Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sophie
    14. Travanj 2017. 09:22

Nina36, ja sam ti bila vec na dva pregleda, 5.tjedan kada se potvrdila trudnoća te 6.tjedan kada smo čuli srce... nek te ne brine sto sam vec toliko puta bila, naime idem privatno i zatrudnila sam pomoću IVF.
    Predlažem ti da odmah kreneš sa folnom, ja ju pijem vec 2, 3 mjeseca i od nedavno pijem magnezij.
    Dr mi je u 5.tjednu rekao da krenem s folnom i magnezijem sto sam ja vec bila počela.
    Probadanja su ti sasvim normalna pa oko toga ne brini 😊

barbs
    14. Travanj 2017. 09:22

I_me, AHHAHAHAHA onda si nešto krivo pojela HAHAHAH ili proljeće radi svoje 

I_me
    14. Travanj 2017. 09:23

Moze biti!! 😊 al cu ipak malo pripazit i obratit paznju narednih dana da ne bi bilo kad bi bilo..

Tejuska♡
    14. Travanj 2017. 09:34

nina36

Wanttobemom drzi se! Mozda ce u bolnici bolje vidjeti i cuti. Mi smo uz tebe. Sophie ti i ja smo tu negdje,ja sam 6t+2..jesi ti vec bila na pregledu?Meni je ginekologica otisla na godisnji,pa mi je prvi pregled prebacen na 25.4. Jel pijete vi folnu i jeste li samoinicijativno pocele s uzimanjem ili da ipak pricekam taj prvi pregled?na iglama sam vec..jucer me malo probadala maternica al danas sam kao nova. Kako ste vi danas?

Ja sam si je sama kupila cim sam napravila test 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Kiki156
    14. Travanj 2017. 09:38

Jutro curke! 😊 Nove dobrodosle! 😊
    Nina, ja sam ti folnu pila i prije trudnoce, od solgara po jednu tabletu, a onda sam u trudnoci povisila na 2 po preporuci gin jer je preporucena doza 800 a solgarova 1 ima 400. Mislim da ne moze skodit jer se one preporucuju i prije trudnoce, a svaka ih trudnica pije i u trudnoci. Meni je uz to preporucen magnezij i omega i to troje pijem od pocetka. Mozda da samo nazoves gin pa pitas je li u redu da pocnes piti folnu, mozda postoji razlog kada netko bas ne smije pa da se mi sad tu ne igramo doktora, bolje nazovi pa pitaj. Iako vjerujem da ce ti reci da pijes. Sretno svima na pregledima! ❤

barbs
    14. Travanj 2017. 09:42

Ja pijem multivitamine  i minerale. I pitala sam neki dan dr ako je to u redu i rekao mi je da nema smisla da pijem jer to unosim prehranom.
    Za omegu i magnezij mi nije ništa rekao  Vi ste to kupili po preporuci ginekologa ili same??? 

Giovi
    14. Travanj 2017. 09:48

Evo cure ja cekam vec sat vremena...valjda cu ubrzo...sto se tice folne i ostalih nadomjestaka,ja sam folnu samoinicijativno pocela piti nekoliko mjeseci prije samog plusa,nakon prvog pregleda doktor mi je samo dao neke druge koje valjda imaju vise folne u sebi a i rekao je da kad su mi besplatne da bolje da to iskoristim... 

Tejuska♡
    14. Travanj 2017. 10:01

barbs

Ja pijem multivitamine i minerale. I pitala sam neki dan dr ako je to u redu i rekao mi je da nema smisla da pijem jer to unosim prehranom.
    Za omegu i magnezij mi nije ništa rekaoVi ste to kupili po preporuci ginekologa ili same???

Magnezij i vitamine sama kupila kao i folnu
    Gin preporucila rekla joj da imam vec sve :))
    Sto se mene tice nije viska da popijes ... 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    14. Travanj 2017. 10:02

Giovi uhh nadam se da ces brzo doci na red!! ♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Kiki156
    14. Travanj 2017. 10:20

Barbs, meni je gin preporucila folnu, omegu i magnezij i rekla je da je to ono sto oni kao lijecnici prepisuju za trudnocu, kao nesto nuzno za trudnice. Ostalo se moze, ali i ne mora, posebno ako se raznoliko i zdravo hranimo. Pitala sam svoju trebam li mijenjati ista sada u drugom tromjesecju i rekla je da ne, da ostanem na ovome. Mislila sam da ce mozda ukinut folnu, ali rekla je  da samo nasravim piti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.