Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyN
    08. Rujan 2017. 07:13

Elena 288 ja imam cesto proljeve u trudnoci , ponekad sa grcevima  ... citala sam da je cesta pojava da se zene u trudnoci bore ili sa zatvorom ili proljevima ...meni se zna dogoditi da par dana imam zatvor i onda par dana proljev dok se ne izregulira i onda opet sve iz pocetka ...  ali ako te to muci i pojavilo se naglo najbolje javiti se doktoru pa ces biti na miru ... 

08. Rujan 2017. 07:27

Elena kao sto ti je rekla LadyN, rijetko koja od nas prode bez tih tegoba...ili proljev ili zatvor...a tebe jos uz to muci i povracanje...jel inace povracas? (Msm u trudnoci) 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

08. Rujan 2017. 07:30

Jutro cure...😘
    Dena, nadam se da si nocas bar malo spavala...i da ti je bar malo lakse...❤ u mislima si mi od sinoc i zaista ne znam sto bih da se nadem u takvoj situaciji. Jaka si! Snazna si! A za svog malog lavica trebas bit jos snasznija! Udruzi snage s muzem. Nek te zagrli i ti zagrli njega da znate da ste jedno uz drugo. A mi tu, mi cemo te saslusat, i molit za vas troje! 🙏❤❤

08. Rujan 2017. 07:56

Maca....jel se javio muz? 

violeta1
    08. Rujan 2017. 07:59

Jutro cure..evo nas spremamo se na pregled, idemo sami, tajo nam prvi put ne moze ici. Koma 😔

Barkleys
    08. Rujan 2017. 08:00

Aaaa joj da. Dena je Njemačka. Ma pisalo je negdje KB Osijek pa me zbunilo. Ma tamo su fakat vrhunski stručnjaci. Bit će sve u redu. :*

Barkleys
    08. Rujan 2017. 08:02

Sanchi - veliki lajk za pločice i boju. Izgleda da nas većina ima sivo bijelu kombinaciju. To izgleda da je sada in.

Da fakat Maca? Baby love? 

08. Rujan 2017. 08:12

Violeta, bude tajo isao iduci put😊
    Hedgehog, meni je siva nekako uvijek IN kad je rijec o uredenju doma, i to je neka nijansa koja vise-manje prolazi uz sve pa nije ni cudo da smo toliko odusevljeni tom bojom😀 
    Babylove je rekla javit se opet kad ce bit sa svojim smotuljkom...jadna, pa vec danima je ono hoce-nece...za poludit..ali nadam se da se sad mazi sa bebicom i da nema vremena javit se, pa se zato ne javlja😀

Barkleys
    08. Rujan 2017. 08:14

Da da, ja računam da kad dođe bebicom da će unijeti puno boje u stan. Od igračka do opreme, tak da mi ova kombinacija baš paše.

Jadna babylove, ma ona se sigurno sad mazi s bebicom i zaboravila nas je. 

08. Rujan 2017. 08:19

Nadajmo se da se maze😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.