Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anna_bella
    14. Travanj 2017. 08:03

Jutro ☉☉
    Wanttobemom, zao mi je, nadam se da ce doktori u bolnici ipak cuti srce. Zna se dogoditi da doktori u dz ne vide dobro na uzv, jer su im aparati iz bivse Juge. 
    VelikoSretnoDijete, sretno na pregledu. Krv vadis u dz gdje ti je doktor opce prakse. Ako je on u dz gdje je i gin onda ides tamo. 
    Sophie, dobrodosla 🤗 Glavobolja takoder spada u cari trudnoce :)

Tejuska♡
    14. Travanj 2017. 08:11

VelikoSretnoDijete

Jutro, pregled oko 10h. Zivco zbor rade!
    Daj mi recite - krvne pretrage sve, nisam bila ni na jednima jos, gdje se to obavlja? Odmah u domu zdravlja di je ginic ili moram dalje negdje?

Jutro sretnooo ♡
    Ja sam obavljala u domu zdravlja krvne pretrage osim tipa krvnu grupu hepatitise svih vrsta itd .. :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    14. Travanj 2017. 08:13

Aurora1611

Evo mene curke nakon dugo vremena, u utorak navecer prometna :( u srijedu bio pregled spol nismo vidjeli ali zato moram na mirovanje, cerviks je skraćen, ima tko iskustva s time? i jos mi je dala tablete na kojima pise da se ne smiju uzimati u 2.tromjesecju -.- nezz sta sad da radim osjecam se….. FUJ :(

Aurora bas mi je zao za prometnu nadam se da ste okej ♡ I za cerviks uff .. Pa valjda ti ih ne bi dala da se nesmiju koristiti 😕😕😕 Bas koma situacija

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    14. Travanj 2017. 08:15

Sophie

Pozdrav drage žene, čitam vas vec par dana pa evo da se i javim. Danas sam 6+6tt, termin 02.12. A sljedeći pregled 29.04.
    Simptome skoro nikakve osim umor nenormalni, wc po noći te grudi za min jedan br veće 😅
    E da, ne znam bas da je simptom ali od jucer popodne glava ubija, bol granična s migrenom 🤕
    Sve koje ste ovih dana na pregledima puno sreće a one kojima tek dolaze da vrijeme sto prije prođe 😊😊

Dobro nam doslaa ♡♡♡
    Mene je na pocetku svaki dan boljela sa blago povisenom temp. sto je normalno.. Drzi se 😘 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• M@lena
    14. Travanj 2017. 08:23

Aurora1611

Evo mene curke nakon dugo vremena, u utorak navecer prometna :( u srijedu bio pregled spol nismo vidjeli ali zato moram na mirovanje, cerviks je skraćen, ima tko iskustva s time? i jos mi je dala tablete na kojima pise da se ne smiju uzimati u 2.tromjesecju -.- nezz sta sad da radim osjecam se….. FUJ :(

Aurora, nisam imala iskustva sa skracenim cerviksom, no znam da svaki put na pregledu dr dolje pregledava i govori cerviks zatvoren, tvrd i koliko clanaka prsta dug. Skracen znaci da postoji mogucnost prijevremenog otvaranja, sto opet nije rijetko, puno zena to dozivi i postoji nacin da se sprijeci ili odhodi prijevremeni porod. Mirovanje je jedan od nacina i zato ti je dr to preporucila, uz tablete. Sto se tice tableta, na svim ti pise da se ne smije piti u tom stadiju trudnoce, a dr ti ih je dala jer je procijenila da je manja steta lijecenje njima nego da se ne lijecis pa se situacija dodatno zakomplicira (tu jednostavno nemamo izbora, nazalost!).
    Misli na bebaca i strogo se drzi preporuka dr!

• M@lena
    14. Travanj 2017. 08:25

Nove cure dobrodosle! 😊 zelim vama i svima nama, radosno iscekivanje i skolsku trudnocu!

• nina36
    14. Travanj 2017. 09:12

Wanttobemom drzi se! Mozda ce u bolnici bolje vidjeti i cuti. Mi smo uz tebe. Sophie ti i ja smo tu negdje,ja sam 6t+2..jesi ti vec bila na pregledu?Meni je ginekologica otisla na godisnji,pa mi je prvi pregled prebacen na 25.4. Jel pijete vi folnu i jeste li samoinicijativno pocele s uzimanjem ili da ipak pricekam taj prvi pregled?na iglama sam vec..jucer me malo probadala maternica al danas sam kao nova. Kako ste vi danas?

barbs
    14. Travanj 2017. 09:16

DOBRO JUTRO, MAMEEEEE 
    Dobro došle, nove cure!!!! 
    Aurora, jeste dobro? Sve u redu? Kako je bebica??? 

barbs
    14. Travanj 2017. 09:19

I_me, problema sa stolicom možeš imati radi tableta za željezo!  Znaaaaaam kako je to, vjeruj mi, iz iskustva HAHAHAH  Sve će biti u redu. Samo ti pij tablete. Sve će se regulirati. 
    Sretno mame koje danas imaju pregled!!!
    I sretno još jednom, wanttobemom!!! Javi što je bilo!!!!

I_me
    14. Travanj 2017. 09:21

Barbs nisam ih jos ni pocela piti 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.