Elena 288 ja imam cesto proljeve u trudnoci , ponekad sa grcevima ... citala sam da je cesta pojava da se zene u trudnoci bore ili sa zatvorom ili proljevima ...meni se zna dogoditi da par dana imam zatvor i onda par dana proljev dok se ne izregulira i onda opet sve iz pocetka ... ali ako te to muci i pojavilo se naglo najbolje javiti se doktoru pa ces biti na miru ...
Elena kao sto ti je rekla LadyN, rijetko koja od nas prode bez tih tegoba...ili proljev ili zatvor...a tebe jos uz to muci i povracanje...jel inace povracas? (Msm u trudnoci)
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutro cure...😘
Dena, nadam se da si nocas bar malo spavala...i da ti je bar malo lakse...❤ u mislima si mi od sinoc i zaista ne znam sto bih da se nadem u takvoj situaciji. Jaka si! Snazna si! A za svog malog lavica trebas bit jos snasznija! Udruzi snage s muzem. Nek te zagrli i ti zagrli njega da znate da ste jedno uz drugo. A mi tu, mi cemo te saslusat, i molit za vas troje! 🙏❤❤
Maca....jel se javio muz?
Jutro cure..evo nas spremamo se na pregled, idemo sami, tajo nam prvi put ne moze ici. Koma 😔
Aaaa joj da. Dena je Njemačka. Ma pisalo je negdje KB Osijek pa me zbunilo. Ma tamo su fakat vrhunski stručnjaci. Bit će sve u redu. :*
Sanchi - veliki lajk za pločice i boju. Izgleda da nas većina ima sivo bijelu kombinaciju. To izgleda da je sada in.
Da fakat Maca? Baby love?
Violeta, bude tajo isao iduci put😊
Hedgehog, meni je siva nekako uvijek IN kad je rijec o uredenju doma, i to je neka nijansa koja vise-manje prolazi uz sve pa nije ni cudo da smo toliko odusevljeni tom bojom😀
Babylove je rekla javit se opet kad ce bit sa svojim smotuljkom...jadna, pa vec danima je ono hoce-nece...za poludit..ali nadam se da se sad mazi sa bebicom i da nema vremena javit se, pa se zato ne javlja😀
Da da, ja računam da kad dođe bebicom da će unijeti puno boje u stan. Od igračka do opreme, tak da mi ova kombinacija baš paše.
Jadna babylove, ma ona se sigurno sad mazi s bebicom i zaboravila nas je.
Nadajmo se da se maze😅
Sortiraj odgovore
Najstariji