Juuuutro, cure!!
Nema me pola dana i imam 10ak str za procitati hahahhahs
Procitala jesam svakako ali jos lezim i kako sam vam vec rekla, imam poteskoca s tipkanjem na forum s mobitela pa bolje da ni ne krenem
Jutro cure!
Zvala sam maticni ured za promjenu prezimena; posto je proslo vise od 1.g od razvoda, prvo moram na opcinski sud vadit uvjerenje u svrhu promjene prezimena, zatim predajem u maticnom uredu zahtjev uz rodni list, domovnicu, rjesenje o razvodu i ceka se mjesec dana i onda se krece sa promjenom prebivalista na mupu.
Zvala i hzzo i kod njih nema nikakve veze promjena podataka sa naknadama.
Od svog grada gubim jednokratnu pomoc, ali mogu dobiti od novog grada malo manje jer ne uvjetuju duljinu boravka na adresi, samo prijavu.
Dena, u mislima si mi. Drzi se i javi stanje ❤️
Yel, ajde super, ipak ces onda nesto i dobiti...a prezime..to ce se vec rijesit😊
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutro curke! 😘
Violeta sretno na pregledu, budes tati sve prepricala ❤️
Ja kod uredenja stana volim neutralne boje koje onda podizem s ukrasima, recimo imamo antracit sivi kauc i ukrasne jastuke u boji i tak 😊 Onda lakse mijenjam detalje kad mi dosade 😛
I ja se nadam da je Babylove rodila i da ce nam se uskoro javiti sa sretnim vijestima.
Dena mislim na tebe i nadam se da ti je danas malo lakse. Cure su ti dobro savjetovale, trazi nesto za smirenje, vidi ima li tko strucan za razgovor. Nece nitko ici oko tebe ako ne trazis sama pomoc. Znam da ti je sada samo Viktor u mislima i da sebi u ovom trenu mozda nisi vazna, ali njemu si najvaznija i zato moras misliti na sebe. ❤️
Dena drzi se, vjerujem da ti je uzasno i da zapravo niko ne moze znat kako se unutra osjecas i kroz sta prolazis jer na krizu je u dnu svatko sam, ako se sjecam vjernica si pa iskoristi danasnji blagdnan, gospin rodjendan, sigurno ti nece odbit nikakvu molbu a i ona te moze utjesit jer zna kako je gledat muku svog sina...sigurna sam da ces iz ove situacije izac jaca i da ce iz svega izac neko dobro, hrabro samo!
Dobro jutro cure. Barbs ocito su moji problemi s forumom presli na tebe Ja tjednima se nisam mogla ulogirati preko mob-a, sad Jesam i cak me nije jos izbacilo, u soku sam
Dena, ne mogu ni zamisliti kako se osjecas. Srce mi puca kad vidim sto vam se dogada, a kako je tek vama. Ne znam ni sta bi ti pametbo rekla jer te sad malo sto moze utjesiti. Ali kao sto su cure savjetovale, izjadaj se muzu,sada si medusobno morate biti najbolja potpora.
Sto su rekli,kako je prosla operacija? Vjerujem da ce sve biti uredu na kraju, oni su jaki borci..
Mene muci dal da idem kod dr danas ili ne. Ako mislim trebala bi ih vec zvati. Pecka me pipi i nateceno je od proslog pregleda 21.8. kad je dr tolko prckala po meni. Mazala Sam sa svim mogucim kremama, s uljem ali nista sta god da probam ne pomaze. Strah me ak idém na pregled da mi samo bude gore, oni tu dosta zastupaju prirodno lijecenje odnosno ne daju nikakav lijek ili vrlo rijetko kad su trudnice u pitanju. Pa me strah da budu opet samo prckali i poslali me doma.
Sortiraj odgovore
Najstariji