Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Rujan 2017. 23:01

dzenny

. dragi je rekao,koliko tih stvari za laksi porodjaj sad koristim,da jedno cu se jutro samo probuditi i vidjeti da sam rodila,bez da osjetim ikakav bol 😂😂

😂😂😂😂
    A da mi je vidjet njih hrabre kako bi oni to...mislim da bi uzeli sve moguce droge svijeta za olaksanje...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    07. Rujan 2017. 23:02

Dena taman smo u isto vrijeme pisale. Kako je prosla operacija, sto kazu? Vjerujem da ti je tesko, uzasno je to sto prolazis ali ja bi ti savjetovala da ipak pricas s muzem. Nemojte to drzati u sebi, tako vam je jos teze. Neka ti Bog da snage da sve izdrzis i da sve bude dobro! 

dzenny
    07. Rujan 2017. 23:02

Dena,ne znam sta a ti kazem,ali sigurna sam da tebe najvise srce boli jer si ti majka.. i sad jos teze je jer ti i dragi u ovim teskim trenucima ne mozete biti jedno uz drugo ( aa ta nam potpora najbolje pomaze).. drzi se,jaka moras biti zbog svog Viktora.. 

luce <3
    07. Rujan 2017. 23:03

Dena jako mi je zao da moras kroz to prolazit, ali moras mislit i na sebe kako bi bila i uz malca.... Trazi da ti daju nesto za spavanje da bar malo dodjes sebi... Polako guraj dan po dan i  doc ce sve na svoje... 

Belle84
    07. Rujan 2017. 23:03

Sanjchi 2200g 😊
    Dena drzi se, u mislima smo s tobom i nadam se da ce sve to biti ubrzo iza tebe, da ces sa svojim sinom uskoro doma. 😘 Slobodno pisi tu sve sta te muci

dzenny
    07. Rujan 2017. 23:06

Kiki,caj sam dobila od prijateljice,njoj je ostao poslije porodjaja.. a njoj ga je njena mama pravila,recept je nasla u knjizi nekog doktora.. jer u tom caju je i majcina dusica i jos neke 2 biljke za koje prvi put sam cula..
    Sanjchi,kaze njemu se najvise svidja metoda sexa,ona definitivno pomaze,u to je siguran.. reko nje da nije bilo,ni ja sad nebi bila u ovom stanju..haha

07. Rujan 2017. 23:07

Dena1009

Drage moje…ja se osjecam ko u nocnoj mori..u ponedjeljak sam dobila trudove, danas sam tu u nekoj bolnickoj kuci, dijete mi je prikopcano na bezbroj cijevcica, sve me boli da jedva hodam, ne mogu ni sama do njega, svi mi nesta objasnjavaju na tuđem jeziku, mozak mi jednostavno vise ne radi jer sam zadnji put spavala u nedjelju, izdajam se pred nepoznatim ljudima, perem se po wc-ima gdje stignem, sama sam skroz, muz dolazi kroz dan al nesmije u moju sobu, također je skroz pokidan i ne zelim da mu bude jos gore ako mu kazem kako se osjecam, isto kao i svima drugima. Neznam sta da radim kud da se okrenem, neznam ciji je uopce ovo zivot…

Tek sad vidim...zao mi je jako sto to prolazis. Vjerujem da ti nije nimalo lako niti da bi to pozeljela ni najgorem neprijatelju. Samo mi je zao sto si u svemu tomu sama i sto nemas nekog kraj sebe da te zagrli, da te utjesi..draga moja...placi. Ako ce ti to pomoc. Moli. Vristi. Sto god ce ti pomoc u ovim teskim trenutcima. Vidim da ti to sve sad djeluje poput nocne more i kao da te netko ubacio u horor film. Ali imaj vjere da ce to sve proc i da ces uskoro bit doma, u svojoj kuci, u svojoj sobi, sa svojim djetetom i muzem. Kako je sada maleni? 
    Cijeli dan si mi u mislima i cijeli dan mislim i govorim: Boze pomozi im, nedaj da se malenome ista lose dogodi. A vjerujem da i druge cure te spominju u molitvi. Tako da, nisi skroz sama. Mozda nismo fizicki kraj tebe ali ako ti ikako psihicki mozemo pomoci, tu smo!

07. Rujan 2017. 23:11

Belle tu su bebice...nije velika razlika😊
    Dzenny..haha to svakako...da nije njih, nebi nas rebra boljela😝

Barkleys
    07. Rujan 2017. 23:12

Dena - u kojem si ti ono gradu? Osijeku?
    Bit ćeš sve u redu! Mora! A probaj tražiti nešto za spavanje! Trebaš se naspavati i zbog sebe i zbog Viktora! 

• GaLu
    07. Rujan 2017. 23:22

Dena drzi se, budi jaka. Biti ce sve dobro, sigurna sam da dr znaju sto rade. Razumijem da ti je tesko, ti si u Njemackoj? Trazi tamo sigurno imaju na raspolaganju psihologa da s nekim malo popricas. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.