Nemojte misliti da sam vas zaboravila...ne citam redovno kao prije, al sad ko da mi je nesto reklo da se spojim...kad ono 2 lose vijesti i masa prekrasnih... ja sam dns isla zatboriti bolovanje i moram podijeliti biser svog ginekoloha s vama...nije privatnik mogao to cuti, pogotovo rec mi broj otkucaja jer se to ne vidi na uzv. To je sve samo da ti naplati. Reko izvolite sliku i ne nije mi naplatio jer smo prijatelji... samo je usutio. Hm kiretaza...iskreno, ja sam prosla super. Upozorili su me da ce mi mozda teebati brufen...nista nisam popila. Krvarenje minimalno, jucer na pregledu sve u savrsenom redu. Privatnik me narucio u 8.mj na sve briseve, dok ovaj primarni zeli odmah i nakon prve menge... smijeh me lovi kako svak prica svoju pricu al nek im bude. Curke znam da vam je zbrka u glavi, poslozite si to sto prije da sto prije mozete opet u akciju! Ako imate pitanjaca kako sam prosla do u detalj, mogu vam poslat mail...
Puse svima
Bas mi je zao sto morate prolaziti to, ali zivot svasta pise. Zelim vam da u buducnosti budete imali djece koliko vam srce zeli, i skolski uredne trudnoce. Dotad, uzivajte sa svojim partnerima i iskoristite vrijeme za sebe najbolje moguce. Cuvajte se curke
žena-majka-carica:)
Mene je pitao za kiretazu..ja sam rekla da ako postoji sansa da se samo ocisti da biram taj put...sad cemo vidjeti. Imam grceve vec 3 dana tako da se nekako nadam da sad kad sam prestala pit duphastone da ce otici samo. Malo je to skroz na 5+3 pa kao nebi trebalo biti problema...kaze ginic da to tijelo bude samo odbacilo...nadam se tome da ne moramo cekati poslije :)
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Ma sto se tice prometne malo leđa a vise stres, djedica neki nas udario ima 78 godina ., a za taj utrogestan svi vele da ga piju ranije tko ga je koristio pa sam se zabrinula.. malo se i bojim ali mi je zao sto mi nije ni bebicu pokazala ni rekla da li se dobro razvija ili ne nista samo to da je cerviks skracen da je T oblik i valjda 34 mm
Meni su oba savjetovala da idem na kiretazu, da manje boli...i istina, nije me bolilo. Samo onako neugodan osjecaj. Mene tjesi da svi kazu da se lako prima nakon kiretaze...sad jos iscekat rujan 😁
Violeta jel ti se inace to desava?Bas mi je zao nadam se da si ok sada?
Ne ovo ne prvi puta. I sad sam bila malo duze na suncu i opet osjecam da mi pocinje biti slabo. Inace mi nikad nije sunce smetalo.
Eto dobila sam poklon paket koji sam osvoja..prve stvari za bebaca. Bas smo veseli 😊
Tea, hvala na obavijesti!
Velikosretnodijete, jako, jako, jako mi je žao... Baš ne mogu vjerovati koliko tužnih vijesti čujem/o...
Drži se, draga!
Bruncili, kad dođe vrijeme za drugo, doći će... Sad se probaj opustiti i fokusirati na druge stvari! Drago mi je što si se javila...
Violeta, super poklon!
Violeta draga onda lijepo u hlad da ti nije lose 😃😄
Preslatki je pokloncic
Cure tuga je to hrabrice ste mi i zelim vam svu srecu svijeta ♡♡♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Mamice kako vam je danas? Ja sam bila 10min na suncu i skoro se onesvijestila. Oblio me znoj, vrtoglavica, sum u usima. I sad mi se sve smirilo samo glava boli. A bas mi bilo dobro od jutra.
Izbjegavaj onda sunce... Znam da te privlači kao i sve nas to sunce, ali nije baš pametno... i ja sam bila 2 sata na suncu na kavici sa prijateljicama i bome uopće nije ugodno... Još mi kaže ova jedna: ajmo se prošetati oko 5, a ta vručina je još uvijek prisutna, pa sam joj rekla neka dođe kod mene da ćemo sjediti na mojoj terasi.
Sortiraj odgovore
Najstariji