Joj ja sam danas ujuteo isla opet dati urin. Nalazi ve biti gotovi iduci tjedan.
Pa sam napravila djir po gradu i sa frendicom sjedila 2h po najvecem suncu i uzivala ☺.
I mene je znala lovit vrtoglavica i crnjenje pred ocima ali sam skuzila da (prije i tokom dok sam na suncu) ne smijem biti gladna i puuuuuuno vode!!!!
Narucila sam se danas za 22tt (17.5.) kod privatnice na 3D/4D. Jedva cekam!!!! 😁☺
Fali edit!!!! 😥😑
I iduci tj cu nazvati da se narucim za trudnicki tecaj 😊
I_me bravoo za 4D uzivati ceteee 😄😄😄
Super za sjedenje na suncu ja to naprosto ne volim uvijek trazim hlad 😂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
VelikoSretnoDijete stvarno mi je zao... grliiiiim te punoooo i zelim ti da sve prodje bezbolno i daa se sto prije oporavis i krenes u nove pobjede...
Evo ja napokon dosla doma...danasnji dan nikako da zavrsi...bebica dobro napreduje i sad je 23mm kao i moj famozni miom zbog kojeg je doktor malo zabrinut. Kaze da s obzirom na njegov polozaj postoji velika mogucnost da cu morati na carski... neka svo zlo ide s tim... :-)
Ja sam takodjer dobila dijetu jer mi je secer negdje oko 5,2... moram u nalazima tocno pogledati...
Sljedeci pregled mi je 09.05. S time da me poslao za 2 tjedna da odem u bolnicu napraviti ultrazvuk i odmah nakon toga izvaditi krv jer da se u 98% slucajeva vidi ako ima kakvih odstupanja,malformacija i sl.
Eh da,i pitala sam ga da mi pusti bebine otkucaje...
Izbjegavat cu sunce sto je vise moguce.
Giovi, bas mi je doktor i rekao da dosta trudnica ima s povisenim secerom, pa se malo pokusavam paziti. Kolegica je morala 24h u bolnicu zbog secera i poslije toga na dijetu.
Inace kako vam ide glad? Ja sam stalnoo gladna, jedem i za 2 sata ajmo opet, nekad i ranije. A trudim se pazit da ne dobijem puno kila jer mi i doktor rekao da pripazim. Izmedu obroka jedem jabuke ili banane, stapice. Ne znam sta bih jela da me ne trazi stalno tj.da me drzi duze sitom.
Violeta mene je glad malo popustila.. kad se sjetim prije 2, 3 i vise tjedana.. tad sam jela sve i svasta i sve sto bi mi palo pod ruku i bila sam gladna staaalno...
Sad vec i ne toliko... obavezno obilno doruckuje... 3 snite kruha sira i slanine ( sad sam u tom djiru 😂😂) kava i banana 😊 oko 10h, rucam oko 15h ono sto skuham i veceram oko 19-20h jos mozda malo rajcice sa maslinovim bosiljkom i mozzarellom... njami,njami 😊.. i trudim se piti sto vise vode.. i mozda tu i tamo koji sladoled upadne 😊
Giovi, super za bebicu!
Violeta, i mene je nekako glad popustila. Kakva sam bila na početku... aaaajmeeee... staaaalno gladna.
Bas sam se vagala u u tjedan dana pola kile sam dobila. Budem tako nastavila ufff nece valjati.
Ima tko kakvu ideju kako dovesti se u red? 😉
Danas sam bas slabo jela (post je) i jedva sam docekala veceru da jedem opet. Bila sam tako gladna kao da nisam jela 4 dana kako treba. Ja ako ovako nastavim bit cu kao tenk 😂
Violeta, a da u medjuobroke ubacis sacicu badema ili ljesnjaka ili neke druge orasaste plodove koji ti pasu. Meni recimo bademi, uh to mi je tako dobro i onda iza jedna jabuka i izdrzim par sati bez problema. Pokusaj. Bademi tj orasasti plodovi sadrze zdrave masnoce i mogu ti sam dati energiju i zdravo utjecati. No naravno, sa svimd umjereno. Tu je i domaci kefir, koristim "gljivu" koju stavim u mlijeko i dobijem pravi fini kefir koji mi je pravi antibiotik za sve bakterije 😊
I za rucak pazi da jedes hranjivo, recimo pun lonac tjestenine s vrhnjem za kuhanje su prazne kalorije. Ok, daju ti energiju, ali neces trcati maraton da ti treba toliko ugljikohidrata. Obroci bi trebali sadrzavati puno povrca, fini komad mesa i dosta zdravih masnoca npr avokado, maslinovo ulje, maslac, domaca svinjska mast itd itd
Naravno, ne kazem da ne treba jesti tjesteninu i dr ugljikohidrate, samo treba biti oprezan i umjeren, jer i previse UH moze povisiti secer u organizmu.
Sortiraj odgovore
Najstariji