Kleaiva, vama jr lako kad vec imate klince😅 pa imate puno toga. A nama prvorotkama je sve to slatko i lijepo i htjele bi svasta, i novo i hrpu toga..za iduce ce nam vec bit manje zanimljivo😂😂 a kindac..pa mozda u ljubicasto? Boja lavande..to mi je tako lijepa njezna boja😀
Suncokretica, hvala, hocemo, samo za sad jos ne, za cca 10-15 dana😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Suncokretica, imam grceve u listovima svaku al svaku vecer, kad me copi istegnem stopalo prema naprijed, prema koljenu. I uzimam magnezij redovito.
Fora mi je baby gym al nemam kud s njim, a izvan sobe necu stavljat jer bi psi poludili.
Prala sam igracke i susila, cucki su poblesavili totalno za tim
Jutro cure..evo mi jeli, ves objesili, i sad planiram kavu skuhat. Cekam majstora da zavrsi kapiju napokon a nikako da dode, muzev je prijatelj i dobro smo, super radi ali nije nagal za posao bas. Nekako sam umorna, nisam nikako spavala, em wc em zgaravica em snovi ludi..grozna noc. Kud se osjecam slomljeno i bez volje tu jos i ne naspavana. Ovo moje djete mi uzima svuuu energiju, kao pokisla kokos sam 😐😫😪😯🙄
Sanjchi ja nisam uzimala nista za pupak jer cekam da patronazna dode i kaze, sta kako i zasto hehe. Jedino sto sam htjela uzeti nastavak za usisavac za nosic a uvijek zaboravim to. Pa ce muz kad bude isao po sve za pupak uzet i to.
Suncokretica, imam grceve u listovima svaku al svaku vecer, kad me copi istegnem stopalo prema naprijed, prema koljenu. I uzimam magnezij redovito.
Fora mi je baby gym al nemam kud s njim, a izvan sobe necu stavljat jer bi psi poludili.
Prala sam igracke i susila, cucki su poblesavili totalno za tim
Tako je i mene grcilo i pomogao mi je magnezij..mozda povecas dozu, uzmes 2 na dan. Aa to mi je poznato kad cukci polude za igrackama hehe...moj muski obozava svog medu i evo 2 godine je medo i samo ruku mu je sredio hehe, a lopte obozava suta gura kao da igra nogomet glavom ali kad ispuse onda mu nije zanimljivo. Dok zenska nista to nju ne zanima ali ona je starija
Evo ako netkom treba 😊😉 Meni su divne stvari ali skupe. I da nisam vam ni rekla, ona frendica jedina koja je imala lose komentare o meni kao trudnici i sto me napala par puta (ona nikako da zatrudni) i nakon sto jedno 3mj se nismo ni vidjele ni cule prije rodendana je dosla do mene i onda za rodendan i poslije rodendana mi pisala sta zelim za bebu vrecu za spavanje ili set posteljine, da gleda poklon. I rekla kako joj falim i kako smo se bas udaljile. Ja sam samo rekla sa imam od svega po jedno i da uzme sta zeli da mi oboje treba jos i nista vise. Drago mi je sto je shvatila da sam se ja udaljila i vjerovatno i kuzi zasto.
Violeta, a ja sam zapisala to za pupak jer mi jr seka tako rekla...sogi je dugi bila s malom u bolnici pa du to rijesile tamo (rodila je sogi u 32. TT) pa tako da su pupak obavile u bolnici..
A za frendicu...hmmm...kako kazu: dode maca na vratanca...bit ce da je napokon skuzila da jr u njoj problem, ne u tebi..nadam se da cete uspjet obnovit odnos (ako je to ono sto zelis)....
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Uzimam i magnezij direct po dva x plus donat mg (i na wcu non stop, a prije bio zatvor...)
Pricaju sad svekici kak ce im klinac ici u njihov krevet i sa pesekima, kazem da kad naraste.
(Definituvno cu u tom vremenu samo rabljenu robu kupovat, steta kupiti novo jer ce biti krcato dlakama).
Kad stekne imunitet pa nek trci njima
Evo ako netkom treba 😊😉 Meni su divne stvari ali skupe. I da nisam vam ni rekla, ona frendica jedina koja je imala lose komentare o meni kao trudnici i sto me napala par puta (ona nikako da zatrudni) i nakon sto jedno 3mj se nismo ni vidjele ni cule prije rodendana je dosla do mene i onda za rodendan i poslije rodendana mi pisala sta zelim za bebu vrecu za spavanje ili set posteljine, da gleda poklon. I rekla kako joj falim i kako smo se bas udaljile. Ja sam samo rekla sa imam od svega po jedno i da uzme sta zeli da mi oboje treba jos i nista vise. Drago mi je sto je shvatila da sam se ja udaljila i vjerovatno i kuzi zasto.
jutro cure!
eto vidis violeta kako se to sve vrati!!
drao mi je da joj doslo iz dupeta u glavu.. nadam se da ce tako i ostati.. tj, da se skulirala..
Sortiraj odgovore
Najstariji