Mamuka, mene strah ici u shoping hehe, nosim ovo sto mogu od prije, dok ide ide :D
Uhhh Yel...imate vi jos poslaaaa....hvala Bogu kod mene nisu tako opsezni radovi, najgori dio je iza nas..ovo sto je ostalo su 95% kozmeticki radovi...a to ide brzo..
Nemoj se forsirat i izazivat vraga...trebala si rec nekom od njih nek to naprave😕
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Zelimobebu, nemas razloga za brigu ako je beba manje aktivna..bitno da ju osjetis..moja npr evo sad stuca
Zelimobebu, nemas razloga za brigu ako je beba manje aktivna..bitno da ju osjetis..moja npr evo sad stuca
Danas je bila mirnija tijekom dana. Al bitno da ih osjetomo, intenzitet nije toliko vazan..sutra ce to nadoknadit..a i mozda osjeti da si ti lose volje pa je i ona mirnija..sve je moguce...ne brini😊
Sanjchi moj je danas popodne jedino stucao. Pokreti slabo, ali kad je krenuo stucat 😱 i onda dalje opet tako slabo, čak ga je i tata pokusavao probudit 😆 valjda sad imaju manje mjesta pa nam je zato tako.
Zelimobebu probaj mu malo pricati ili nesto slatko kao sto je Barbs rekla meni. Moj je bio manje aktivan tokom dana a sad se cijeli nekako na lijevoj strani namjestio i lupa po rebrima ajme, sad i dole udara...uh
Hehehe...to atucanje mi je presmjesno, a nekad mi tak zna ic na zivce😑 hahahah
Da sad au vec vejikeeee bebice pa im je tijesno...ali osjetimo ih, to je bitno😊
Zelimobebu to je sve normalno, ponekad su bebe aktivnije ponekad manje. Meni je rekla primalja pojesti sladoled ili sok s ledom i onda se beba javi.
Sanjchi lijepa ti je kuhinja i siva je jako zahvalna boja za sredjivanje prostorija, meni isto favorit u zadnje vrijeme.
Galu hvala😊 mene uhvatilo zeleno ludilo kad smo se uselili u svoje..sve sam zeleno kupovala😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji