GaLu ja sam opet zaboravila, gdje zivis? Ako si probala sve i nista ne pomaze, a traje jos od 21.8. ja bi svakako otisla. Pa nesto ti valjda moraju dati...
Dena, strasno mi je sto vam se to dogadja i zelim vam svu srecu svijeta da lakse prodjete kroz sve i da jednom kad se sjetite svega ovoga to sve bude samo kao ruzan san. Koliko sam shvatila ti i muz ste jako povezani i moras razgovarati snjim, morate plakati zajedno, a onda probaj malo odspavati da se ne srusis jer ce muzu biti jos teze onda, a vidim da brines i o njemu.
Iskusne mame, kupili smo jucer za izlazak bebici body benkicu, hlace i kapicu... Mama vise da mi tuta fali... A ja ne kuzim sta mi ona zeli reci Ok, jos mi je jutros i pijem kavu ali i meni nesto fali za gore a ne znam sta... Inace, hlacice su zatvorene(dolje su ko carapice)....
Kiki u Svedskoj. Bila sam prosli pon kod primalje i cackala je i gledala i poslala me doma da je to normalno jer nista nije upaljeno. Oni su tu malo drugaciji nego kao sto je dolje kod nas, tak da mi ponekad fali onaj dolje nas sistem.
Galu,odi doktoru, a ako nista ne dobijes od njih, probaj sa kamilicom, mojoj kumi je neki stari gin dok je bila trudna preporucio kamilicu, skuha se kao za caj i onda se dole ispires jedno par minuta i njoj je jako pomagalo.
Ja ne kuzim sta se u zadnje vrijeme dogada s ljudima oko mene😑😑 sad zovem svekra da bi dosla po njega i da odemo kupit kantu boje (15 L) i 5 kg teranila, da on to stavi na kolica i iz kolica utrpa u gepek, naravno, necu to ja sad, ni nesmijem.. A on se pocne derat da je on vec reko da nece on nista nosit i da ga ni ne pitam vise, kao doc ce pogletat, a ja nek kupim sta treba..ja se skoro rasplakala...mislim stvarno😡
Neki dan sveki s onim pijevcom a sad on s time...
Morat cu se molit deckima u ducanu...ak ce netko htjet..😑
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Barbs mozda umjesto hlacica da imas odijelce i ispod bodi benkicu, da nebi hlacice pritiskale pupak. Ne znam koja je temperatura kod vas ali bebe teze zadrzavaju toplinu pa mislim da nebi bilo lose da uzmes bodi benkicu, odijelce i kapicu. Nesto ovako...
Barbs, pa neznam da nesti fali..pogotovo jer tebi je uskoro termin. Ja bi samo gore na to dekicu stavila jer nece bit hladno?
Barbs, pa neznam da nesti fali..pogotovo jer tebi je uskoro termin. Ja bi samo gore na to dekicu stavila jer nece bit hladno?
Eventualno carapice mozda?
Sortiraj odgovore
Najstariji