Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    14. Travanj 2017. 15:49

Joj ja sam danas ujuteo isla opet dati urin. Nalazi ve biti gotovi iduci tjedan. 
    Pa sam napravila djir po gradu i sa frendicom sjedila 2h po najvecem suncu i uzivala ☺. 
    I mene je znala lovit vrtoglavica i crnjenje pred ocima ali sam skuzila da (prije i tokom dok sam na suncu) ne smijem biti gladna i puuuuuuno vode!!!! 
    Narucila sam se danas za 22tt (17.5.) kod privatnice na 3D/4D. Jedva cekam!!!! 😁☺

I_me
    14. Travanj 2017. 15:51

Fali edit!!!! 😥😑
    I iduci tj cu nazvati da se narucim za trudnicki tecaj 😊

Tejuska♡
    14. Travanj 2017. 17:15

I_me bravoo za 4D uzivati ceteee 😄😄😄
    Super za sjedenje na suncu ja to naprosto ne volim uvijek trazim hlad 😂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Giovi
    14. Travanj 2017. 18:55

VelikoSretnoDijete stvarno mi je zao... grliiiiim te punoooo i zelim ti da sve prodje bezbolno i daa se sto prije oporavis i krenes u nove pobjede...
    Evo ja napokon dosla doma...danasnji dan nikako da zavrsi...bebica dobro napreduje i sad je 23mm kao i moj famozni miom zbog kojeg je doktor malo zabrinut. Kaze da s obzirom na njegov polozaj postoji velika mogucnost da cu morati na carski... neka svo zlo ide s tim... :-)
    Ja sam takodjer dobila dijetu jer mi je secer negdje oko 5,2... moram u nalazima tocno pogledati... 
    Sljedeci pregled mi je 09.05. S time da me poslao za 2 tjedna da odem u bolnicu napraviti ultrazvuk i odmah nakon toga izvaditi krv jer da se u 98% slucajeva vidi ako ima kakvih odstupanja,malformacija i sl.
    Eh da,i pitala sam ga da mi pusti bebine otkucaje...

violeta1
    14. Travanj 2017. 19:04

Izbjegavat cu sunce sto je vise moguce. 

Giovi, bas mi je doktor i rekao da dosta trudnica ima s povisenim secerom, pa se malo pokusavam paziti. Kolegica je morala 24h u bolnicu zbog secera i poslije toga na dijetu. 
    Inace kako vam ide glad? Ja sam stalnoo gladna, jedem i za 2 sata ajmo opet, nekad i ranije. A trudim se pazit da ne dobijem puno kila jer mi i doktor rekao da pripazim. Izmedu obroka jedem jabuke ili banane, stapice. Ne znam sta bih jela da me ne trazi stalno tj.da me drzi duze sitom. 

I_me
    14. Travanj 2017. 19:18

Violeta mene je glad malo popustila.. kad se sjetim prije 2, 3 i vise tjedana.. tad sam jela sve i svasta i sve sto bi mi palo pod ruku i bila sam gladna staaalno...
    Sad vec i ne toliko... obavezno obilno doruckuje... 3 snite kruha sira i slanine ( sad sam u tom djiru 😂😂) kava i banana 😊 oko 10h, rucam oko 15h ono sto skuham i veceram oko 19-20h jos mozda malo rajcice sa maslinovim  bosiljkom i mozzarellom... njami,njami 😊.. i trudim se piti sto vise vode.. i mozda tu i tamo koji sladoled upadne 😊

barbs
    14. Travanj 2017. 19:34

Giovi, super za bebicu! 
    Violeta, i mene je nekako glad popustila. Kakva sam bila na početku... aaaajmeeee... staaaalno gladna. 

violeta1
    14. Travanj 2017. 19:53

Bas sam se vagala u u tjedan dana pola kile sam dobila. Budem tako nastavila ufff nece valjati. 
    Ima tko kakvu ideju kako dovesti se u red? 😉
    Danas sam bas slabo jela (post je) i jedva sam docekala veceru da jedem opet. Bila sam tako gladna kao da nisam jela 4 dana kako treba. Ja ako ovako nastavim bit cu kao tenk 😂

• M@lena
    14. Travanj 2017. 20:54

Violeta, a da u medjuobroke ubacis sacicu badema ili ljesnjaka ili neke druge orasaste plodove koji ti pasu. Meni recimo bademi, uh to mi je tako dobro i onda iza jedna jabuka i izdrzim par sati bez problema. Pokusaj. Bademi tj orasasti plodovi sadrze zdrave masnoce i mogu ti sam dati energiju i zdravo utjecati. No naravno, sa svimd umjereno. Tu je i domaci kefir, koristim "gljivu" koju stavim u mlijeko i dobijem pravi fini kefir koji mi je pravi antibiotik za sve bakterije 😊
    I za rucak pazi da jedes hranjivo, recimo pun lonac tjestenine s vrhnjem za kuhanje su prazne kalorije. Ok, daju ti energiju, ali neces trcati maraton da ti treba toliko ugljikohidrata. Obroci bi trebali sadrzavati puno povrca, fini komad mesa i dosta zdravih masnoca npr avokado, maslinovo ulje, maslac, domaca svinjska mast itd itd

• M@lena
    14. Travanj 2017. 20:56

Naravno, ne kazem da ne treba jesti tjesteninu i dr ugljikohidrate, samo treba biti oprezan i umjeren, jer i previse UH moze povisiti secer u organizmu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.