Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neo
    07. Rujan 2017. 18:48

Hvala vam cure. Malo ste me umirile. Strah me tog podvezivanja jer citam da moze doci do infekcija ili pak probijanja vodenjaka....uh,kaj vise citam po netu o tome neznam jel mi bolje ili teze.
    Vidit cu sutra kad dobim drugo mišljenje...

url=https://lilypie.com]

• GaLu
    07. Rujan 2017. 18:58

Neo moze doci do probijanja vodenjaka ako ti je on vec prolabirao van i ako ga pokusaju gurnuti natrag. Ali po tvojoj prici sve je na mjestu samo si se pocela otvarati, tako da ce ti samo zasiti cervix i to je to, dobit ces antibiotike, sve ce biti dobro. Nemoj citati previse po internetu jer ponekad samo bezveze sami sebi stvorimo paniku, znam po sebi. Lijepo pokusaj se opustiti i brzo ce doci sutra kad ces kod dr i sve ce biti dobro. Da je nesto hitno vec danas bi te hospitalizirali.

LadyN
    07. Rujan 2017. 19:03

Pozdrav cure !
    Da li koja od vas uzima omegu sad u trudnoci ?! Ako da koju ...
    Hvala ;)

neo
    07. Rujan 2017. 19:16

GaLu

Neo moze doci do probijanja vodenjaka ako ti je on vec prolabirao van i ako ga pokusaju gurnuti natrag. Ali po tvojoj prici sve je na mjestu samo si se pocela otvarati, tako da ce ti samo zasiti cervix i to je to, dobit ces antibiotike, sve ce biti dobro. Nemoj citati previse po internetu jer ponekad samo bezveze sami sebi stvorimo paniku, znam po sebi. Lijepo pokusaj se opustiti i brzo ce doci sutra kad ces kod dr i sve ce biti dobro. Da je nesto hitno vec danas bi te hospitalizirali.

Hvala ti na utjehi...
    Probat cu se smirit do sutra pa cemo vidit kaj ce preporucit. Javim se sutra s novostima...

url=https://lilypie.com]

mc_mouse
    07. Rujan 2017. 19:35

Yel ma bitno da je prošlo vise od godinu dana, zbog bebe kažem, da se ne piše na njega :)
    Hegdgehog ja sam ko pubertetlija 😂 Ugl. Micelarnu vodu od Mixe koristim za problematičnu kožu. Dio mi suh, dio mastan, miteseri, upaljene... koma. Ali s tom micelarnom mi je super definitvno. Ima zeleni čep. 

Marijana12345
    07. Rujan 2017. 19:36

LadyN

Pozdrav cure !
    Da li koja od vas uzima omegu sad u trudnoci ?! Ako da koju …
    Hvala ;)

Ja uzimam od TwinLab-a. Ogromne su i dize mi se zeludac od njih pa gledam da ih uzmem tik pred spavanje

LadyN
    07. Rujan 2017. 19:42

Hvala Marijana ... a te tbl su od 100mg ?!

Marijana12345
    07. Rujan 2017. 19:44

Yel

Mc_mouse, proslo je oko dvije godine.
    Nisam mjenjala prezime jer sam ostala bez posla, pa razne peripetije, nalazak novog posla, prilagodbec podstanarstvo i oduzilo se.

Yel mislim da zakonski imas pravo do 6mj da bez posebnog zahtjeva samo uz pravomocno rjesenje o razvodu mijenjati prezime. Sve nakon toga moras podnijeti zahtjev da ti se to odobri, dobro se raspitaj, ne znam da li je jos uvijek tako... Ja sam isto razvedena i odmah sam nakon mjesec dana vratila djevojacko prezime makar sam bila u teskoj fin.situaciji jer nisam znala kakve su komplikacije poslije i koliko traje ta procedura

Marijana12345
    07. Rujan 2017. 19:48

LadyN

Hvala Marijana … a te tbl su od 100mg ?!

Marijana12345
    07. Rujan 2017. 19:53

Yel to je samo u slucaju da nisi sada udana ponovo (nisam skuzila jel imas sada muza ili decka), ako si udana naravno sve rjesavas s vjencanim listom 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.