Sankvi super su i plocice i kuhinja...
Mi od prosle godine pravimo stan i glavno kupatilo smo uzeli zidne plocice tamno sive 60*60 i svjetlo sivi pod... Ja isto obozavam sivu i kad smo sredjivali apartmane svugdi smo provukli malo sive...
Mamuka kad sam kuplila ovu haljinu u lidla bila mi je velika a sad mi je taman... Imam jos jednu iz lidla i ona mi je isto super na plavo bile prugice...
Pupa nam dobro raste...do sad sam mjesecno dobivala po kila al od zadnjeg pregleda sam na +2.5 i danas kad sam to vidila pala sam u depresiju 😂😂😂tako da te razumin Mamuka 😂😂
Sanjchi ja se isto nadam da će se malo smirit kad se rodi, ako bude na mamu i tatu spavat će po cijelu noć, meni su gledali jel dišem kad sam bila beba kolko sam voljela spavati.
GaLu bas ću se informirati malo o čaju, pitat ću i na pregledu kod doktora, da li im je to poznato, ako može pomoći zašto ne probati.
Sanjchi Aha ok, sorry nisam vidjela. Cijeli dan sam u pokretu tak da nisam uspjela citat i vidjet da ste to promijenile...
E htjela sam te pitati kolko tvoja Lucija ima kg sad, na kolko je procijenjena? Ti i ja smo tu negdje s terminima pa cisto da usporedim
Drage moje...ja se osjecam ko u nocnoj mori..u ponedjeljak sam dobila trudove, danas sam tu u nekoj bolnickoj kuci, dijete mi je prikopcano na bezbroj cijevcica, sve me boli da jedva hodam, ne mogu ni sama do njega, svi mi nesta objasnjavaju na tuđem jeziku, mozak mi jednostavno vise ne radi jer sam zadnji put spavala u nedjelju, izdajam se pred nepoznatim ljudima, perem se po wc-ima gdje stignem, sama sam skroz, muz dolazi kroz dan al nesmije u moju sobu, također je skroz pokidan i ne zelim da mu bude jos gore ako mu kazem kako se osjecam, isto kao i svima drugima. Neznam sta da radim kud da se okrenem, neznam ciji je uopce ovo zivot...
url=https://lilypie.com]
Luce, ta siva je nekako uvijek IN 😊
Belle, ma nema veze, sinoc smo tako smislile, jednostavnije je za Barbs😅
Prosli utorak, kad nam bilo tocno 32 tjedna procijenjeno je bilo 2357 grama...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dena javljaj nam novosti, sve ce biti dobro 🙏🏻
Gdje ste kupovale taj caj od lista maline?
Pola sam zaboravila sto ste pisale! Drago mi je da su pregledi dobro prosli i cestitam Kristini na trudnoci.
Sanjchi lijepa ce kuhinja biti, ja isto volim sivu!
Vi ste tjedan dana "mladi"...a koliko tvoja bebica ima?
Zelimobebu,ii ja sam cula za datulje.. one valjda pomazu pri laksem otvaranju.. kao da ih se na dan treba jesti po 6 komada.. eto ja to vec praktikujem tjedan dana.. dragi je rekao,koliko tih stvari za laksi porodjaj sad koristim,da jedno cu se jutro samo probuditi i vidjeti da sam rodila,bez da osjetim ikakav bol 😂😂
Kiki, nadam se da ce ispast onako kako sam ja to sebi zamislila, da se necu razocarat kad sve bude gotovo😅
Sortiraj odgovore
Najstariji