Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    05. Rujan 2017. 22:03

barbs

Violeta, btw… POMAAAALOOO s tim poslicima… Ako vidis da te nesto bolo odmaraj a ne cim malo prestane trckarati obavljati
    Sanjchi, okisamo ti pitaj

Hocu...bas sam ko penzic, laganini 😊

Barkleys
    05. Rujan 2017. 22:06

barbs

Nisam shvatila, sta treba printati???

A taj papir, pristanak, tvoju izjavu s potpisom da pristaješ dati krv iz pupkovine. I treba provjeriti jel bolnica u kojoj rađate to radi. 

panica
    05. Rujan 2017. 22:12

Mrvica

E… zaCity centar.. zna li neka mozda u zg ima li city na zitnjakutrudnicki odjel?

Ako mislis na hm jer se njega spominjalo- ima.

• Mrvica
    05. Rujan 2017. 22:15

Da 😊 na h&m mislim.(ah trudnocki mozak)..
    Hvala ti. 

05. Rujan 2017. 22:50

Imam zuljeve na prstima noznima..valjda mi nokti bili predugi pa kak sam obula tenisice stislo mi prste i nazuljalo me...bem ti....boli ko sam vrag😥

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

kleaiva
    05. Rujan 2017. 22:55

DENA…zelim vam svu srecu svijeta i zdravlje malcu! Drzte se!
    Ne znam sjecate li se da sam pisala o frendici kojoj se isto to s bebim dogodilo...tj. nisam pisala detalje, ali otkrivena je teska srcana mana i operacija nakon tjedan dana od poroda je super prosla, jucer smo se cule, cjevcicu je prihvatila i sad se uci na dudu da cim prije dosegne kilazu za sljedecu operaciju. Dojenje nazalost ne dolazi u obzir jer je stalno na aparatima. Ali borci su te bebice veci nego mi😊 
    Molim se za njih a Dena sad i za tebe i tvoje najdraze! Bit ce sve ok😘

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

05. Rujan 2017. 23:01

Osjeca li se jos koja ovako??😌

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

panica
    05. Rujan 2017. 23:17

Mrvica

Da 😊 na h&m mislim.(ah trudnocki mozak)..
    Hvala ti.

Sve mi je jasno

Marijana12345
    06. Rujan 2017. 00:13

kleaiva

DENA…zelim vam svu srecu svijeta i zdravlje malcu! Drzte se!
    Molim se za njih a Dena sad i za tebe i tvoje najdraze! Bit ce sve ok😘

Svi mislimo na vas Dena... vjerujem da je to velik sok za vas, ali isto tako vjerujem da ce sve biti dobro jer je medicina napravila veliki iskorak u lijecenjima u tome smjeru. 

• Dena1009
    06. Rujan 2017. 01:09

Otkrili su u cemu je problem i bit ce potrebna operacija, ostalo ce nam reci tokom dana. Sad su me prebacili u kliniku blizu njegove i cekam da dođe netko po mene da ga vidim. Cijeli dan nam nista ne govore, nitko nista nezna, sad kad je muz zvao, a zvao je sve okolo dok nije uspio dobiti di treba, kad su me dovezli napala me baba na info pultu zasto je moj muz zvao, sta ona zna di je moj prevoz. Uzas zivi, osjecam se ko lutka, gdje me tko baci tu jesam. Samo da vidim svoje sunce, bar na kratko...

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.