Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Rujan 2017. 10:56

Barbs, bas to, rijec je o tome koliko si dobar s nekime. I stvar principa..mene bi bilo sram taki ne vratit novce😑 
    Hahahha...stede perilicu😂 moja ce bogami radit stalno😂😂😂😂 jos kad krenu gosti za babinje😌

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

10. Rujan 2017. 10:59

Da, popis je taman...ja si sad sve mislim, imam doma tu jednu torbu, pa cu probat u nju potrpat stvari, da ne vucem kofer jer imam feeling da ce me spotat😂😂 moram kupit jos sve sta mi treba pa probat to lijepo poslozit unutra. U najgorem slucaju, mogu kupit jos jednu manju pa u nju stavit jos nesto, ak mi ovdje ne stane sve. Najvise me muce ulosci..kad je ogroman paket😌

zelimobebu2701
    10. Rujan 2017. 11:04

Bok curke, napokon sam pročitala sve od petka i subote. Kod nas se radila zimnica ovih dana.
    Dena drago mi je da je maleni bolje. Nadam se da ćete uskoro biti svi zajedno u svom domu. Sretna godišnjica! 
    Suncokretice Ja sam imala i uz magnezij muke s grcevima i onda mi je doktorica preporučila one tablete iz dm-a i otkako njih pijem nisam imala grčeve nikako.
    Violeta znači ti bi nam mogla biti sljedeća. Samo hrabro!!
    Sto se tiče roditelja. Imam blizak primjer gdje se kćer vise voli, kolko god sin bio vrijedan, uspješan, nikad nije tako dobar kao ona koja je daleko od toga...nadam se da nikad neću biti takav roditelj.

Barkleys
    10. Rujan 2017. 11:08

Sanchi - ma ovisno o kutiji, ali mislim da ti neće naplatiti više od 200-300 kn.

Barbs - sva sam se naježila na ove komentare od seke, za izlazak van sa djetetom/ bez djeteta.

Zub i daljeeee rastura, doduše tek sam 1 klavocin popila, i odspavala 4 sata. Izgledam ko zombi. 

violeta1
    10. Rujan 2017. 11:09

Evo upravo se slikala za usporedbu... Bas je fora sto sam se cesto slikala pa vidi se razlika hehe

violeta1
    10. Rujan 2017. 11:11

Hedgehog zao mi je radi zuba i nadam se sa ce uskoro proci..nezgodno 🙄😯

10. Rujan 2017. 11:11

Hedgehog..zimnica...ja preskacem ove godinr i bas ce mi falit..ali jrdnostavno nisam u stanju...
    Violeta...lijepo je pupo narastao😍

violeta1
    10. Rujan 2017. 11:15

Zelimobebu oo vrijedni ste bili, mi smo samo ljute feferons stavili, a dobila sam pekmez i paprike i krastavce od moje i njegove mame. Da ima primjera gdje je kcer vau a sina ko sljivi. Ne mogu shvatit takve roditelje ali ok.
    Evo ja opet imam neke bolove, vec sam sva zbunjena i stalno pratim sta kako...mali bas zeza, malo bi isao van pa malo ne. 

luce <3
    10. Rujan 2017. 11:19

Dena drago mi je da stvari idu na bolje i da sr oporavljate.... Zelim vam sto brzi oporavak i da uzivate.... Sretna vam godisnjica!
    Hedgehog zao mi je radi zuba!!! 

zelimobebu2701
    10. Rujan 2017. 11:23

Mi smo pekmez i ajvar radili. 
    Ni ja to ne shvaćam nikako, to me baš ljuti i kažem samo da ne budem takva nikad.
    Violeta jel te strah kad krenu bolovi?
    Ja sva nekako sve vise uzbuđena, a opet me malo strah hvata, a tako mi je i muž priznao da i njega. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.