Ja kuham bolonjez, naprsvit cunlosnatonsa pudingom i visnjama. Obrisala sam prasinu i mislim se zaletit do supernove da vidim sta ima, kao nisam bila dugo u sopingu 😂
Sanjchi, nemam komentara sto se svekra tice.. Grozno i bezobrazno...
Ali su vecina takvi nazalost... Sogor i svekar bi me vidjeti kako vucem kosare pune robe i kulturno bi me pozdravili i prosli pored mene... Niti da se ponude pomoci...
A ja ponosna kakva jesam ih nisam nista pitala
Bas da vidim hoce li se netko ponuditi...
A onda nona od muza mi kaze da sve pripremim svekru na stol kad dodje marendati... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAJA... Zdravom covjeku od 53g s dvije zdrave ruke i noge??? Koji se ne ponudi da trudnoj snahi pomogne?? Aaaaahhahahahahahahahahahhahahhaa kako kazem: poskakljaj me da se nasmijem
Sretna, aaaajmeeeeee, vec me gustiraaaaaaas!!! a iskoristi taj soping kad nisi dugo
Barbs 😂 treba jos malo sopongorat dok mogu 😁
I palo mi je na pamet da bi mozsa bilo pametbo oprat robicu za bebu jer u nedjelju ulazim u 35-ti tjedan, a ja se ponasam ko da imam jos 3 mj do kraja 😂 NISTA nisam pripremila 🙈
GaLu ma bas mi je to bezveze, ja isto ne volim tablete i uzimam nesto samo kad je krajnja nuzda, ali bas da tjednima hodas s upalom dolje, ne znam... Barbs ima neki prirodni lijek za gljivice, sto li ono Barbs? 😊 Ja bi ipak otisla, rekla da ne prolazi i neka ti daju nesto.
Odjeca mi smo uzeli tako kombinezon od plisa i ispod cu bodic dugih rukava, na noge carapice, kapicu i dekicu. Ako bude hladnije onda cu umjesto bodija obuci ispod pidzamicu na kopcanje dugih rukava i dugih nogavica sa zatvorenim stopalima. To ce valjda biti dosta...
Ja trenutno nemam robe za sebe 😂 Nemam nista dugo osim jednih trapetica (to mi je neudobno za po doma) i tajica trudnicnih, kako je bilo vruce hodala sam samo u haljinama i sad mi fali robe!
Sanjchi trudnici u ducanima uvijek pomognu. Ja gdje sam god teze kupovala u Sk, u Bauweltu ili Uradi sam su mi odnjeli teske stvari u auto, samo naravno koristi kolica nemoj se tegliti. Pusti budale... tak je i moj svekar ovo ljeto - kad sam se teglila s opranim dekama i susilom punim vesa - stajao i gledao pa pita a sta se sama teglis? A isuse boze... oces da ti nacrtam? Pa pomozi a ne bleji ko tele u sarena vrata... WTF!?
Dena sve mislimo na tebe i vjerujem da je jako tesko u ovim trenucima biti odvojen od svoga zlata, pogotovo jer ga jos nisi uzela ni u narucje kako spada... nezamisliva mi je ta bol koju prolazis ali pokusaj biti jaka. Nemoj se zatvarati u sebe, pricaj s muzem, podijelite bol. Nadam se da je danas malom misu stanje vec bolje i da je operacija bila uspjesna? Sta kazu doktori?
Sretna i ja isto sve nesto odugovlacim, al ajde sad sam oprala i popeglela onu prvu robicu. Jos imam jednu truru peglanja i pranja pa sam to rijesila. Torba mi je isto na pola spremna...
Sanjchi bas se ruzno ponasa tvoj svekar, kako moze tako nesto reci kad ga trudna snaha moli za pomoc? Pa nece mu past kruna s glave! 😤
Hvala Kiki rodnica je ok to me ne pece, nego me pecka gore vise. Primalja je gledala i nije crveno nego normalne boje i rekla normalno da je. Citala Sam da se moze pojaviti iritacija, a ja Sam se prala s nekim sredstvom koje sadrzi ulje tako da od danas probat cu s vodom i kamilicom i idem poslije kupit aloe vera kremu pa cu vidjeti. A nadam se da ce biti bolje. Hvala cure na odgovorima.
GaLu ma bas mi je to bezveze, ja isto ne volim tablete i uzimam nesto samo kad je krajnja nuzda, ali bas da tjednima hodas s upalom dolje, ne znam… Barbs ima neki prirodni lijek za gljivice, sto li ono Barbs? 😊
Ja inace kad nemam kremu protiv gljivica doma umocim tampon u acidofil ili kefir pa ga gurnem. A sada kako sam trudna sam na jednu stranu blazinice ili one sterilne gaze stavila zlicu kefira (posto acidofila nema u DE), malo razmazala i stavila na pipi (uz naravno ulozak na gacicama). To sam par puta dnevno mijenjala, ali potrebno je i piti kefir, te zdrave bakterije. Vec se sutra osjeti poboljsanje
Sortiraj odgovore
Najstariji