Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Rujan 2017. 21:28

Srwtna, kuhinja je krem...

Samo ce bit drugaciji raspored skroz
    Samo ce bit drugaciji raspored skroz

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

luce <3
    07. Rujan 2017. 21:36

Evo da vas pozdravimo nas dvi, danas nam je okruglih 30tt 😁

07. Rujan 2017. 21:38

Luce lijepo rastete😊 

07. Rujan 2017. 21:42

Marijana, nisam udana.
    Pitat cu na mupu o tom zahtjevu za promjenu prezimena, mislim da se prilaze rjesenje o razvodu i taj zahtjev

07. Rujan 2017. 21:44

Luce, wooohooo! Super buska! Jedva cekam 30 tt +, u nedjelju punimo okruglo :))

07. Rujan 2017. 21:46

Yel, brzo ce nedjelja...sve mi to nekako brzo prolazi, ko da sam jucer bila na pregledu i bilo nam puna 32 T a sad smo vec 33+..vrijeme leti...i uskoro ce nam doci nasi mali smotuljci💕

• Mamuka
    07. Rujan 2017. 21:49

luce <3

Evo da vas pozdravimo nas dvi, danas nam je okruglih 30tt 😁

Imamo istu haljinu i trenutno je na meni. 😂😂
    I maca ima istu. Zivio Lidl 😄
    Bome Luce lipo rastete. Pomalo ces me i stic. 😉
    Ajme u ned san isla kupit rabatinke u HM. I vec sam se bila uznojila od hodanja po centru i trcanja za micicom dok je muz isprobava cipele i uzmem trudnicke rabatinke 38,40 i 44. Pocnem oblacit 38 i do pola bedara navucem i nema dalje. Neki skinny model pun stretcha al ne ide. Ajme ja odman na 44 pribacila i obucem njih al ni to nije bilo bez navlacenja i kupim te 44. Nisam sebi mogla doc da moram uzet 44. Izgnjavila muza i sestre kukajuc kolika sam a na +6 kg sam. Inace HM nosim 36-38. Tuga me uvatila velika. I navecer ih opet idem oprobat al ono kad hodan klize sa stomaka, guza... Odose doli sa svakim korakom. I tako ja u pon odem probat manje i kupim 40. E koja je to srica bila.... Kako me "male" stvari tako uvesele 😝😂😂
    Sanjchi bit ce to super. I ja volim sivu. Mi imamo sive trosjede u dnevnom na selu i neki sivo bili tepih, a u blagavaonici sivo/capuccino stolice.
    Cure cestitam na dobrim pregledima!
    Novoj mami sa cervix problemima sritno! Nadam se da ce to bit sve super uz serklaz.

07. Rujan 2017. 21:53

Zivjela siva hehe, stvarno zahvalna boja!

Sanjchi, susi se deka, trebali bi iduci tjedan nastavit sa zbukom, hidroizolacijom i glazurama.
    Sad su se sprdnuli da bi ipak razbijali stubiste pa spajzu napravili (to je slijep prostor, ne sluzi nicemu), i vani tri park mjesta...
    Pitam ih kad to misle sve stic? Vele ma spajzu mozemo radit i po zimi, a to je dva metra od nase sobr di ce beba bit? 
    Nisam nista komentirala. Boli me k..vise. S oprostenjem.
    A parking mjesta su doslovno vec gotova jer je suta na njima. Treba je usitnit samo i rasporedit malo i nalit betona.
    I niiiistaaaa.
    Danas sam se malo naprezala, rascistila stvari s tog famoznog stubista, pa mi je svekar ocito bukvicu. 
    Ok, trebala sam cekat da se netko sjeti to smece maknut...mislila sam kolica donjet iz garaze u taj prostor...
    I tako, :D

07. Rujan 2017. 21:56

Mamuka hahahah...sigurno ti nijr billo lako taj tren kad si upala u 44😅 rabatinke...to su hlace, traperice? 
    Neki dan sam htjela to pitat pa sam zaboravila...
    A siva je meni super...ja sam htjela odmah i u boravku mjenjat plocicr da budu isto ko u kuhinji, al nemamo sad stvarno za to novaca...mozda nagodinu😅
    Volim sivu za uredenje interijera...
    Ja imam majcu takvu kakve haljine vi imate😀 Lidl..wuhuu...jooj e sad moram kupovat novu odjecu za jesen...😕ode tu opet lova..trenirke su mi vec na knap, i samo 3 mogu obuc hahaha....pod hitno cu u soping morat😥

zelimobebu2701
    07. Rujan 2017. 21:56

Dena vjeruj samo da će sve biti ok, kolko god bilo teško morate pozitivno razmišljat, čuva vašeg malca njegov anđeo čuvar! 
    Kristina Čestitam na trudnoći!
    Ja sam danas baš neka bezveze, bole me leđa u donjem dijelu, malac je nekako manje aktivan pa sam malo zabrinuta. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.