Cure jel koja od vas radi u banci??
Zanima me da li se moze na zahtjev ukinuti podizanje gotovine na rate?
Jutro cure...mi se sad probudili...fino smo spavali, osim sto sam se okrenula 100 puta nocas...😌 i sanjala sam cudne snove😆 mislim da mi fali seks hahah...jer sam to sanjala...al ne s dragim😅 joj boze...kakve gluposti sam sanjala😂😂😂😂
Violeta, osto je sokiran kad sam mu rekla da imam sve napisano, da..danas cemo proc popis skupa pa me bas zanima sta ce rec😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
(Saznala za banku, moze se ukinut usluga)
Sanjchi, hehehe tako je i moj ostao paf na popis i na spremnu torbu i ispituje koji ulosci mi trebaju, koje gace, a van svega je sto se tice tih stvarcica.
Pita me sta ce toliko robe za bebu kad sam peglala (imam taman), pa zasto tetra pelene ako ce imat pampers, pa zasto paket vlaznih, jos nam fali 'ljekarna' i to sam mislila slozit kaf dodju viseci elementi u sobu, a po njemu su ti ormarici visak 😂
Pitam ga a gdje ces drzat te sitnice sve kad je SAD sve dupkom puno?
Posteljina jedva stala u komodu pod tv, dio rucnika u kupaoni etc
Kuzim da nije u 'prici', po njima samo trebaju pelene i sisa za dojit
Yel, ja sam s vremenom neke stvarcice kupila, nista previse, ono kak mi se zaletilo da imam kod sebe novaca. Pa ne moramo bas bas sve...ali opet ima toga dostaaaaaa....kad vidi danas, mislim da ce mu past mrak na oci😂 ali dobro, rekla sam mu nema dugo da racuna oko 10 000...kad nije htio pomalo, nego sve odjednom
Mi smo tnx god, dobili kindac i kolica. Komodu imam polovnu, robice nesto nove, nesto polovne, sterilizator i grijac polovni.
Madrac za kind sam dobila od sogorice, kupila novi na akciji...a ostale 'sitnice' kupili.
Jos cemo jastucic i ogradicu kupiti i spuzvu za presvlacenje. I rucnike za bebu.
Razmisljam o klokanici?
Mozda bih kupila od jedne tete za sto kuna i dobijem gratis posteljinu?
Nebi htjela u tome stalno nanasat dijete al tu i tamo da su mi ruke free..mozda nije lose
Kindac su nam kupili njegovi, madrac smo uz njega dobili. Za dolje (u prizemlju) planiram kupit prijenosni krevetic s duplim dnom, da nije bebica stalno u kosari. Za dolje posteljinu imam, a za kindac cemo kupit cijeli set s ogradicom. Kolica moramo kupit...ma svasta...robice isto nesto malo imam, al moramo jos kupit..
Joj curke...ciscenje😂 Nije me jos primilo jer sam 29 tj. i nista ne pripremam jos jer ne stignem...cekat cu 45 dana do poroda za porodiljni pa cu onda u miru, ovako sam rastrgana na poslu i s djecom pa mi se nista neda😂
Vecinu stvari imam, kupit cu samo novu robicu jer od curke je vec koristena na njih 3 curke i ima samo par slatkih ful ocuvanih stvari. Ali nista zato, veseli me shopping robice u svakom slucaju😊
S prvim djetetom se ne sjecam tog spremanja, al s drugim sam nekoliko sati prije poroda jos i peglala ostalu robu😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ja se već 2-3 dana budim s bolovima u nogama, grče mi se listovi po noći. Nekad i cijela noga. Je li još nekom tako i kako si pomoći? Sad me baš bole noge, kao da sam trčala cijelu noć, a magnezij već uzimam...
Violeta, samo ti odmaraj i ne živciraj se previše. Hormoni čine čuda od nas nekad, jadni muževi
Bubamara, ne mogu vjerovati kakav pregled si imala u tako kasnoj fazi trudnoće. Može ga biti sram! Sad ti lijepo čekaj da krene, srećom pa si pri kraju.
Vicky, super za okret bebe!
Sanjchi, uživajte u shoppingu!
I naravno jos robica uz to...
Klokanicu nebudem uzimala jer kud god da idem, sve moram autom ili kolicima, a za po kuci mi se ne isplati uzimat. Mlada seka je kupila njihaljku/viper tako da...mozda starijoj kazem nek uzme baby gym..tako da te neke stvari necu kupovat nego ako tko pita..
E da, kindic imamo al smo ga odlucili prebojati za drugo dijete, pa sad pita muz hocemo li ga opet sad u drugu boju bojati pa ni sama ne znam...zuti je sad i ne mogu se odlucit koju bi boju😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji