Mene jos to ne hvata😂 a dok bude vrijeme da me hvata taman ce bit i radovi gotovi😂😂😂 pa ce lijepo teta cistacica sve pospremit😅
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Vicky mozda se nije opet okrenula, samo ima tulum😝
Hahhaha ma stalno nesto cistim, perem, micem s jednog kraja na drugi :) bar se korisno osjecan
Hahhaha ma stalno nesto cistim, perem, micem s jednog kraja na drugi :) bar se korisno osjecan
Dobro je dok mozes i smijes..meni je doktor rekao mirovanje..a i cim nesto napravim il se vise puta sagnem odma osjetim BH...😌 tako da moram mirovat..
Ja jos nisan prepoznala BH ko zna mozda ih i imam al ne primjecujem a dr nije nista govorio tesko mi je raditi neke stvari al ja to po malo koliko osjetim da mogu :)
A ja osjetim tu i tamo zatezanje, vise osjetim malu kako me udara😂😂
Ja jos nisan prepoznala BH ko zna mozda ih i imam al ne primjecujem a dr nije nista govorio tesko mi je raditi neke stvari al ja to po malo koliko osjetim da mogu :)
Ja isto tako, nisamm ih jos skuzila
Ja ih imam po cijele dane.. bas me zivcira kad mi se trbuh stisne i ode na jednu stranu. Prije 2 tj me opralo da sve mora biti cisto i prala sam ko manijak.. sad trebam oprat jos kuhinju i gotova sam.. tj izvadit sve gdje mi stoje lonci i po ladicama i oribat.. i za zadnje sam ostavila prozore 😋
Onda imam jos cca 3 tjedna fore da me uhvati to ludilo😂
I_me eto ko da mene opisujes sve san izvadila, oribala ormarice i sad me prosla volja pa ce lonci za sutra ostat onako razbacani po kuci hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji