Violeta, navikavam se takve ljude stavit na ignore/distancu. Nek si broje sebi doma a ne ljudima okolo, a najjace mi je sto u mom slucaju 'takvi' ne rjesavaju svoj zivot, tu stagniraju
Ja jos nisan prepoznala BH ko zna mozda ih i imam al ne primjecujem a dr nije nista govorio tesko mi je raditi neke stvari al ja to po malo koliko osjetim da mogu :)
Ja ih imam po cijele dane.. bas me zivcira kad mi se trbuh stisne i ode na jednu stranu. Prije 2 tj me opralo da sve mora biti cisto i prala sam ko manijak.. sad trebam oprat jos kuhinju i gotova sam.. tj izvadit sve gdje mi stoje lonci i po ladicama i oribat.. i za zadnje sam ostavila prozore 😋
I_me nas dvije smo terminuše i tak u slično vrime nas je bilo puklo i to turbo generalno čišćenje.
Čudo je ta priroda, hormoni mislim.....nevjerojatno prosto!
žena-majka-carica:)
Ma ja sam tako ohladila na te odnose. Imam 2 iskrene prijateljice, a ovakve prijateljice vise ne dozivljavam k srcu. Sad kako cekam bebu sve se nekako promjenilo, vise dajem vaznost obitelji i pravim osobama nego nekim glumcima. Ne zelim se s nikim svadati, sa svima zelim bit ok, samo sad znam tko je uz mene a tko ne.
Yel pa dosta onda uzimas, jel dizes noge u zrak? Moj muz je frik sto se tice psa i djeteta, ono nece mi pas blizu djeteta nema sanse, a ja sam vise slobodnija. Ok naravno necu dat da mi pas malo djete dira ili opcenito da mi lize djete, ali da zelim da mi djete zavoli zivotinje i da se ne boji to zelim..jer zivotinje pruzaju takvu ljubav covjeku koja je divna. Muzeva seka ne voli zivotinje i svojoj djeci govori da ce ih pas ugrist, djeca, posebno starija, kad vidi naseg psa pocne se trest, a pas joj nikad nije prisao na 3m, vec djete misli da ce ju svaki pas ugrist i ima strah. Meni je to strasno 😐
Jutrooo
Baš ste se raspisale
Doktori i sestre - no comment... Stvarno čovjek rijetko kad naiđe na nekog kvalitetnog... Ja imam npr sreće što mi je med.sestra dok doktora op.prakse jako dobra i draga i uvijek bi me uvalila na pregled kad bih došla nenajavljeno; pogotovo sada u trudnoći i vikala bi: TRUDNICA je prije svih; trudnice imaju prednost! Sa ginekologom sam isto zadovoljna. Jednom sam doživjela da nije bilo od volje i tada je baš muž došao sa mnom, pa je rekao da mu se ne sviđa
A njega je naljutila neka mlađa cura prije mene, pa je vjerojatno bio takav... Ali to ne znaći da se trebao tako ponašati, ali nema veze... Inače bih jako malo čekala za pregled. Najviše 30 min i to kad ne bi došao na vrijeme u smjenu; što ponekad bude teško jer svi ti ginekolozi rade u bolnici, pa nije ni čudo da znaju zakasniti (pogotovo ako se radi o popodnevnoj smijeni!).
Violeta, i mene muž zna rasp* vjeruj mi... Malo hormoni, malo situacija kod kuće (previše nas je i nemam prostora za disanje, pa mi je sve veća muka trpiti njegove!)... Proći će i to svakako... A za frendicu mi je baš drago što joj je došlo iz guzice u glavu... Kako se osjećaš??
I me, eto, i tvoja ginekologica je rekla da je zadovoljna koga si dobila u bolnici za doktora. Hoćeš li njega zatražiti da ti bude na porodu?
Vicky, drago mi je što se beba okrenula.
Čišćenje - a bome me to na početku hvatalo, ali kako sam skužila da u ovoj kući samo ja pomažem staroj babi, digla sam ruke. Uopće me nije sram. Ako imam volje napravit ću, ako nemam - neću... Odbrojavam još sitno do povratka u naš stan, pa će već biti drugačije.
Grčenje mišića - rijetko kad me uhvati grč po noći... srećom... Ne bole me previše noge jer se jako štedim, ali kosti dolje - aaajmeeeee
BH kontrakcije - imam ih i po danu i po noći; najgore je bilo prošli vikend nakon djevojačke i vjenčanja... mislila sam da ću se poroditi... Kako se štedim je već malo bolje, ali nije da ih nemam uopće. Npr frendica koja je rodila pred 2 tjedna je rekla da su je kontrakcije počele hvatati 3 dana prije poroda.
Hedgehog, preslatki trbuščić!
Odnosi s društvom - pa i ja sam osjetila da su se ohladili s nekim frendicama... Ja se i dalje trudim, ali vidim da nema učinka... Pa jednostavno sam digla ruke... Tko će nek' mi se javi, tko neće - ne mora... Grozno zvuči, ali imam već neke godine da bih sama sebi dozvolila da trčim za nekime.
ETO primjera: KUMA - svaki pišljiv dan smo se dopisivale; vidjele jednom tjedno... Otkad ima dečka nit traga nit glasa od nje... Pa joj se javim ako je free na sat - dva za vikend i KAD je free, da bi ona meni samo napisala kad je zauzeta i eto - opet od nje nema nit traga nit glasa...
Frendica kojoj sam bila "kuma" u nedjelju... Rekla je da je ovdje do kraja tjedna... Rekla sam joj neka se javi da se vidimo prije nego ode nazad u Švicarsku... Eto subote, od nje nit traga nit glasa... Svakodnevno se čujem sa frendicom iz Njemačke... Ima dijete; drugo na putu, čuva maloga od šogorice... i opet nađe 5 min vremena da napiše poruku...
Znači, svatko ima svoje obveze, pa čak i ja koja sam kod kuće i koja sam trudna, ali me rastužuje kad se netko udalji bez razloga... Ok, to se zove odrastanje, ali smatram da tko želi će se potruditi održati odnos s nekime... To je moje mišljenje!
KleaIva, možda ofarbati u neku unisex bolju???
Sanjchi, slatki mi je tvoj muž... Došlo mu je iz guzice u glavu da je vrijeme da krenete kupovati, ali eto - preduhitrila si ga, što je normalno za nas žene
Treca sreca, cure su ti sve rekle! Idi po drugo mišljenje i raspitaj se tko radi taj dan i da ne želiš kod njega.
Kako si?
Barbs osjecam se teskoooo 😐😐 umorno uzas
A kuma tvoja kao i moja, cim ima decka adios amigos 🤣 A ja sam jednom nasjela al drugi put ako bude bio prekid onda ce bit s moje strane adios amigos. Imam vremena za tebe jednom u 3-4mj. To su za mene budale...onak kad imam decka niko mi ne treba a kad nemam onda mi svi trebate.
Kako si ti? .
Violeta, a to je vjerojatno i od ovog vremena. Ne pomaže baš da se čovjek osjeća pun energije + još naše blažemo stanje... hahahaha... Ja sam dobro
Po noći me uhvatila bol na lijevom jajniku kad sam se naglo htjela ustati s kreveta... Spavala sam na tom boku i moguće da mi je mali pritiskao svašta, ali inače sam ok...
Jedva čekam srijedu da vidim kakvo je stanje dolje i ako sam se krenula otvarati. Ja se samo nadam da ću se otvoriti da mi ne moraju drip davati.
Ma ja sam jako sretna radi frendice (kume), da me ne shvatite krivo... Ona jaaaaakooo dugo nije imala nikoga, ali mi neće biti jasno KAKO to da nemaš vremena PET minuta odgovoriti na poruku.... Ili vidjeti se na SAT vremena jednom tjedno... Jer, rekla bih da je tako bilo i prije nego si je našla dečka, ali prije je dolazila 2-3x tjedno kod mene ili ja kod nje... Sada ne zna ni odgovoriti na poruke... Ne znam... Nije mi to ona... I dođe mi da joj sve to kažem u lice....
Za pupak sam ja kupila TYROSUR... Frendica mi je preporučala, a i muževa rođakinja.
Sortiraj odgovore
Najstariji