Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    10. Rujan 2017. 07:13

Hedgehog

Jutro curke, ja sam se upravo vratila sa hitne stomatološke službe. Jučer mi nije ništa bilo bolje od lupoceta, onaj tijekom dana koji sam popila ajde malo me manja bolilo, ali ovaj navečer ništa… Nisam spavala cijelu noć i u 4 ujutro me muž odvezo na hitnu. UMNJAK! Majicu mu njegovuuu!

Ugl, s obzirom da ne mogu slikat zube sad u trudnoći, još bi vađenje mogla ali problem je u rendgenu. Mene noćas bolila cijela desna gornja čeljust, pa nisam ni skužila da me boli umnjak. Rekla mi je samo da se javim svojoj zubari i dala Klavocin.

E sad taj klavocin. Mene malo strah njega, mislim vidjela sam da su ga znale žene piti u trudnoći, i ja sam i ovoj na hitnoj i ljekarnici rekla da sam trudna. I obje su samo odmahnula glavom. JOJ.

Zašto se takve stvari uvijek događaju vikendom?!

Uh, zao mi je zbog zubobolje. Slobodno pijrs klavocin. I ja sam ga se bojala piti ovo ljeto na moru pa sam zvala ginekologa da provjerim dal se smije, rekao je da popijem bez straha, u trudnoci je dopusten

10. Rujan 2017. 07:15

Hrdgehog, auch 😖, umnjak ...
    Gle, posto je upala morat ces pit antibiotik, nedo bog da se zakomplicira, a glava i zubi su osjetljivi.
    Ti jos provjeri sa doktorima, ali ja bi popila antibiotik iz razloga sto sam imala velikih problema sa upalom... (nebi te htjela plasiti, ali moram ti reci da sam i nakon vadjenja, hitnog, jednog zuba, pila i anitibiotik i neke tablete protiv otrovanja ili nesto slicno, bila sam otecena da mi se oko zatvorili...itd)
    A umnjak sam vadila isto zbog upala, prvo antibiotik, pa vadjenje, i boljelo me jer je se vec stvorio gnojni djep...
    Jel ti izbija ili nema kud izbit? (Meni je isao u celjust, nije mogao izbit skroz)

• sretna
    10. Rujan 2017. 07:42

Dena1009

Evo da i ja javim novosti. Nas mali borac u cetvrtak je bio na operaciji, operacija je prosla kako su planirali i dobro se oporavlja. Za sada je jos na intenzivnoj, planiraju ga prebacit na odjel kroz koji dan ako bude sve dobro.
    Danas nam je 1. godisnjica braka, a necemo se ni probudit zajedno, kolko sam sretna zbog malca, toliko mi je je tesko sto nismo svi zajedno..tolko sam se veselila prvoj godisnjici i to u troje…al eto, mora se…opet cemo biti jaci za jedno iskustvo…
    Meni se iz dana u dan poboljsavalo stanje..sve do ove veceri kad mi je puko šav, nije strasno al ce se oduziti…sad cekam jutro da nazovem u bolnicu i pitam sta i kako dalje…puno vas sve pozdravljam, drzite se i nadam se da ce nam uskoro doci i nove bebe 😘

Vidis da je mali borac 😊 biti ce to sve super, glavno da su otklonili problem. A ti se cuvaj da ti se ne bi jos nesto zakompliciralo sa savom. Godisnjivu ce te proslavit svi troje uskoro sa malim zaksnjenjem 😊 sretna godisnjica!

10. Rujan 2017. 07:52

Uhhh Dena, mogu si mislit koliki kamen ti je pao sa srca. Bas si me razveselila jutros i uljepsala mi dan, pa onda mogu mislit koliko si ti sretna😊 nadam se da cete ubrzo vec bit kuci i zajedno cete proslavit i godisnjicu i sve sto ste do sad propustili. Maleni se vec sad pokazao velikim borcem. A jednako tako i ti i muz. Od srca vam zelim da uskoro budete svi skupa i da ovaj dio ostane iza vas kao ruzan san. Sretna godisnjica😘😘❤

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

10. Rujan 2017. 07:53

Hedgehog...uhhh...umnjak...😥😥 drzi se uputa doktora i bit ce sve OK...

10. Rujan 2017. 08:07

Belle84

Mislim da je 400 kn bila, plus ona deka 220 ja mislim…

E a nisam vidjela da imaju posebno u ponudi jos ono: ogradica, navlaka za poplun i jastuk i plahta (kao 4. djelna) imaju nesto drugo pod 4-djelnom posteljinom..jesi mozda ih pitala kad si narucivala dal izraduju i u toj opciji? Ili ti McMause? 
    Ako je neka od vas pitala, da im ne saljem opt ja mail s istim pitanjem....

• Dena1009
    10. Rujan 2017. 08:39

Hvala cure. Evo danas kad dođe mm idemo do doktorice jer je ovaj bolnicki centar toliko velik da ne mogu ni sama do ginekologije. 
    Evo napisat cu vam sta su mi rekli kod otpustanja iz bolnice mozda kojoj pomogne:
    Ako  se izdajate potrebno je 8-12 puta na dan, svaki put  po shemi - 7min desna pa lijeva, 5min desna pa lijeva, 3min desna pa lijeva.
    Sve vrijeme dojenka piti jod, a zeljezo do prvog pregleda kod ginekologa nakon 4-6tj, uzimati oboje pola sata prije dorucka sa sokom od narance.
    Također rođakinja farmaceut mi je preporucila chin officinalis c9 ili c7 homeopatske kuglice za brzi oporavak od poroda ili kuglice arnike.
    Ako se jos cega sjetim napisem vam imam vremena kad izdajam samo je problem jako los internet ovdje.

url=https://lilypie.com]

10. Rujan 2017. 08:44

Dena neka si ti bolje i neka je maleni bolje a za sve ostalo lako. Pazi se zbog sava i nemoj se naprezat. Super je sto imas mlijeka, jer inace stres (a pogotovo takav) hoce uzrokovat gubitak mlijeka. Jesi sama u sobi ili imas drustvo? Bar da ne budes sama po cijele dane ako vec nista drugo.. 
    Jesi bila danas s malenim?

barbs
    10. Rujan 2017. 09:23

Juuutrooo!! 
    Dena, drago mi je sto je s Viktorom sve dobro!!!  Samo tako nek' nastavi!!  I sretna godisnjica!!  Proslavit cete vi kvalitetno i posteno kad se Viktor i ti vratite doma! Drzi se i brz oporavak ti zelim!! Javljaj nam novosti!! 
    Hedhehog, zao mi je radi zubobolje! Sutra zubarici  Ona ce ti znati reci sto trebas piti, ali valjda ovi drugi dr nisu ludi da ti nesto krivo prepisu! 

maca1510
    10. Rujan 2017. 09:23

Dena bas mi je drago da je maleni dobro a i ti isto! Sad samo naprjed da maleni sta pri ozdravi i da mozete kuci, a za godisnjicu ces lako. Ako ce te utjesit meni niti muz nece bit doma za prvu godisnjicu pa hvala Bogu. Samo nek je zdravlja! Sretna vam godisnjica 😀
    Zub- neznam jeli Klavocin moze uz trudnocu al sigurno negdi pise. Samo znam sta je to imat probleme sa umnjacima i obavezno dobro prvo antibiotikom izljecit i nakon toga odma vadenje. Jedan su mi vadili tako nisam stvarno niti osjetila, ma nista, ali drugi mi nisu dobro izljecili i injekcije nisu dobro djelovale...nemogu ti ni opisat tu bol, doslovno sam padala u nesvjet. Tako da obavezno antibiotik i onda si na konju!

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.