i kaze: pa tu nema cijena? A ja onak: kak da ih znam kad nikad to nisam kupovala😂 a njega je zanimal

Zanimalo ga je po cijenama koliko sta kosta..haha...pa mu kazem: rekoh ti koliko da ugrubo racunas😑
    Jeste zbrajale ovo sto ste kupovale za higijenu, po ljekarnama i to? Jel dosta tisucu kuna za to sve? Msm za higijenu...

10. Rujan 2017. 09:47

Ah Barbs..kad treba pomoc, svi se razbjeze😂😂 to tako ide... Al dobro, nije velik stan pa ce to ic brzo..tko ce ti cistit? Ti se nemoj naprezat, jos da se ne porodis😅

barbs
    10. Rujan 2017. 09:49

Sanjchi, a fino je vama... Mada meni ne smeta kiša   Ja nisam iskreno zbrajala ništa  Dosta toga  iskreno nisam ni kupila jer lako zamolim nekoga da se zaleti dok smo u bolnici ili kad dođemo doma.. Imam one najbitnije stvari, a za ostalo ćemo lako jer nisam htjela pretjerivati, pa da mi stoji i ne znam što ću s time... A muž i cijenik?? Pa kako znati koliko će te sve doći?!  To ponekad naiđeš i na akcije... Naravno, svaka gleda da prođe jeftinije, ali znamo i da jeftinije ne znači kvalitetnije, mada kako kada 

barbs
    10. Rujan 2017. 09:52

Sanjchi, vidjet ću kako mi mama u srijedu radi, pa ako radi ujutro ću otići poslije podne po nju... ili sveki angažirati  Nije me briga...  Ionako mi moji trebaju donijeti svu robicu koju imam kod njih. Mama i nona su sve oprale i ispeglale, što je super jer unatoč tom ogromnom ormaru kojeg imamo muž i ja, puno tih potrepština za malog (pelene, maramice i ostalo) je u vrećicama i sve nagurano  Jedva čekam da mi muž komodicu namontira, pa da sve poslažem unutra 

barbs
    10. Rujan 2017. 09:55

Joj, te nagradne igre!  Sad sam se sjetila komentirati...  Ja se kao i dalje trudim, ali znam da od toga neće biti ništa... Ali naša frendica je non stop igrala i uspjela je osvojiti nešto!  Bilo bi super kad bih osvojila kolica  Još sam i sestru angažirala da igra (jadna, dobivala je poruke sl. NISAM ZNALA/O DA SI TRUDNA! ČESTITAM!!!)... ali vjerojatno ništa od toga 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.