Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zelimobebu2701
    07. Rujan 2017. 22:23

Bome da sad su velike bebe, kako vrijeme leti, ja ne mogu vjerovat da mi je u subotu 35 tjedan...štucanje, smiješno jer točno dolje osjetim haha

07. Rujan 2017. 22:25

Meni u utorak 34 punih..bas ode vrijeme😊
    Hahah...da stucanje...bolje da stucaju nego da nas udaraju😥

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

dzenny
    07. Rujan 2017. 22:28

Sanjchi,kuhinja i plocice su extra..
    Ejj,ii ja imam takvu majcu iz Lidla,znam da ju i barbs ima,i jos par cura.. ajme,kad se sjetim kad sam je kupila,pa ona ko vreca na mn 😂 (mislim si,kad ce se to popuniti),kad ona evo vec mjesec dana taman 😉
    Stucanje,dragi najvise voli dok malena stuca.. ali najveselije je bilo kad me jednim u pola 5 uzjutra probudila koliko je stucala,ajj kako mi je tad bilo zao.. 😍

• Mamuka
    07. Rujan 2017. 22:31

Sanjchi rabatinke su traperice. I da, bas me bilo sokiralo kolike sam kupila al srica samo sam bila uznojna pa se sve lipilo na mene 😂 
    Meni je u pon pregled i jedva cekam da vidim koliko je dobio jer je bio tjedan manji po kilazi. Kod vas vecine su sve bile neke naprednije bebe al kako se porod blizi sav taj "visak" se istopio i sad su u skladu sa svojim tjednima. Ako i moj misko bude tako smanjiva prirast bit ce mrvica kojoj ce i 50 bit preveliko 😕

zelimobebu2701
    07. Rujan 2017. 22:34

Curke uspjeli smo nekoga probudit, sad kad se on lijepo naspavao, kad mama bude trebala on će po rebrima udarat 😆
    I ja imam takvu majcu, s rukavima i bez i tu bez rukava i dan danas ne nosim jer mi je velika, a uzela sam za broj veću jer sam mislila da ću se udebljati brzo...😂

Belle84
    07. Rujan 2017. 22:35

Barbs mozes mi upisati sljedeci pregled 26.9. 😉

zelimobebu2701
    07. Rujan 2017. 22:36

Vidjela sam da neke pijete čaj koji olakšava porod, ja sam čula da datulje pomažu isto. Ne znam jel koja zna što o tome. Meni to čudno zvuči. 😏

07. Rujan 2017. 22:38

Belle84

Barbs mozes mi upisati sljedeci pregled 26.9. 😉

Vise ne vodimo preglede😅 vjerojatno nisi uspjela vidjet u moru postova😀 samo listu s terminima i listu s datumima rodenja😊

07. Rujan 2017. 22:41

Mamuka, vidis, ista drzava a dva "jezika"😂😂
    Ma bude maleni narastao, ne brini se.. Jos stigne😊
    Zelimobebu, i moja se sad uzlupala i razbudila..valjda to ne bude tako i kad rodimo😥 da ne zamijene dan za noc (to se mojoj sogi dogodilo s malom)....
    Dzenny, narasle smo sve, sad nam jr lako odjecu popunit😂😂

• GaLu
    07. Rujan 2017. 22:42

Zelimobebu za datulje nisam cula ali eto caj od lista maline naveliko hvale. Ja zivim u Svedskoj pa i tu se pise po forumima o tom caju i njegovim blagodatima. Ali kao nebi se smio piti prije tjedna 35. Ja cekam da napunim 36 tjedana sljedeci srijedu i tad krecem s cajem pa cemo vidjeti kakav ima efekt na porodu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.