Violeta,velika pupa 😍
Dena,tako mi je drago za Viktora.. ono najgore je iz vas.. Sretna godisnjica ❤ Ti nam puno savjeta mozes dati,jer eto ti si prosla to sto nas ceka..
I mn danas nekako bolucka stomak,osjecam bas pritisak dole..
Torba-hmm ja sam sb spakovala u torbu od kolica,jer mi trebaju samo stvari za licnu higijenu,sve drugo dobijemo.. ii jedino muz donese zadnji dan ono sto cemo obuci za izlazak iz bolnice..
Torbu, nosim samo jednu i sve je u njoj jos vodu moram stavit. Ne pada mi na pamst nosit sve posebno, ovak je sve na jednom mjestu i iskreno briga me za to hehe... bit ce torba uz muza i dobro. Ne da mi se uopce komplicirat oko toga jer sta one mame koje uhvate ranije sve pa ni torbu ne donesu pa opet se snade sve.
Zelimobebu nije me strah vec sam zbunjena, svako malo neki bolovi a ja pojma nemam, a sad sta ce bit kad budem isla za bolnicu haha vidit cemo, za sada sam opustena ali zbunjena.
Dena tak je kod mene, svako malo neki bolovi. Evo 10 do 12h jaka bol u ledima, popustilo nakon 6min, u pola 1 bol kao pred mengu malo slabije, popustilo. Sad leda bole opet lagano evo vec 15min. I tak stalno se izmjenjuje. Sad idem lec i odmorit, bili smo na rucku a ja stalno gledam sat i pratim hehe
Što se tiče putne torbe/kofera sa stvarima koje nam trebaju nakon poroda, ja sam dobila savjet iskusnih da obavezno na nju napišem ime i prezime jer ono em se odvajam od torbe, mogu me nakon poroda odvesti negdje drugdje i slično pa da sestre znaju čije je to.
Curke,da vas nesto putam u vezi otvaranja porodiljnog,vjerujem da ste vi to sad nedavno obavljale..koja je tocno procedura?45 dana prije termina se to mora otvoriti,tocno na 45.dan prije ili mozes malo ranije?gin. nam daje dvije doznake?obje nosimo u hzzo i u firmu?ja sam ugl na komplikacijama od pocetka,a sad iduci petak mi je tocno 45 dana prije termina..
e ovako... meni su komplikacije istekle 5.8. porodiljni pocinje 6.8.
15.8. sam dosla kod ginekologice, dobila sam 2 doznake za komplikacije i 2 doznake za otvaranje porodiljnog. isti dan (15.8.) sam otisla u hzzo i rijesila sve,i posao i hzzo.. dala doznake,ispunila neke papire i to je to.
Cure nemam vremena citati sve samo da javim da sam ziva;u petak 8.9.sam rodila ,curica Lucija 3300/49 ,inducirali su mi porod jer je situacija i dakje bila ista(4cm otvorena) sve je u redu,borimo se s dojenjem ☺ kad imala vise vremena napisem vise
Pusa svima
Babylove cestitam na malenoj...uzivajte samo i kad uhvatis vremena javi nam se kako ste 😘😘 Sretno s dojenjem 😊
Od previše uzbuđenja mobitel mi je poslao samo početak porukeee
Babyloveeee - čestitam neka ti je sa srećom! I tebi i maloj Luciji
Sortiraj odgovore
Najstariji