I me, napravi što i ja: sve u jednu torbu pa nek se odluče sestre!!!
Sanjchi, blago ti se što prespavaš skoro cijelu noć. Ja se svake noći uredno dižem svakih sat-sat i pol vremena do nekih 3 ujutro, pa onda kad muž ide na posao oko 6 i nešto, pa onda spavam dol 8-9h... Ali sinoć... ona kiša... gromovi... sijevanje... Aaajmeee, mira mi nije dalo, a čovjek bi pomislio da se ljepše spava uz grmljavinu i kišu... Još ta kiša me najviše i tjerala piškiti!
A svekar... fuj fuj fuj... grozno ponašanje
A za komentare - ne brini... Ni ja ne popamtim sve... i sad se više ni ne trudim pamtiti tko je što napisao (ako ima PUUUUNOOOOO stranica), pa prokomentiram što sam zapamtila... Jedino ako je nešto jaaakooo bitno (kao DENIN slučaj), pa onda to ne mogu izbrisati iz glave
Dzenny, ŽIVJELE čari trudnoće!
Ja sam bas sad zvala u bolnicu da mi daju vrijeme kod dr, tako da sam narucena u ponedjeljak u 10.40 pa nek dr vidi. Probat cu za vikend ispirati kamilicom, kefirom i kupit cu jos danas aloe vera kremu to je za iritacije. Jooj cure bas malo razmisljam o nasim porukama, sto sve trudnoca nosi i onda kazu blazeno stanje. Ali dobro sve cemo pretrpiti za nase bebice.
Ja se redovito budim 2-3 puta po noci, ali srecom brzo se ponovno uspavam. Koza mi nije problematicna u trudnoci i ni sad ni inace je ne tretiram posebno, ako nemam sminku samo se umijem i namazem kremom, a ako imam sminku onda se operem sapunom, tj gelom za tusiranje 😊 Kod mene je pravilo da je manje vise, sto manje toga stavljam to mi je bolja koza.
Barbs a jadan mali sa stucanjem 😂 Nadam se da se nije bas jako uplasio, misko mali. 😛
Galu nadam se da ce do ponedjeljka proci i da ce ovi prirodni preparati pomoci.
Prvo da komentiram:
Sanjchi znaci svekar je glupan! Nemoj ni trazit pomoc vise, ja od njegovih nista ne trazim. Znam kakvi su i nikad ih ne pitam za pomoc, ako ne mogu sama, muz ce kad stigne. Tako i ti; briga te.
Barbs a ti komentari vise smjesni su ajmee... i danas su me komentirali, samo sam se nasmijala.
I da pa jedes za dvoje hahahah najjace je to 🤣
Oblekica, pripremila sam kompletic, bodi hlacice one mekane i kapicu, a jos stramplice i carapice i deku debelu i tanku pa cemo vidjeti sta ce trebati.
Kiki lijep je komplet 😊
Pregled
Vauuu danas je zanimljivo do podne. Ujutro sam se lijepo sredila i otisla na pregled. Dosla sam tamo i dobili smo 1kg u 2tjedna. Dodem kod doktora i imam pojacan iscjedak, dobila vaginalete, otvorena 2 prsta 😊 Maleni oko 3i300kg, glava skroz dole nisko, spreman za van. Odem na ctg, skoro zaspala haha kad evooo trudove nam pokazalo, 3 jaca i jedan slabiji. Odem kod doktora i kaze za 2 tjedna kontrola ali da pratim sve i da sve ide na to da cu uskoro roditi. I odem u ljekarnu po vaginalete, pa na pijac po mesa i sretnem poslovodu u birtiji i popijemo kavu, lijepo se druzimo. Odem u lidlo po kruh, dorucak i psima kekse i dodem doma. Odem na wc i SOK, na papiru krv sa sluzi. Odma zovem doktora i kaze da je sluzni cep, i da pratim trudove na sat i ako bude promjene da idem za bolnicu, ako ne neka ostanem doma.
I evo sad sam lijepo se najela,lezim, fejsam, leda me bole lagano, nista posebno nit novo, cekam seriju i perem jednu masinu vesa hahaha..moram jos neke sitnice po kuci sredit ali sad prvo odmor i pratit situaciju. Cekam muza do 15h da dode s posla. A on jadan sav uplasen, a ja mirna.
Dena, drži nam se, sve mislimo na tebe i tvog Viktora! Budi jaka za svog malog borca
Barbs, super je kompletić. Možda ti bude dovoljno i samo dekica preko. Vidjet ćeš kad rodiš kakvo će biti vrijeme, nikad ne znaš kako je prevrtljivo pa lako muž nadoda što treba...
Galu, bolje da ti odeš doktoru da vidi pa će ti ipak znati pomoći. Tako je i meni bilo pa sam otišla i otkrila mi je gljivice koje sada tretiram Canestenom i već je bolje.
Maca, vjerujem da ti nije lako. Moj muž često ide na službena putovanja po Europi i nema ga po par dana pa se stalno brinem dok se ne vrati, a kamoli da se tako nešto događa. Možda da probaš popiti nešto za smirenje da te malo umiri, trudnice smiju normabel. Probaj si naći neko društvo da ne misliš samo o tome dok si sama doma...
I me, i naša cura je nešto manja od prosjeka, al tako je od početka pa se ne brinem previše. To je samo prosjek po kojem se oni vodi, a ljudi su svi različiti po visini i težini pa tako i bebe. Mislim da se ne moraš brinuti dok god napreduje
Sanjchi imas 15% popusta na sva bebetto kolica u Baby Landu u west gate-u... pise da je popust cak i na webshopu pa mozes narucit online ak vam je nezgodno dolazit do zg
Pregled
Vauuu danas je zanimljivo do podne. Ujutro sam se lijepo sredila i otisla na pregled. Dosla sam tamo i dobili smo 1kg u 2tjedna. Dodem kod doktora i imam pojacan iscjedak, dobila vaginalete, otvorena 2 prsta 😊 Maleni oko 3i300kg, glava skroz dole nisko, spreman za van. Odem na ctg, skoro zaspala haha kad evooo trudove nam pokazalo, 3 jaca i jedan slabiji. Odem kod doktora i kaze za 2 tjedna kontrola ali da pratim sve i da sve ide na to da cu uskoro roditi. I odem u ljekarnu po vaginalete, pa na pijac po mesa i sretnem poslovodu u birtiji i popijemo kavu, lijepo se druzimo. Odem u lidlo po kruh, dorucak i psima kekse i dodem doma. Odem na wc i SOK, na papiru krv sa sluzi. Odma zovem doktora i kaze da je sluzni cep, i da pratim trudove na sat i ako bude promjene da idem za bolnicu, ako ne neka ostanem doma.
I evo sad sam lijepo se najela,lezim, fejsam, leda me bole lagano, nista posebno nit novo, cekam seriju i perem jednu masinu vesa hahaha..moram jos neke sitnice po kuci sredit ali sad prvo odmor i pratit situaciju. Cekam muza do 15h da dode s posla. A on jadan sav uplasen, a ja mirna.
ma daj!!!!
ulala
sad samo polako!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji