Evo me s kompa jer je malo nepodnošljivo postalo tipkati s mobitela. GROZNO!!!! Opet sam krenula pisati i onda mi je sve zablokiralo. ODUSTAJEM!
Sretna, iskoristi priliku za šoping. Baš te briga!
Kiki, za gljivice, ja koristim kremu od JUSTA - ČAJEVAC ili TEE TREE I super je... A ti si kupila tutu od pliša?? Vidim da imaš termin 10ak dana nakon mene... Pa sam skeptična da li uzeti pamučni ili od pliša... I čarapice očito moram dodati na popis!
Srećom ih imam na tone, ali ipak moram sve mužu spremiti (jučer mi je rekao
).
Ja za ovo razdoblje imam odjeću tako da ne moram kupovati za sebe, srećom, ništa... još 20ak dana
Dena, drži se!!! Cure su ti sve već rekle... Mi ti nažalost ne možemo pomoći... to što proživljavaš je grozno. Noćna mora svakog roditelja. Morala bi popričati sa mužem o svemu jer ovako šutiš ti... šuti on... da ne zamarate jedno drugoga, ali po meni bi o svemu trebali popričati, pa makar se isplakali jer i plakanje je dobro!! Kako je prošla operacija???
Mamuka, drago mi je što si samo fulala veličinu! A nisi UOPĆE dobila puno kg!!! Vjerujem da se opterećuješ jer i ja sam osoba koja je teško skidala, a lako dobivala kile/salo, ali i to će proći!
Sanjchi, super napreduje kuhinja!!!
Yel, nadam se da ćeš riješiti papirologiju što prije... Dobro da si zvala i pitala info što sve trebaš napraviti jer je nešto najgore kad te šaltaju od jednog do drugog šaltera, pa do druge zgrade, a u trudnoći to nije ni najmanje fora!!!
Violeta, ne obaziri se na glupe komentare, mada znam da nije lako... Ja moram slušati kad mi njegovi kažu: UZMI UZMI ZA JESTI!!!!! TI JEDEŠ ZA DVOJE! Pa sam jučer baš puknula i rekla da su to gluposti i da mi to prestanu govoriti jer je to samo izlika za one koje vole puno jesti i izvlače se na to da bebi treba!!!! Ili kad me netko vidi: ooooo, pa di ste vas dvoje??? Kako ste mi VAS DVOJE?! Rekla sam mužu da ću odalamiti nekoga ako to još jednom čujem BTW. SRETNOOOO NA PREGLEDU!!!! Javi nam se!!!
Marijana, daaaaa, i kefir je dobar za gljivičnu infekciju... i jeftiniji od justove kreme, mada tu justovu kremu za svašta koristim i dugo traje, pa za tih stotinjak kn neću propasti!
Barbs 😂😂😂 tak su mene neke dve babe pustile naprijed na aerodromu. Jedna veli: pusti njih dvoje. A druga ce: sta znas, mozda ih je troje koliki je trbuh. 😨😨😨 o mamicu ti... ok, jesam se zdebljala ali to su mi totalno malogradjanski komentari. Svasta...
Barbs ja sam uzela ovaj i jos cu ispod neki bodic, mislim da mu nece biti previse... samo cu vijeti hocu li ispod dugih ili kratkih rukava, s hlacicama ili bez.
Pomalo komentiram sve što nisam jučer, ali sam pola toga zaboravila, pa se moram vračati na prijašnje stranice
M@lena, i kod nas su pregledu u TA ujutro. Ne znam niti ako muž može na te preglede sa ženom, ali svakako i moj dragi rad, a ne želim da gubi g.o. radi toga... Bolje da si ih čuva kad bude bilo potrebnije...
Probava - otkad ne koristim mg opet teže idem na wc... odnosno, jedan dan mi preskoči... A ponekad imam proljev... Ne znam tko je to pitao, ali sve je to normalno dok ne traje nekoliko dana za redom... Ako traje i ako prehrana ne pomaže u reguliranju, odmah doktoru da ne dehidriraš!
Lice - ne sjećam se tko je to spominjao, ali i ja imam problema kao da sam u pubertetu Inače prije T sam dobivala prištiće rijetko i to samo pred menzis... Sada mi se čak sve to smirilo... Vjerojatno su vrućine i znoj isto stvarali probleme
Inače, ja koristim mlijeko od Balee za čišćenje lica... Ujutro i navečer... Mada sam pitala šminkericu na piru da mi savjetuje što činiti, pa mi je pričala što ona koristi za piling lica... Sve na prirodnoj bazi. Moram i to isprobati, ali nikako da krenem
Marijana, ljudi ne znaju kad šutjeti, eto u čemu je problem Ja više ne mogu šutjeti i onda im odgovorim, pa ostanu iznenađeni... I to nije da odgovorim bahato i bezobrazno nego jednostavno kažem što mislim, pa neka malo zašute... Npr njegova obitelj, njegova nona... ej to je da popizdiš, da mi oprostiš!!! SVAKI J*** DAN SLUŠAj: još malo pa ćemo vidjeti bebicu... još malo pa dolazi bebica.. aaaajme, BEBICA BEBICA BEBICAAAA
I moja obitelj će dobiti unuka i praunuka, ali brate mili ne pune mi toliko jajaaaaaaaaa!!!!
Kiki, PRESLATKOOO!!! A to si kupila preko...??? GEEKA? PETPETA?? Ja ću otići pogledati u C&Au što nude... I sve to spremiti mužu u torbu da donese na dan izlaska... i neka se med.sestre pozabave jer ja nemam pojma kakvo će vrijeme biti niti što-kako... ukratko: NEMAM POJMA VIŠE DI MI JE GUZICA A DI GLAVA!!!!
Dena- strasno sta ti se dogada ali jednostavno od nekud moras snac snage i izgurat. Znam da je svima nama lako govorit al niko od nas nezna sta nas sutra moze docekat. Stvarno ti od srca zelim da se sta prije izvuces iz te novne more i ides kuci skupa sa svojim Viktorom!
Ja sam jucer koma bila, cijeli dan proljev, bol u stomaku a sve zbog nervoze znam, sinoc se uspio muz javit,kaze da su sve putnike iskrcali(radi na Disney cruseru) i otkazali sve cruseve dalje i da oni bjeze ispred uragana,da idu za kubu, ali je problem sta su se stvorila jos dva nova uragana😰 i kod nas govore da bas jedan od njih ide prema kubi, ali eto vjerujem da ljudi koji su tamo i cjeli zivot u tome znaju bolje. Kaze i da krene za Kubu da ce oni onda opet negdi dalje bizat. Neznam sta bi vam rekla,znam da ce bit ok, ali svejedno nemogu ne mislit na to. I onda ljepo za kraj me sinoc ulovi takva migrena da sam povracala dalje nego sam vidjela. Evo tek maloprije se malo smirila situacija s glavom. Zao mi samo bebice da se ne muci skupa samnom, ali bar se stalno javlja pa mi je lakse.
Sanjci- joooj da mi svekar to kaze ja mislin da u zivotu od mene vec casu vode nebi dobio. Razumin da je mozda stariji i da mu se mozda i ne da i neznam sta ali nemozes to trudnoj zeni koja nosi tvoje unuce to rec. Strasno...
url=https://daisypath.com]
AJMEEEEE, DANAS NAM ISTO TRECA SRECA IMA PREGLED!!!!!!!!!!!!!!! Sad mi je sinulo da je PETAK!!!!
Dzenny, što se tiče svega i svačega što piješ radi lakšeg poroda Nasmijao me komentar tvoga muža... A mogu ti reći da sam svome rekla za onaj čaj kojeg si spomenula i rekao je da ne dolazi u obzir da išta pijem!!
Btw. LIDL nas je sve često doveo do bankrota!
Nadam se da je sve u redu s BABY LOVE!
Cure, ne brinite se ako vam se bebice ne javljaju po cijele dane i noći... Svima nam je tako... Bitno je da ju osjetite i da se često jave a sada ako to nije svake minute, nije problem.
Luce, super napredujete!!!
Svi imamo nešto s točkicama iz LIDLA Ja imam majicu s rukavima i bez rukava!!!
Isto tako sam gledala kad ću stati u te majice s rukavima jer sam plivala u njima, ali eto, u zadnje vrijeme su mi dobre.
Violeta, super je ona slikica s bebačem koji pere suđe! A onaj baby gym je baš lijep i nije skup.
Neo, cure su ti SVE rekle. Sretno!!! I uz mirovanje dogurat ćete daleko... Kao i naša Senoritakova!
Buba mara, tu smo si negdje s terminom!
Maca, bitno da ti se muž javlja i da bježe na sigurno! Znam da ti nije lako, ali misli pozitivno! Sve će biti u redu!
Jutro 😊 evo i mn tek sad ustala.. Alara je sinoc cijelu noc spavala na maminom mjehuru,tako da je mama doslovno svakih pola sata sjedila na wc-u (a jos zbog bakterije,cim osjetim da imam potrebu piskiti,moram odmah ici).. tako da smo tek jutros od 7h uspijeli zaspati u komadu.. veseliju noc jos nisam imala u trudnoci 😂
Cure,sretno na pregledima..
Sortiraj odgovore
Najstariji