Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • GaLu
    08. Rujan 2017. 09:43
    Barbs
    Barbs

• M@lena
    08. Rujan 2017. 09:45

GaLu

Barbs mozda umjesto hlacica da imas odijelce i ispod bodi benkicu, da nebi hlacice pritiskale pupak. Ne znam koja je temperatura kod vas ali bebe teze zadrzavaju toplinu pa mislim da nebi bilo lose da uzmes bodi benkicu, odijelce i kapicu. Nesto ovako…

Slažem se. Dok pupak ne otpadne prakticnije su bodi benkice i odjelce na raskopcavanje sprijeda.

• GaLu
    08. Rujan 2017. 09:46

Barbs znaci ovako neko odijelce (deblji ili tanji materijal, ovisi o temperaturi), bodi benkicu i kapicu, i svakako ponesi dekicu. To bi trebalo biti ok. Tako sam ja sa svojima uvijek. Nisam bas prakticirala hlace tako dugo dok im pupak nije otpao.

barbs
    08. Rujan 2017. 09:47

Ahaaaaaaaaaaa.... Okej, sada shvacam  Jer po onome kako mi je mama objasnjavala kao da bih na sve to sto sam kupila trebala dodati tuticu i ja slusam i ne kuzim 
    Hvala cure na info!! Mislim da cu se vec veceras zaletiti u centar kupiti 

barbs
    08. Rujan 2017. 09:49

Znam da su iskusnije mame o svemu tome vec pricale ali bilo je toooooliko tema da ja iskreno nisam popamtila... Samo mi je kroz glavu fleshback prosao kad ste pupak spomenule...

• Mamuka
    08. Rujan 2017. 09:51

Barbs i meni se to cini malo. Bebi tek rodjenoj triba bar 1 sloj vise nego nama. Znaci kako sebe obuces plus jos jedan sloj.
    Evo danas u St temp 16 i bome da danas iznosim bebu uzela bi joj bodic, majcu dugi rukav, hlacice ne bas one tanke skroz, obicne plus termo carapice i kapicu. A onda bi ga jos pokrila nekom dekicom.
    Sanjchi totalno bezobrazno od njega ali sta da ti kazem... Ocito ne mozete racunati na njih i to je to. Odnos susjeda obicnog. Netko iz ducana ce ti to sigurno pomoc, ne brini. Pa ne mozes odbit zenu sa stomakom do zubi 😉

barbs
    08. Rujan 2017. 10:05

Eto kazem necu pisati s mobitela.... I krenem odgovarati i pisati i napisem 90% poruke i ugasi mi se mob...
    Galu, neki cin si bacila na mene!! Ahahahhaahahaa
    Mamuka, daaaaaa, i meni se cini malo zato sam si razmisljala sto jos fali... Pogotovo jer je iznenada zahladilo a termin mi je krajem mj...
    Znaci dekica naravno da dolazi u obzir...
    Mi smo kupili ovo:

Pise da su to gace-strample
    Pise da su to gace-strample

barbs
    08. Rujan 2017. 10:11

Etoooo zvala me mama... Isla kod susjede i fino mi je objasnila sve  Znala sam ja da nesto fali definitivno samo dok meni one objasne sta kako po NASKI  treba vremena... Kupit cu tutu jos i mislim da bi to bilo to 
    S time da meni govori mama kako se kupuje komplet pa sam rekla da ja samo jednu osobu znam koja je u kompleti kupila 

• Mamuka
    08. Rujan 2017. 10:15

barbs

Eto kazem necu pisati s mobitela…. I krenem odgovarati i pisati i napisem 90% poruke i ugasi mi se mob…
    Galu, neki cin si bacila na mene!! Ahahahhaahahaa
    Mamuka, daaaaaa, i meni se cini malo zato sam si razmisljala sto jos fali… Pogotovo jer je iznenada zahladilo a termin mi je krajem mj…
    Znaci dekica naravno da dolazi u obzir…
    Mi smo kupili ovo:
    Sto da maknem? Sto da dodam? Gace-strample da maknem i kupim tutu kakvu je sliku Galu stavila??

Ove hlacice su OK jer imaju siroki pas koji ih ne steze i ne bi tribalo smetat za pupak. Ja sam micici dok joj jos nije otpa pupak isto oblacila ovakve hlacice i nije bilo problema. Ja bi mozda ispod njih samo stavila termo carapice jer ako ih stavis iznad mislim da ce malo ruzno izgledat. Ili ako bude lipse vrime mozes obicne carapice.
    A gore mu samo priko toga jos neku vesticu kupi. Mislim da sam u Kiku vidila pamucne neke vestice/jaknice. Ili u C&A. Nisam sigurna vise di kad sam svagdi negdi ulazila....
    Evo ja sam sad isto zbunjena sta cu kupit jer na ovom kisnom vrimenu i tih 16 stupnjeva mi je malo. No dobro ja cu tek pocetkom 11. rodit pa imam jos vrimena.

barbs
    08. Rujan 2017. 10:24

Hvala, Mamuka, na info!  Kupit cu i tu vesticu (jer sam nekako i planirala) a i tuticu (onako nesto kako je Galu poslala), pa cu sve to staviti unutra i nek se med.sestre pozabave  Jer ja sam sva pogubljena sto kako I onda me netko pita jesam li uzbudjena: ne znam di mi je guzica a di glava vise...  I meni se cini da te hlacice ne smetaju za pupak i da ne stiscu zato sam ih i kupila...
    A Mamuka, vjerujem ti da si zbunjena s ovim vremenom... Ali ima jos do tvog termina i biti ce sigurno hladnije pa ces 100% znaci sto kupiti...
    Sjecam se kad mi je frendica rodila pocetkom 8.mj pa joj je mama trcala kupovati nove kompletice jer je iznenada zahladilo... Nista ne znas s ovim vremenom...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.