Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Rujan 2017. 21:15

Mene jos to ne hvata😂 a dok bude vrijeme da me hvata taman ce bit i radovi gotovi😂😂😂 pa ce lijepo teta cistacica sve pospremit😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

08. Rujan 2017. 21:17

Vicky mozda se nije opet okrenula, samo ima tulum😝

MY_life <3
    08. Rujan 2017. 21:18

Hahhaha ma stalno nesto cistim, perem, micem s jednog kraja na drugi :) bar se korisno osjecan 

08. Rujan 2017. 21:21

Buba_mara

Hahhaha ma stalno nesto cistim, perem, micem s jednog kraja na drugi :) bar se korisno osjecan

Dobro je dok mozes i smijes..meni je doktor rekao mirovanje..a i cim nesto napravim il se vise puta sagnem odma osjetim BH...😌 tako da moram mirovat..

MY_life <3
    08. Rujan 2017. 21:28

Ja jos nisan prepoznala BH ko zna mozda ih i imam al ne primjecujem a dr nije nista govorio tesko mi je raditi neke stvari al ja to po malo koliko osjetim da mogu :)

08. Rujan 2017. 21:31

A ja osjetim tu i tamo zatezanje, vise osjetim malu kako me udara😂😂

luce <3
    08. Rujan 2017. 21:32

Buba_mara

Ja jos nisan prepoznala BH ko zna mozda ih i imam al ne primjecujem a dr nije nista govorio tesko mi je raditi neke stvari al ja to po malo koliko osjetim da mogu :)

Ja isto tako, nisamm ih jos skuzila

I_me
    08. Rujan 2017. 21:33

Buba_mara

Ja ih imam po cijele dane.. bas me zivcira kad mi se trbuh stisne i ode na jednu stranu. Prije 2 tj me opralo da sve mora biti cisto i prala sam ko manijak.. sad trebam oprat jos kuhinju i gotova sam.. tj izvadit sve gdje mi stoje lonci i po ladicama i oribat.. i za zadnje sam ostavila prozore 😋

08. Rujan 2017. 21:48

Onda imam jos cca 3 tjedna fore da me uhvati to ludilo😂

MY_life <3
    08. Rujan 2017. 21:50

I_me eto ko da mene opisujes sve san izvadila, oribala ormarice i sad me prosla volja pa ce lonci za sutra ostat onako razbacani po kuci hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.