Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    08. Rujan 2017. 11:18

Ja srecom stanem u svoje tajice i trenirke tako da nemam problem s tim, a za u grad imam jedne trudnicke trapke jos od L, ma da dam do prije 2 tj nosila svoje ne trudnicke hlace 😂 ali od tada mi je stvarno trbuh jako narastao i nisam probala dal ih jos uvijek mogu zakopcat.
    Dzenny vjerujem da si luda od brige! Ali samo misli pozitivno, biti ce to sve dobro..

• sretna
    08. Rujan 2017. 11:20

Mislila sam na macu 😁

• sretna
    08. Rujan 2017. 11:22

Ja lice godinama cistim bioderminom micelarnom otopinom. Koristim sebium jer mi je masna koza, a za osjetljivu imaju sensibio. Inace imam ful osjetljivu kozu sklonu alergijama i to mi je dermatologica preporucila kad mi je izbila jaka alergija na kremu za lice. A svaku vecer perem sa neutrogenom rozom

barbs
    08. Rujan 2017. 11:22

Dzenny, divno ti je bilo! 
    Mi smo sinoć išli na pizzu s kumom i njegovom curom. Ja sam se često dizala da idem piškiti i popiti vode. Taman sam zaspala kad eto prasak je probudio i muža i mene. Nevrijeme je bilo kod nas. Taj grom je bio toliko glasan kao da nam je puknuo u blizini kuće... I mali se valjda isto uplašio jer je štucao nekih 5 min, pa se umirio  Ja od 1 do 3.30 oka nisam sklopila. Išla sam često na wc... I muž se digao za mnom da vidi gdje sam jer me nije bilo 5 min  I kad sam napokon zaspala, probudila sam se oko 8 ujutro Muža nisam ni čula kad se digao da ide na posao inače ga uvijek čujem... Aaaajmeee, i meni je bilo veselo 

I_me
    08. Rujan 2017. 11:25

jutro cure!
    dena-cure su ti sve napisale,... mislimo na tebe i na viktora!! 
    galu-gljivice i iritacija.. ja sam mislila da imam gljivice jer me sve nesto dolje iritiralo..bila i na pregledu i sve ok.. dok nisam skuzila da mi je od gacica.. gacice me iziritirale..malo gore.. znas kako one dolje imaju taj sav kod klitica.. koji ti stoji normalno dok nemas trbuh..e vidis meni kako stomak raste,gacice mi se spustaju dolje,tj,sve su nize i taj sav me iritirao a ja mislila 100% neka upala..obrati paznju na to.. mozda ti je to ko meni..sad ih namjestim nekako da mi je taj sav puno vise gore..ne znam kako da objasnim..
    proljev-od kad sam trudna, na wc-u sam svako jutro prije kave. i to vodenasto. (ak cemo u detalje ).mozda sam samo par puta imala tvrdju kakicu.
    odjeca za izlazak-imam par kombinacija ali nikako da odlucim.. jednodjelno odjelce ili bodi,hlacice.. kad mi je sve slatko i sve bi joj obukla isti dan 
    tezina bebe-moja malo kaska..vidim da je svima beba oko 32,33 tjedna 2200-2500...moja ema sada u 38t ima samo 2.5kg,pa me sad to malo pati.. al danas je pregled pa cu ispitat dokt sve o tome..nadam se da nije nista..

Kiki156
    08. Rujan 2017. 11:25

Barbs u HM-u sam uzela, mislim da ih jos ima a i sigurno ce sad dobivati takvih stvari jos. Od plisa sam vidjela i u C&A prije par tjedana. Vidi, svakako ce mu to trebati uskroro pa mozda da uzmes jedan za svaki slucaj pa ako i ne obuce za izlazak iz bolnice imat ce za kasnije. Ja sam ovaj uzela br 56 da mu bude i za jesen/zimu. A ako bas bude przilo taj dan obuci cu mu bodi i hlacice, slicno kako si ti stavila fotku. 
    Maca joj ja te skroz razumijem. Meni je grozno kad mi muz ide na put do Austrije a kamoli da je tako daleko uz uragane...znam da bi isto umirala od brige! Ali probaj se smiriti zbog bebe, sve ce biti dobro i vrati ce se on ziv i zdrav ❤️

barbs
    08. Rujan 2017. 11:26

Moja sestra za lice koristi neku skuuuuupuuu kremu koju naručuje preko bratića iz IT jer je jeftinija tamo nego kod nas - tipično... I jako joj pomaže... A sve ostalo koristi od JUSTA... za tijelo... za kosu... za čišćenje kuće čak... Ona ima dosta osjetljivu kožu i što god da koristila joj napravi reakciju... Zato meni bude smiješno kad meni ona imponira da koristim JUSTOVE preparate jer su sve na biljnoj bazi... Probala jesam i od šampona za kosu i kupke za tijelo mi se suši koža... peruta kosa... Znaći, grozno! Meni ne paše... ALi eto, svako je tijelo različito i treba samo naći što mu paše... 

08. Rujan 2017. 11:29

Ma joj cure, ne vrijedi se zamarat..on je kao bolestan, boli ga kuk i rame, evo tu sad gleta i stalno stenje....uzas za slusat..😑
    Lijepo mi je decko u ducanu to unio u auto i dobro...
    Svasta ste opet napisale a skoro nista nisam popamtila😂😂😂 
    Maca, bitno da se muz javio..a budu oni to izbjegli, vidis da znaju sto rade😅
    Komentari: mene ne diraju..hehe...za sad su svi bili pozitivni pa me nije sto imalo zasmetat😀
    Piskenje po noci...zadnje dvije noci prespavala sam, tek pred jutro sam se budila da idem piskit..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

dzenny

Barbs,kazem samo,zivjele cari trudnoce .. eto nama je ostalo jos malo da 'uzivamo' u njima.. 
    Sretna,skontala sam da mislis na macu.. 
    Maca,zelim ti sto prije da prodju tvoje brige,da dragi bude na sigurnom.. ii pazi na sebe,jer trebas i bebici 😉 sve to bude dobro na kraju..

barbs

Kiki, hvala na info. A mi naravno nemamo h&m u Puli  Ali pogledat ću što c&a nudi.  Ma bolje imati nešto rezervno, pa kasnije to uvijek može obući...  Kako si i sama napisala! 
    Eto, ja sam se opet zgrozila kako svekar dođe na marendu i mama mu trči raditi za jesti... i onda ona mene zatlači da li ću jesti, da kako to da neću jesti, da nisam jutros gladna?! Pa jbt dođe mi da joj kažem da si valjda sama mogu uzeti za jesti kad ogladnim i da ne moram nužno biti gladna kad su i oni... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.