Dzenny razumijem te skroz ja pijem neki caj protiv bakterija jer sam imala prije 2 mj bakt. Sad mi je sve ok ali svejedno ga pijem, tolko je odvratno okusa ali vec mi je postao navika. Proci ce te kroz par dana, neces vise ni zamijetiti kolko je odvratno
Curke evo mene s pregleda, Luka ima 2200g i odgovara mjerama za 33.tjedan. Glavicom se okrenuo dolje i doktor vjeruje da ce tako i ostati. Danas sam prvi put bila privatno kod doktora koji ce me poroditi na Sv. Duhu. (Radi dva dana u tjednu u istoj poliklinici gdje i moja dosadasnja doktorica pa me ona samo prebacila kod njega.) Rekao je kontrola za 2 tjedna i onda nakon toga mogu na Sv.Duh na kontrole (isto kod njega).
Opet mi je tlak bio visok (kao i na svakom pregledu) pa moram doma mjeriti svaki dan... i da, ono sto mi je zeljezo 10 ne znaci nista, kaze da je bitan hemoglobin. (Koji mi je 130). On pokazuje anemiju, tako da nisam nista dobila za zeljezo jer kaze da ne treba.
Aaaaaaahaaaaaa radi bakterija!!
Nisam povezala
Sad sam vidjela komentar od Galu
Aaaajmeeeee, samu sebe sam nasmijala!!!
Cureeeee, ne znam ako ste vidjele ali danas i slijedeci tjedan je opet odjeca za bebice u Lidlu
Belle,super za pregled 😍
Barbs,ne nije niti za mlijeko (za mlijeko ponekad popijem onaj iz dm-a) niti za bakteriju,nego ovaj od maline sto ja pijem je brzi i laksi porod i dobro djeluje na bebicu.. pocinje se piti oko 37tt,on kao moze i da ubrza porod.. dosta sam citala o njemu i sva iskustva su pozitivna (prijateljica je isto brzo i lako rodila,vidjet cemo kako ce meni djelovati 😂)
Galu,razumijemo se sto se tice ti bljutavi okusa,jos ja bi trebala ovog 1l na dan popiti 😣
Barbs mislim da ovaj sto pije dzenny od maline je za laksi porod, a ja pijem isto neki biljni ali protiv bakterija.
Barbs,ako je to robica od biobombaza,ta je vec prosli tjedan bila kod nas (ja se zab pohvaliti 😆)
Barbs,ako je to robica od biobombaza,ta je vec prosli tjedan bila kod nas (ja se zab pohvaliti 😆)
Di ti ono zivis?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji