Mc_mouse - takva je i moja koža, užas. Tnx na savjetu, pogledat ću u DM-u.
LadyN - omega od Encijana - https://encian.hr/omega-1000-50-kapsula-proizvod-63/ - nisam htjela ništa skupo jer nisam znala kak će mi biti, a Encijan mi je i moja ginić predložila. Ugl, isto, užasne su , pijem svaki drugi dan, jednom sam kapsulu zmiksala s bananom pa je bila podnošljivija. Premda ne znam koliko je to pametna opcija.
Ali eto trudim se, sve za bebu.
Neo - ne brini, to šivanje je mislim rutinsko i još si u periodu dok se može to napraviti i biti sve u redu....samo probaj što više mirovati, bez saginjanja, naprezanja itd.
Hedgehog meni se koza nije promjenila na licu, samo sto sam sva naotekla, kao da me netko napirio.
GaLu pi pi haha pa nekako cijelo podrucje oko pipi je tamnije i kao da je naotekla 😑
Belle drago mi je sto je malisa dobro 😊😊
Dena saljem vam punoo snage i nade da ce sve biti dobro, vjerujem u to ❤
https://www.sensilab.hr/sensomega nasla sam ove i vidim da se navodi da je za trudnice ali ne znam kakvi su ti njihovi proizvodi !!!
Hvala Hedgehog ;)
Muz i ja smo bili kod mojih na kavi pa isli do grada, malo u nabavku i za pec po cijevi. Uglavnom vidjela sam puno poznatih i komentari su: Jaoo pa kud hodas, hoces da se porodis! Ajme koliki ti je stomak. Pa nemoj nikud setat mogla bi rodit svaki cas! 😨😨😨 Onak nema sanse da idem nekud vise tako medu ljude...bas mi idu na nerve haha... sta trebam, zaljepit se za krevet i ne mrdat. Grrrr... Jos da ljudi znaju da sutra ujutro ako muz bude morao ici radit idem sama i to sama sa autom kojeg cu ja vozit na kontrolu, rekli bi da nisam normalna hahah...
A ljudi samo da komentiraju ... samo ti uzivaj u kavicama i setnjama ...
Violeta nemoj ih slusati, super da mozes i vele da je i porod laksi onima koje su aktivne kroz trudnocu.
Neo ne brini, ako ce trebat serklaza biti ce sve uredu. Kolegica je u 2 trudnoce isla na serklazu i rodila u terminu 😊
Galu pojma nemam kakva mi je pipi,ne gledam ju 😂 a ovak opipom kad se perem mi se cini jednakom, ne znam, nisam pridavala paznju tome 😄
Zaboravila sam nick cure sa pozitivnom trudnocom, uglavnom,cestitke!!
Dena, u mislima sam s vama. Svakako nam se javi kad saznas neke novosti. Drzite se!
violeta hahahahhaha bas si me nasmijala sad..ja bi bas u inat njima isla😝
Ja se evo otusirala, mala je bila nesto mirnija tijekom dana ali sad je evo pravi tulum u trbuhu...valjda joj pase tusiranje pa sad pokazuje zadovoljstvo😅
Galu..pipi...mene isto bolucka zadnjih dana...bas neugodan osjecaj..a ne zelim ni gledat kako izgleda😂😂 zadnji pregled je bio malo grublji pa me od onda tako bolucka (zadnjih 9 dana)...u utorak idem opet na kontrolu pa cemo vidjet...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi tako i meni od pregleda. Cackala mi je s onim plasticnim da vidi iscjedak i da izvadi malo jer je s onom tekucinom to mijesala sto se vidi ako ima bakterija. A sto se tice gledanja pipi bolje da nisam jer sam sok dozivjela. Joooj kako to izgleda
Sortiraj odgovore
Najstariji