Vrijedan bebac😂😂😂 mi cemo visit na forumu😂
Evo moje plocice...danas je svekar gletao, sutra ce jos jednom, pa pokrecit (u bijelo cemo) pa strju (uticnice, prekidace itd) i onda ili za vikend il iduci tjedan ide kuhinja...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Nemam cjelovitu sliku plocica jer mi prostor ne dozvoljava, al kad se kuhinja slozi, bit ce to super (nadam se😅) ukratko tu se vidi sve, tj. kako plocice izgledaju😊
Galu, onda je to od pregleda nam, nista zabrinjavajuce...a i s obzirom na tjedne u kojima jesmo, mislim da je to sasvim ocekivano?
Sanjchi lijepe su plocice 😊😊 Slikaj kad sve bude gotovo 😉
Naravno, vec me odavno Barbs upozorila da mora slikica past😜 nadam se da ce to ubrzo bit😀
I tata mi je danas bio, kaze da ak bude po planu, iduci tjedan nekad ce doc s deckima da zavrse ostatak..sad se molim da sve bude po planu🙏🙏
Sanjchi, obozavam antracit sivu! Super su plocice!
Onda ce ti se svidjet i radna ploca😊
Dena i Viktor su mi na pameti...nadam se da je maleni dobro i da je Dena uz njega...🙏🙏🙏
Sanjchi, obozavam sivu boju!
Super ce to biti!
A zao mi te s tim radovima, kuzim taj 'stres'...
Sanjchi, obozavam sivu boju!
Super ce to biti!
A zao mi te s tim radovima, kuzim taj 'stres'…
I sama si u radovima pa razumijes😑 al ajde, ja nemam toga jos puno, tata je reko da ima valjda 2-3 dana posla kad dodu.. Samo sto nikako doc, k meni uleti kad ima vremena, pa je to banana...al ajde, valjda bude iduci tjedan...
Kak tvoji radovi napreduju?
Sanjchi, obozavam antracit sivu! Super su plocice!
Onda ce ti se svidjet i radna ploca😊
Moja kuhinja je antracit siva i bijela i namjestaj i sjedeca garnitura u dnevnom biravku isto.
Sortiraj odgovore
Najstariji