Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Rujan 2017. 17:22

Belle, i meni je hemoglobin ok.
    Poviseni leukociti, granulociti i jos neke dvije stavke, vidjet cu u utorak s dr.
    Zeljezo pijem na svoju ruku i pocela sam tuc po bananama jer sam prije imala problema s manjkom kalija

• Mamuka
    07. Rujan 2017. 17:23

Dena jako mi je za sta se tako oduzilo. Ne mogu ni zamislit kako je toliko cekat. Drzi se jer malecki vas triba. Sve ce bit u redu samo da za agonija prodje. Bog neka vas cuva i da vam snage da izdrzite! Molit cu za vas. Samo hrabro! ❤

mc_mouse
    07. Rujan 2017. 17:25

Yel, a kad si se razvela od bivšeg? Kak to da odmah nisi odbacila njegovo prezime..., Btw nadam se da je prošlo vise od godinu dana od pravomoćne presude razvoda. 

Barkleys
    07. Rujan 2017. 17:39

Lidl - jel mislite na one Looney Tunes  stvari? Ja sam vidjela samo njih danas u Lidlu. A iz te kolekcije sam već sve kaj mi se sviđa kupila 

Ali djeluje mi super. Pa tko nije... 

barbs
    07. Rujan 2017. 17:42

Buba mara, drago mi je sto ste dobro i ti i beba!!  u kojem tj.t.si?
    Dzenny, neeeee... Opet je Disneyeva kolekcija kojuvje Hedgehog spomenula, pa tko nije iskoristio prosli put moze sada 

mc_mouse
    07. Rujan 2017. 17:42

Bebushka, u autosjedalice ne smije ići ništa sto nije originalna oprema za tu autosjedalicu, mogla bi napraviti vise štete nego koristi.

barbs
    07. Rujan 2017. 17:45

Pardon, LOONEY TOONES

dzenny
    07. Rujan 2017. 17:56

Barbs, Lidl i ove akcije ce me odvesti direkt u bankrot !! 😂😂 znaci,slijedece sedmice mogu i ja da ocekujem u nasem katalogu.. 😉

mc_mouse
    07. Rujan 2017. 18:02

Dena držimo fige i javi događanja obavezno...
    Treća sreća ukoliko imaš novu osobnu sa onim čipom kao kartice možeš uzeti i e-cArd reader, ja sam svoj uzela u chipoteci, evo link: https://www.chipoteka.hr/artikl/128792/smart-card-reader-gemalto-id-bridge-ct30-k-9001005016 
    Preko toga se spajas na e građani i to je ujedinio i najviši stupanj autorizacije pa možeš koristiti apsolutno sve usluge koje e-građani nudi. Npr. Dok sam se spajala preko mPBZ tokena nisam mogla ni MUP usluge ni potvrde o nekažnjavanju i sl...

treca_sreca
    07. Rujan 2017. 18:06

Dena molimo za vas da ishod bude dobar! Mis mali nek je sva sreca s vama 😯
    Mouse hvala ti na info, imam novu.

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.