Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Rujan 2017. 21:57

Mamuka, mene strah ici u shoping hehe, nosim ovo sto mogu od prije, dok ide ide :D

07. Rujan 2017. 21:58

Uhhh Yel...imate vi jos poslaaaa....hvala Bogu kod mene nisu tako opsezni radovi, najgori dio je iza nas..ovo sto je ostalo su 95% kozmeticki radovi...a to ide brzo..
    Nemoj se forsirat i izazivat vraga...trebala si rec nekom od njih nek to naprave😕

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

07. Rujan 2017. 22:01

Zelimobebu, nemas razloga za brigu ako je beba manje aktivna..bitno da ju osjetis..moja npr evo sad stuca

07. Rujan 2017. 22:02

sanjchi255

Zelimobebu, nemas razloga za brigu ako je beba manje aktivna..bitno da ju osjetis..moja npr evo sad stuca

Danas je bila mirnija tijekom dana. Al bitno da ih osjetomo, intenzitet nije toliko vazan..sutra ce to nadoknadit..a i mozda osjeti da si ti lose volje pa je i ona mirnija..sve je moguce...ne brini😊

zelimobebu2701
    07. Rujan 2017. 22:06

Sanjchi moj je danas popodne jedino stucao. Pokreti slabo, ali kad je krenuo stucat 😱 i onda dalje opet tako slabo, čak ga je i tata pokusavao probudit 😆 valjda sad imaju manje mjesta pa nam je zato tako. 

violeta1
    07. Rujan 2017. 22:12

Zelimobebu probaj mu malo pricati ili nesto slatko kao sto je Barbs rekla meni. Moj je bio manje aktivan tokom dana a sad se cijeli nekako na lijevoj strani namjestio i lupa po rebrima ajme, sad i dole udara...uh

07. Rujan 2017. 22:13

Hehehe...to atucanje mi je presmjesno, a nekad mi tak zna ic na zivce😑 hahahah 
    Da sad au vec vejikeeee bebice pa im je tijesno...ali osjetimo ih, to je bitno😊

• GaLu
    07. Rujan 2017. 22:15

Zelimobebu to je sve normalno, ponekad su bebe aktivnije ponekad manje. Meni je rekla primalja pojesti sladoled ili sok s ledom i onda se beba javi.

• GaLu
    07. Rujan 2017. 22:16

Sanjchi lijepa ti je kuhinja i siva je jako zahvalna boja za sredjivanje prostorija, meni isto favorit u zadnje vrijeme.

07. Rujan 2017. 22:18

Galu hvala😊 mene uhvatilo zeleno ludilo kad smo se uselili u svoje..sve sam zeleno kupovala😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.