Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    07. Rujan 2017. 20:15

Mc_mouse - takva je i moja koža, užas. Tnx na savjetu, pogledat ću u DM-u.
    LadyN - omega od Encijana - https://encian.hr/omega-1000-50-kapsula-proizvod-63/ - nisam htjela ništa skupo jer nisam znala kak će mi biti, a Encijan mi je i moja ginić predložila. Ugl, isto, užasne su , pijem svaki drugi dan, jednom sam kapsulu zmiksala s bananom pa je bila podnošljivija. Premda ne znam koliko je to pametna opcija.  Ali eto trudim se, sve za bebu.
    Neo - ne brini, to šivanje je mislim rutinsko i još si u periodu dok se može to napraviti i biti sve u redu....samo probaj što više mirovati, bez saginjanja, naprezanja itd.

violeta1
    07. Rujan 2017. 20:19

Hedgehog meni se koza nije promjenila na licu, samo sto sam sva naotekla, kao da me netko napirio.
    GaLu pi pi haha pa nekako cijelo podrucje oko pipi je tamnije i kao da je naotekla 😑
    Belle drago mi je sto je malisa dobro 😊😊
    Dena saljem vam punoo snage i nade da ce sve biti dobro, vjerujem u to ❤

LadyN
    07. Rujan 2017. 20:19

https://www.sensilab.hr/sensomega nasla sam ove i vidim da se navodi da je za trudnice ali ne znam kakvi su ti njihovi proizvodi !!!
    Hvala Hedgehog ;)

violeta1
    07. Rujan 2017. 20:24

Muz i ja smo bili kod mojih na kavi pa isli do grada, malo u nabavku i za pec po cijevi. Uglavnom vidjela sam puno poznatih i komentari su: Jaoo pa kud hodas, hoces da se porodis! Ajme koliki ti je stomak. Pa nemoj nikud setat mogla bi rodit svaki cas! 😨😨😨 Onak nema sanse da idem nekud vise tako medu ljude...bas mi idu na nerve haha... sta trebam, zaljepit se za krevet i ne mrdat. Grrrr... Jos da ljudi znaju da sutra ujutro ako muz bude morao ici radit idem sama i to sama sa autom kojeg cu ja vozit na kontrolu, rekli bi da nisam normalna hahah...

LadyN
    07. Rujan 2017. 20:32

A ljudi samo da komentiraju ... samo ti uzivaj u kavicama i setnjama ...

• GaLu
    07. Rujan 2017. 20:34

Violeta nemoj ih slusati, super da mozes i vele da je i porod laksi onima koje su aktivne kroz trudnocu. 

violeta1
    07. Rujan 2017. 20:36

Oce i nasa djeca ovako haha? 

• sretna
    07. Rujan 2017. 20:39

Neo ne brini, ako ce trebat serklaza biti ce sve uredu. Kolegica je u 2 trudnoce isla na serklazu i rodila u terminu 😊
    Galu pojma nemam kakva mi je pipi,ne gledam ju 😂 a ovak opipom kad se perem mi se cini jednakom, ne znam, nisam pridavala paznju tome 😄
    Zaboravila sam nick cure sa pozitivnom trudnocom, uglavnom,cestitke!!
    Dena, u mislima sam s vama. Svakako nam se javi kad saznas neke novosti. Drzite se!

07. Rujan 2017. 20:40

violeta hahahahhaha bas si me nasmijala sad..ja bi bas u inat njima isla😝
    Ja se evo otusirala, mala je bila nesto mirnija tijekom dana ali sad je evo pravi tulum u trbuhu...valjda joj pase tusiranje pa sad pokazuje zadovoljstvo😅
    Galu..pipi...mene isto bolucka zadnjih dana...bas neugodan osjecaj..a ne zelim ni gledat kako izgleda😂😂 zadnji pregled je bio malo grublji pa me od onda tako bolucka (zadnjih 9 dana)...u utorak idem opet na kontrolu pa cemo vidjet...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• GaLu
    07. Rujan 2017. 20:48

Sanjchi tako i meni od pregleda. Cackala mi je s onim plasticnim da vidi iscjedak i da izvadi malo jer je s onom tekucinom to mijesala sto se vidi ako ima bakterija. A sto se tice gledanja pipi bolje da nisam jer sam sok dozivjela. Joooj kako to izgleda 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.