Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    14. Travanj 2017. 10:47

Ja sam pila folnu dva mjeseca prije trudnoce i onda dvije kutije nakon plusa, nakon vađenja krvi i niskog zeljeza dao mi je sirup legofer i rekao da počnem piti elevit

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Belle84
    14. Travanj 2017. 10:50

Vadila sam secer na taste danas i 5.2 je, vidim da je to poviseno. Bas me to sad brine.

Tejuska♡
    14. Travanj 2017. 10:54

Belle84

Vadila sam secer na taste danas i 5.2 je, vidim da je to poviseno. Bas me to sad brine.

Morat ces odrzavat dijetu a ako ne morat ces se doma pikati i nositi im na analizu svaki tjedan .. Doktorirala sam secer vec i u prosloj i u ovoj trudnoci ... 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Belle84
    14. Travanj 2017. 11:00

Tea2803 Koliki je tebi secer?

Dragy
    14. Travanj 2017. 11:01

wanttobemom bas mi je zao 
    Cure ne stizem vas citati, blagdani, obitelj na okupu, dosta posla...javim se cim guzva prodje.
    Mene sljedeci tjedan ceka vađenje nalaza i u petak cu na pregled jer 24.4. necu biti u mogicnosti.
    Cuvajte se, papajte fino pa se cujemo za koji dan.
    Nove mamice zelim vam dobrodoslicu, uzivajte nam

P. S. Ja sam dobro, grudi su mi buknule, nista me ne boli i jako sam umorna. Necete vjerovati, cijeli tjedan nisam spavala popodne. Ne stizem i strasno sam pospana i umorna 

Tejuska♡
    14. Travanj 2017. 11:10

Belle84

Tea2803 Koliki je tebi secer?

U prosloj bio 5.2 u ovoj na granici 5.1 
    Prouci si dijetu 1800kcal na poliklinici Harni imas .. Jesi putem krvi vadila ili si na Ogtt bas isla? Jer na ogrtt salju poslije 20tt jer izmedu 24-26 najvise skace secer .. Tada ti pokaze zapravo i vecu vrjednost meni je u pr.trudnoci bilo 5.0 putem krvi a na ogtt 5.2 tak da :/ Sa dijetom sam regulirala to pao bi na 4.7 4.8 4.9 kako kada .. Tada sam krenula poslije 20 tt sa dijetom a sada sam od pocetka krenula .. Nije da ponekad ne pojedem nesto ali se pokusavam maksimalno pridrzavati 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    14. Travanj 2017. 11:16

Mame, u kojem se tjednu šećer mjeri?? 

Tejuska♡
    14. Travanj 2017. 11:18

barbs

Mame, u kojem se tjednu šećer mjeri??

Ogtt se radi iza 20 tjedna a putem krvi se vadi na pocetku trudnoce gdje ti samo na tašte pokaze vrjednost

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    14. Travanj 2017. 11:19

Belle evo link dijete    http://www.poliklinika-harni.hr/Dijeta-1800-kcal.aspx

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

VelikoSretnoDijete
    14. Travanj 2017. 11:31

Pozdrav cure....nije dobro. Nista se nije razvilo od zadnji put. Prestajem piti duphastone i folnu i nadam se da ce tijelo samo odbaciti sve da ne moram na kiretazu. Doktor je rekao da bi to moglo samo otici jer je skroz malo (ostalo je na 5+3), a ja zelim izbjec kiretazu posto/poto. 
    Svim slatkim kuglicama zelim svu srecu svijeta do kraja! Lijepo papajte za blagdane i cuvajte se. Ja vas dodem pozdravit s vremena na vrijeme, ali moram se fokusirat sad na diplomski insve sto sam sa strane stavila.
    Ljuubim Vas. 

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.