Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zelimobebu2701
    07. Rujan 2017. 23:22

dzenny hehe da barem to tako lako ide kako on kaže, sve bi mi pojele i popile 😏😊
    Dena nezamislivo mi je u kojoj si situaciji, moraš biti jaka zbog svoje male obitelji, ne predaj se i samo vjeruj...ta malena srca su puno jaca nego što mi mislimo...razgovaraj s mužem bit će ti lakše. Nemoj držati u sebi.

violeta1
    07. Rujan 2017. 23:26

Dena moras vratit snagu i borit se za svoje djete tako sto ces sebe sredit pa onda svaki tren bit uz djete. Znam da je nama lako sad pricat, da ti je najgore, i zelim ti svu srecu svijeta i da sto prije sve bude bolje. I reci muzu kako se osjecas, kukajte jedno drugome, placite skupa, bit ce ti lakse, jer skupa ste jaci i morate se drzati skupa i biti potpora jedno drugome. Neka te grli i bit ce ti lakse...sve mu reci, osjecat ces se bolje. Sve sto ponekad trebamo samo je reci nekom i zagrljaj 

• Mamuka
    07. Rujan 2017. 23:28

Dena1009

Drage moje…ja se osjecam ko u nocnoj mori..u ponedjeljak sam dobila trudove, danas sam tu u nekoj bolnickoj kuci, dijete mi je prikopcano na bezbroj cijevcica, sve me boli da jedva hodam, ne mogu ni sama do njega, svi mi nesta objasnjavaju na tuđem jeziku, mozak mi jednostavno vise ne radi jer sam zadnji put spavala u nedjelju, izdajam se pred nepoznatim ljudima, perem se po wc-ima gdje stignem, sama sam skroz, muz dolazi kroz dan al nesmije u moju sobu, također je skroz pokidan i ne zelim da mu bude jos gore ako mu kazem kako se osjecam, isto kao i svima drugima. Neznam sta da radim kud da se okrenem, neznam ciji je uopce ovo zivot…

Dena prvo vidi sa doktorima jel mozes dobit nesto za smirenje i za bolove da se ti.malo smiris i ojacas. Sad Viktoru tribas najvise a triba te jaku i zdravu. On mozda ne razumi ali osjeca tebe i zbog njega moras bit dobro. Tu sigurno ima dobrih strucnjaka i porazgovarajte da vidis kako sebe dovest u red a ako ti lijekovi ne idu uz dojenje pitaj doktore da ti preporuce sta je za Viktora vaznije ti ili mliko. Oni su tu hladne glave i mogu ti puno pomoci jer mislim da ti je sad tesko trezveno razmisljat.
    I razgovaraj s muzem.  Njemu je sigurno isto ko i tebi ali ne zeli ti nista rec jer isto ko i ti ne zeli te opterecivat. Mislin da se i on brine kako si ti i kako ces se ti sad u svemu tome oporaviti i stati na noge. U istoj ste prici i sigurna sam da jedno drugom mozete jako pomoci ali razgovarajte, placite, molite zajedno jer vi i jeste jedno.
    Ne brini za cjevcice. Virujen da ti je grozno kad ga vidis sa svim tim prikopcanim po sebi ali to je samo za njegovo dobro i njih ce svakim danom biti sve manje, a Viktor ce biti sve bolje.
    Kako je prosla operacija? Sta su vam rekli doktori?
    Mislin na vas i molim Boga da vas cuva i da vam snage da ovo prebrodite a Viktoru da da jako srce.
    Slobodno pisi tu ako ti je tako lakse. Olaksaj sebi kako znas. Mislim da se nitko ovde nece ljutit na to jer mislim da te mozemo bar pokusat razumit s obzirom da smo tu sve mame ili ce uskoro postati.
    Cuvaj se!❤

07. Rujan 2017. 23:30

Dena, vjerujem da strepis no moras se naspavat barem malo. Da ojacas i da mozes koliko toliko funkcionirat, moras mislit pozitivno  iako je to lako rec,
    Zelim vam puno snage i da sto prije sve lose bude iza vas, drzi se i javi stanje kad ces moci.
    Cuvaj se ❤️❤️❤️❤️

• Mamuka
    07. Rujan 2017. 23:38

luce <3

Sankvi super su i plocice i kuhinja…
    Mi od prosle godine pravimo stan i glavno kupatilo smo uzeli zidne plocice tamno sive 60*60 i svjetlo sivi pod… Ja isto obozavam sivu i kad smo sredjivali apartmane svugdi smo provukli malo sive…
    Mamuka kad sam kuplila ovu haljinu u lidla bila mi je velika a sad mi je taman… Imam jos jednu iz lidla i ona mi je isto super na plavo bile prugice…
    Pupa nam dobro raste…do sad sam mjesecno dobivala po kila al od zadnjeg pregleda sam na +2.5 i danas kad sam to vidila pala sam u depresiju 😂😂😂tako da te razumin Mamuka 😂😂

Eeee da. Tako je i kod mene bilo. 😄
    Da se razumimo nikad nisam bila mrsavica. Mene ima na svim strateskim mistima. Ponegdi i malo vise. Al valjda kad cili zivot variras od neke ideale do viska od 5-6 kg i znas da nema linije bez zatvorenih usta i znoja u teretani to te vise nervira.... No dobro. Mene depresija oko toga kratko drzi. Jucer sam s prijateljicom rucala u McDonaldsu pa kava i sladoled. A danas palacinke za marendu, za desert muz mi donio kremsnitu, vecera palacinke i vocna salata.... Bit ce to do pon +7kg 😂😂

kleaiva
    07. Rujan 2017. 23:42

Dena u jako si sad teskom i osjetljivom razdoblju i psihicki a i fizicki. Mozes li traziti doktore da ti objasne sve, da ti daju za bolove nesto i da puste muza k tebi da budete skupa. Mozete li se negdje preseliti pa da budete skupa vas dvoje. Obavezno pricaj s muzem i pojadajte se jedno drugome jer sutnjom cete se samo udaljiti bezveze. Sad vam bas treba zagrljaj i ispustit to iz sebe rijecima, suzama ili vec na neki od tih nacina oslobodenja. 
    Vjerujem da ce bebac Viktor biti u pravom smislu svog imena POBJEDNIK❤️ 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Elena288
    08. Rujan 2017. 00:29

Pozdrav curke , ja sam padobranac u ovoj temi , spadam u Zimske bebe, al nisu bas aktivni, a volim vas citati "unaprijed" da znam sta me ceka. 
    Dena potpuni smo stranci ali otkad sam procitala molim se za vas, da vam Bog daa snage da izdrzite sve , posebno maleni 🙏🏼 

Imam pitanje za curke ... jeste slucajno imale proljev u trudnoci 😞 Ja imam grceve i proljev, povracam ionako ponekad iako sam u 25.tjednu , a ova dva dana cesce... sto da radim da sacekam jos malo ili da se javim svojoj doktorici. Unaprijed hvala

luce <3
    08. Rujan 2017. 01:16

Mamuka

Jucer sam s prijateljicom rucala u McDonaldsu pa kava i sladoled. A danas palacinke za marendu, za desert muz mi donio kremsnitu, vecera palacinke i vocna salata…. Bit ce to do pon +7kg 😂😂

Hahaha najjaca si, tako i mene brzo prodje 😂😂😂

• M@lena
    08. Rujan 2017. 04:07

Kiki156

Hej curke, evo mene iz grada, bila s frendicom na kavi. Ona je doputovala u HR na go pa moze, inace mi sve rade, a bas je bilo lijepo ljencarit i pijucket kavicu na spici! Inace camim doma sama do popodne jer nemam s kim provodit vrijeme… 😒 Ali brzo ce nas nasi malisani okupirati 😃
    Zvala me gin, nema je iduci tjedan pa mi je pregled ipak danas, idem navecer u 8. To mi je zadnji pregled kod nje, a onda u bolnicu. Danas ce mi uzeti bris za streptokok. Tako da Malena mozda se i sretnemo u TA ☺️ Nadam se da u bolnici nece biti enormne guzve..jel tata smije ici na preglede? Mislim da gleda bebu na uzv kao recimo sad kod gin. Nekako mi se cini da nece smjeti u bolnici ulazit samnom.
    Dena drago mi je sto ce maleni moci pitit tvoje mlijeko, sve ce to biti dobro. ❤️ Cuvaj snagu za njega i sebe.
    Maca mogu mislit koji je to stres, ali kao sto su ti cure rekle pazit ce oni, moraju se sigurno vratiti kuci!
    Kristina nadam se da ce sve biti dobro, sretno!
    Banana jastuk imam od Malog andela i super je, al nije bio ni jeftin, pa mu je i bolje da je dobar!

Kiki, moze suprug s tobom. Samo su pregledi uvijek kroz jutro do 15h pa ako radi ne moze, barem moj muz, jer ona te naruci npr u 08:05 h a ti dodjes na red u pol 11. Racunaj na to. 😊

LadyN
    08. Rujan 2017. 07:07

Dena 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 drzi se, sve ce biti uredu ! Djeca su veliki borci i puno veci neko sto mi mislimo ... probaj povratiti malo snagu u sebi , jer sad si i njemu i sebi najpotrebnija ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.