Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MY_life <3
    07. Rujan 2017. 18:06

Barbs Danas mi je 37+5 (sticer nes steka) dva dana razlike smo xD

07. Rujan 2017. 18:10

Mc_mouse, proslo je oko dvije godine.
    Nisam mjenjala prezime jer sam ostala bez posla, pa razne peripetije, nalazak novog posla, prilagodbec podstanarstvo i oduzilo se.

Barkleys
    07. Rujan 2017. 18:13

Imam malo blesavo pitanje, jel se vama lice pogoršalo? U smislu prištići itd. Ja oduvijek imam problema s kožom lica. Neki mix tipova kože, na dijelovima suha, pa malo masna,  miteseri itd. Ali oni gadni crveni potkožni su mi eventualno 1 u pms-u iskočili. Sad mi se javljaju svako malo. Što koristite?

A kad pročitam ono da ti se koža proljepša u trudnoći dobijem fraze i plače mi se! 

luce <3
    07. Rujan 2017. 18:16

Kristina cestitam ti na trudnoci i zelim ti urednu i zdravu trudnocu...
    Dena drzite se nije vam lako, saljem vam puno pozitivnih misli i zelja, da se sve dobro zavrsi i da mali viktor bude brzo u tvojim rukama 

neo
    07. Rujan 2017. 18:24

Cure,sorry kaj vam upadam. Ja sam sa zimskih beba ali bas nema cura u grupi pa da vas pitam.
    Prosli tjedan sam bila na pregledu privatno u polikliniki vili zg i sve je bilo ok. Danas dodem na pregled svome ginicu i nastala panika da sam se pocela otvarati iznutra jer mi je cerviks 28,4 mm.
    Sutra moram na pregled u bolnicu da pogledaju,naprave briseve i mišljenje o podvezivanju.
    Jel koja od vas imala slicno iskustvo a da je dogurala skoro do kraja? Bojim se uopce pomaknut,cijelo vrijeme lezim.
    Ovo mi je druga trudnoca nakon dugo pokusavanja jer je prva bila spontani i stvarno zelim da sve prode ok i da ju iznesem do kraja. 😢😢😢
    Sad sam vas malo udavila opisom....

url=https://lilypie.com]

Ivcy1306
    07. Rujan 2017. 18:28

Pozz Neo! I ja sam padobranka u ovoj temi 😂 ugl.od mog bratica zena je isla na podvezivanje, mislim da se zove serklaz ili tako nesto, ugl.rekla je da je trajalo doslovno 15tak minuta, uspavali su ju i sto nesto joj stavili a onda su skinuli kad je bila 36 tjedana punih, a na kraju je prenesla o rodila u 40+5, ne sekiraj se sto se toga tice!

luce <3
    07. Rujan 2017. 18:32

neo

Cure,sorry kaj vam upadam. Ja sam sa zimskih beba ali bas nema cura u grupi pa da vas pitam.
    Prosli tjedan sam bila na pregledu privatno u polikliniki vili zg i sve je bilo ok. Danas dodem na pregled svome ginicu i nastala panika da sam se pocela otvarati iznutra jer mi je cerviks 28,4 mm.
    Sutra moram na pregled u bolnicu da pogledaju,naprave briseve i mišljenje o podvezivanju.
    Jel koja od vas imala slicno iskustvo a da je dogurala skoro do kraja? Bojim se uopce pomaknut,cijelo vrijeme lezim.
    Ovo mi je druga trudnoca nakon dugo pokusavanja jer je prva bila spontani i stvarno zelim da sve prode ok i da ju iznesem do kraja. 😢😢😢
    Sad sam vas malo udavila opisom….

Mislim da je nasa Senoritakova imala skoro istu situaciju kao i ti, zadnji put kad nam se javila bila je vrlo blizu termina ali je bila na strogom mirovanju u bolnici jako dugo... Bitno ti je da mirujes i izbjegavas stres... Pokusaj mislit pozitivno i ajde dan po dan... Zelim ti svu srecu

• GaLu
    07. Rujan 2017. 18:37

Neo budi pozitivna jer serklaza ce ti sigurno pomoci. Ja Sam bila skroz otvorena u prvoj trudnoci vec sa 22 tjedna, cak mi je i vodenjak virio van i nije bilo ni sanse za serklazu pa sam izdrzala samo lezeci do tjedna 29 kad Sam rodila prekrasnog i zdravog sincica. Tako da ne brini, napraviti ce ti serklazu i s mirovanjem bez sumnje ces izdrzati do kraja.

• Mrvica
    07. Rujan 2017. 18:41

Neo, moja sogorica je imala istu situaciju.. u 23 tt cini mi se,  imala je taj serklaz (sivanje).. mirovala, ali cak i ne prestrogo i ona se nekako nije previse zamarala..inace sve dozivljava dosta cool. Docekala termin, rodila ekspresno, sve bilo dobro. 
    Pripazis se i samo pozitiva 😊 

• GaLu
    07. Rujan 2017. 18:43

Cure ja imam pitanje kako vam izgleda pipi i opcenito kako se osjecate tamo dolje? Meni je beba nisko i nateceno mi je dolje i cijelo vrijeme osjecam ko da me nesto pecka. Mislila sam mozda imam gljivice pa Sam probala sa canestenom ali stanje je isto. Kod dr Sam bila 21.8. i gledala mi je nutra iscjedak i rekla da je ok. Isla Sam i prosli pon kod primalje i isto veli da je normalno. Ne znam dal da idem sutra na hitnu ili da dalje trpim to "normalno" stanje. Nebi bas da cackaju po meni ali ne znam vise sto bi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.