Ma mislim da ce tati dati da ostavi torbu za mamu, ionako su s nama u radaoni. A i da prvu noc budes bez torbe mislim da nema veze, snaci cemo se jedan dan. Mene samo zanima sto obuci za radaonu i tko ti uzme tu robu kad nas zaprime? Tamo kad dodemo se obudemo u pidzamu, svoju ili njihovu, pa valjda tati daju robu? Moram smislit nesto sto se lako skida 😂
Kiki, mislim da ti to ovisio o bolnici... Ja sam pitala frendicu ako oblacim svoju spavacicu u radjaoni i rekla je da od bolnice... Tek kad dodjes na odjel obuces svoju...
Barbs kod nas je radaona na jednom katu, a sobe su na drugom, tako da nemas gdje s tom torbom, nema ormarica u radaoni da tamo mozes staviti. Barem sam ja tako shvatila, a mozda je kod vas sve na jednom katu pa mozes ostaviti cijelu torbu? Evo moje torbe za kasnije, sad je prazna pa ne znam jel se kuzi na slici kolika je, al nije prevelika. Ja u nju necu stavljati cijele kutije nego u posebne vrecice samo dio ulozaka, dio blazinica i tako, da ne nosim cijela pakiranja, to mi muz moze donositi prema potrebi.
E da, za pidzame ovisi o rodilistu, nama nisu nista rekli da cemo dobiti pa cu zato jednu pidzamu strpati u ruksak ako mi ne daju svoju da imam. I znam da muz mora imati ono neko odjelo koje obuce za radaonu, kao zastitno, kupuje se u ljekarni i bez toga ne moze u radaonu. E sad, cula sam od jednih da se ne treba kupovati a od drugih da treba jer bolnice to ne daju... ne znam kako je na Sv. Duhu, moram to jos saznati.
Hmmm...kojr komplikacije😂😂😂
Poludi covjek dok se spremi...a kiki, mislim da ak te uhvati u sred noci da nema biranja sta ces obuc😂😂😂😂 oblacis sta ti se nade pod rukom i picis u bolnicu...najbolje odma u spavacici 😝
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I kod nas je radjaona na jednom katu, a odjel na drugome... Ja sam sada stavila blaznice za cice u posebnu vrecicu.... I jos moram staviti uloske u posebne vrecice... Mada sam vec spremila 8-10 komada...
Ne znam, Kiki, ja sam pitala frendicu i ona je rekla da kad je isla u radjaonu su stavili torbu u ormaric...
Violeta znat ces kad dođu trudovi, ja sam vec kod drugog truda znala da je to to i zvala muza. I da, trudovi nisu (bar kod mene) bili skroz jednaki, znaci bilo je jacih, slabijih, duzih, kracih i razlicitih razmaka...to me malo zbunilo, al tek pod kraj se ujednace.
url=https://lilypie.com]
Hahahaha Sanjchi najbolje i najjednostavnije, onda dodemo i samo skinemo gace 😂
Barbs ako ti je frendica tako mogla moci ces i ti, od mojih nitko nije rodio sad u zadnje vrijeme pa nemam koga pitati...znam samo sto su nam rekli na tecaju pa cu zato nositi odvojeno, ne zelim da vicu na mene 😅
U nasoj bolnici ne smijemo imat svoje spavacice ni u sobi ni u rodilistu, sto je suoer jer bar na to ne trebam trosit niti ih mazat 🤣
Kad sam s L dosla, uoce se ne sjecam sta sam imala na sebi, mislim da tajice i tuniku i nisan tada ni zbala da cu ostat dok prrgled nije prosai 😂 dali su mi spavacicu da se obucem, a po torbu je mm isao doma i oni su je stavili negdje sa strane i poslije su je odnjele u moju sobu dok sam ja jos bila u boxu s mm nakon poroda
Curke,da vas nesto putam u vezi otvaranja porodiljnog,vjerujem da ste vi to sad nedavno obavljale..koja je tocno procedura?45 dana prije termina se to mora otvoriti,tocno na 45.dan prije ili mozes malo ranije?gin. nam daje dvije doznake?obje nosimo u hzzo i u firmu?ja sam ugl na komplikacijama od pocetka,a sad iduci petak mi je tocno 45 dana prije termina..
Sortiraj odgovore
Najstariji