Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • GaLu
    07. Rujan 2017. 16:52

Ima jos netko tko ima iskustva sa cajem lista maline? Ja ga planiram poceti piti od tjedna 37, citala sam na Swe forumu sama pozitivna iskustva mama koje su ga pile prije poroda. 

barbs
    07. Rujan 2017. 16:53

Ahaaaa.... Ja nisam nikada cula za to Za taj caj!!  Mozda bih ga trebala krenuti piti 
    Dzenny, to je bilo i kod nas pred koji tjedan...

barbs
    07. Rujan 2017. 16:53

I mene zanima ako netko ima pozitivno iskustvo.... 

• GaLu
    07. Rujan 2017. 16:58

Barbs taj caj od lista maline u sebi ima oksitocin ( ne znam ak sam tocno prevela) koji djeluje opustajuce.  Kazu da opusti maternicu, laksi je porod i manje krvarenja. Tko zna da li je istina ali valja probati.

Barkleys
    07. Rujan 2017. 17:02

Galu - nisam dosad čula, ali mislim da ne može škoditi. Već i placebo efekt u glavi puno znači. 

07. Rujan 2017. 17:07

Ahaa Dzenny....nikako popamtit..😀
    Caj...nemam pojma...ni iskustva...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    07. Rujan 2017. 17:11

Ne brini, Sanjchi, ja vise ni ne pitam cure otkud su ili npr koliko su trudne ako nemaju stiker jer me vec sramota 
    Hmmm, upravo tako Hedghog i Galu, ne moze naskoditi ako je sve na biljnoj bazi a i taj placebo efekt jaaaaaakooo igra ulogu..
    Sjecam se kad je kuma moje sestre isla roditi... Od epi i svega sto je dobila i skoro zaspala na stolu pa su je morali samarati da dodje k sebi  A ona je jos pitala da sta se dogadja, pa su joj vikali: gospodjo, vi radjate spavajuci!! 

MY_life <3
    07. Rujan 2017. 17:15

Evo da se i ja javim :) svaki dan citam al nikako komentirati :)
    Dena samo hrabro, sve ce biti u redu te nase bebe su pravi mali borci :) 
    Simun i ja smo dobro, na zadnjem pregledu otvorena za jagodicu prsta a on procijenjen na 3211 sutra nam je sljedeci pregled iako vam moran rec da se sve teze i teze krecem xD
    Cure sretno svima dalje :) 

07. Rujan 2017. 17:18

Marijana, muka mi je od mjenjanja dokumenata. 
    Ako je u igri tih 1800 kn sta bi dobila da ostanem na staroj adresi...odustala bih od love i promjenila adr, jer u igri su mi i doktori kod kojih bi se prebacila, da mi je sve na jednom mjestu...
    Bitno da me hzzo ne sj.. zbog mjenjanja adrese, jos cu svakako provjerit da sam ziher.

Dena...mogu pretpostavit kako ti je, moj necak je imao vise operacija srceka od rodjenja, to su bile stvarno uzasne situacije..
    Drzi se zbog malenog i istina, stvarno su jake bebice ❤️
    Cure drago mi je za ok preglede i cestitke novim trudnicama 🐥
    Spominjao se merkur? 
    Ja imam malu torbu za radjaonu: rucnik, slape, wc papir (plus moja torbica s novcanikom), dokumenti, vlazne m.
    Velika torba za odjel: rucnici, spavacice, wc papir, ulosci, gacice, vlazne, slape za tus, trenirka, grudnjak, higijena.
    Mali ruksak: pelene, vlazne m, tetra pelene

dzenny
    07. Rujan 2017. 17:20

Barbs,u toj kolekciji su bile kapice i sipircici??  Ja sam svojoj kupila 2 kape i 2 sipircica.. 
    Hmm ni ja nisam nikad prije cula za taj caj,dok mi ga prijateljica nije preporucila.. ii ona je imala zaista porod za pozeljeti,ehh sad da li je to bas od caja ili bi tako bilo i bez njega,ne znam.. zato,kao sto kazete,nista me ne kosta probati.. 😉 eto,ja sam danas pocela.. ona je isto negdje oko 15 dana prije termina pocela,rodila je 4 prije termina.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.