Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    14. Travanj 2017. 11:34

VelikoSretnoDijete

Pozdrav cure….nije dobro. Nista se nije razvilo od zadnji put. Prestajem piti duphastone i folnu i nadam se da ce tijelo samo odbaciti sve da ne moram na kiretazu. Doktor je rekao da bi to moglo samo otici jer je skroz malo (ostalo je na 5+3), a ja zelim izbjec kiretazu posto/poto.
    Svim slatkim kuglicama zelim svu srecu svijeta do kraja! Lijepo papajte za blagdane i cuvajte se. Ja vas dodem pozdravit s vremena na vrijeme, ali moram se fokusirat sad na diplomski insve sto sam sa strane stavila.
    Ljuubim Vas.

Zao mi jeee :(((( Drzi se draga i cuvaj mi se :( Sretno dalje ♡ Pusa :**

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Belle84
    14. Travanj 2017. 11:34

Tea, radila sam samo iz krvi nataste, ogtt cu tek iza 20 tjedna. Kolko ja znam oni su nedavno smanjili te referentne vrijednosti, zar nije do 6 bilo ok prije?

Tejuska♡
    14. Travanj 2017. 11:39

Belle84

Tea, radila sam samo iz krvi nataste, ogtt cu tek iza 20 tjedna. Kolko ja znam oni su nedavno smanjili te referentne vrijednosti, zar nije do 6 bilo ok prije?

Rodila sam prije 3 godine znaci tada je vec bila granica 5.1 tako da vec dulje vrijeme je tako sigurnih 5 godina .. A gle beba se rada veca radi secera sto je kod mene bilo istina J je imao 3590 ali je roden 3 tjedna prije da je bio u terminu bio bi preko 4kg .. Sada ti se cak kad je visi secer salje (bar kod nas) u bolnicu na pretrage djetetovog srca .. Ma koma zato ti i kazem reguliraj to dijetom cim je ispod 5 nitko te nece dirat .. Meni je ova beba sad manja ali pazim na to stvarno od pocetka.. Normalno je kod osobe koja nije trudna da je 6 ali kod trudnica su smanjene referentne vrjednosti

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

wanttobemom
    14. Travanj 2017. 11:51

VelikoSretnoDijete

Pozdrav cure….nije dobro. Nista se nije razvilo od zadnji put. Prestajem piti duphastone i folnu i nadam se da ce tijelo samo odbaciti sve da ne moram na kiretazu. Doktor je rekao da bi to moglo samo otici jer je skroz malo (ostalo je na 5+3), a ja zelim izbjec kiretazu posto/poto.
    Svim slatkim kuglicama zelim svu srecu svijeta do kraja! Lijepo papajte za blagdane i cuvajte se. Ja vas dodem pozdravit s vremena na vrijeme, ali moram se fokusirat sad na diplomski insve sto sam sa strane stavila.
    Ljuubim Vas.

Baš mi je žao draga  valjda će jednom i nama svanuti

Tejuska♡
    14. Travanj 2017. 11:56

Wanttobemom jesi bila u bolnici  ?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• M@lena
    14. Travanj 2017. 12:30

VelikoSretnoDijete

Ljuubim Vas.

Jako mi je zao! Zelim vam svu srecu dalje i puno zdrave djecice u buducnosti! 😚😚

violeta1
    14. Travanj 2017. 12:31

Mamice kako vam je danas? Ja sam bila 10min na suncu i skoro se onesvijestila. Oblio me znoj, vrtoglavica, sum u usima. I sad mi se sve smirilo samo glava boli. A bas mi bilo dobro od jutra.
    Wanttobemom javi nam ako si isla u bolnicu.

violeta1
    14. Travanj 2017. 12:34

VelikoSretnoDijete

Ljuubim Vas.

Zelim ti svu srecu i sve najbolje u zivotu. Hrabro naprijed 😊😘

Tejuska♡
    14. Travanj 2017. 12:45

Violeta jel ti se inace to desava?  Bas mi je zao nadam se da si ok sada?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Kiki156
    14. Travanj 2017. 12:49

VelikoSretnoDijete zao mi je...sredno dalje i drzi se...😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.