Jutro ☉☉
Wanttobemom, zao mi je, nadam se da ce doktori u bolnici ipak cuti srce. Zna se dogoditi da doktori u dz ne vide dobro na uzv, jer su im aparati iz bivse Juge.
VelikoSretnoDijete, sretno na pregledu. Krv vadis u dz gdje ti je doktor opce prakse. Ako je on u dz gdje je i gin onda ides tamo.
Sophie, dobrodosla 🤗 Glavobolja takoder spada u cari trudnoce :)
Jutro, pregled oko 10h. Zivco zbor rade!
Daj mi recite - krvne pretrage sve, nisam bila ni na jednima jos, gdje se to obavlja? Odmah u domu zdravlja di je ginic ili moram dalje negdje?
Jutro sretnooo ♡
Ja sam obavljala u domu zdravlja krvne pretrage osim tipa krvnu grupu hepatitise svih vrsta itd .. :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo mene curke nakon dugo vremena, u utorak navecer prometna :( u srijedu bio pregled spol nismo vidjeli ali zato moram na mirovanje, cerviks je skraćen, ima tko iskustva s time? i jos mi je dala tablete na kojima pise da se ne smiju uzimati u 2.tromjesecju -.- nezz sta sad da radim osjecam se….. FUJ :(
Aurora bas mi je zao za prometnu nadam se da ste okej ♡ I za cerviks uff .. Pa valjda ti ih ne bi dala da se nesmiju koristiti 😕😕😕 Bas koma situacija
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Pozdrav drage žene, čitam vas vec par dana pa evo da se i javim. Danas sam 6+6tt, termin 02.12. A sljedeći pregled 29.04.
Simptome skoro nikakve osim umor nenormalni, wc po noći te grudi za min jedan br veće 😅
E da, ne znam bas da je simptom ali od jucer popodne glava ubija, bol granična s migrenom 🤕
Sve koje ste ovih dana na pregledima puno sreće a one kojima tek dolaze da vrijeme sto prije prođe 😊😊
Dobro nam doslaa ♡♡♡
Mene je na pocetku svaki dan boljela sa blago povisenom temp. sto je normalno.. Drzi se 😘
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo mene curke nakon dugo vremena, u utorak navecer prometna :( u srijedu bio pregled spol nismo vidjeli ali zato moram na mirovanje, cerviks je skraćen, ima tko iskustva s time? i jos mi je dala tablete na kojima pise da se ne smiju uzimati u 2.tromjesecju -.- nezz sta sad da radim osjecam se….. FUJ :(
Aurora, nisam imala iskustva sa skracenim cerviksom, no znam da svaki put na pregledu dr dolje pregledava i govori cerviks zatvoren, tvrd i koliko clanaka prsta dug. Skracen znaci da postoji mogucnost prijevremenog otvaranja, sto opet nije rijetko, puno zena to dozivi i postoji nacin da se sprijeci ili odhodi prijevremeni porod. Mirovanje je jedan od nacina i zato ti je dr to preporucila, uz tablete. Sto se tice tableta, na svim ti pise da se ne smije piti u tom stadiju trudnoce, a dr ti ih je dala jer je procijenila da je manja steta lijecenje njima nego da se ne lijecis pa se situacija dodatno zakomplicira (tu jednostavno nemamo izbora, nazalost!).
Misli na bebaca i strogo se drzi preporuka dr!
Nove cure dobrodosle! 😊 zelim vama i svima nama, radosno iscekivanje i skolsku trudnocu!
Wanttobemom drzi se! Mozda ce u bolnici bolje vidjeti i cuti. Mi smo uz tebe. Sophie ti i ja smo tu negdje,ja sam 6t+2..jesi ti vec bila na pregledu?Meni je ginekologica otisla na godisnji,pa mi je prvi pregled prebacen na 25.4. Jel pijete vi folnu i jeste li samoinicijativno pocele s uzimanjem ili da ipak pricekam taj prvi pregled?na iglama sam vec..jucer me malo probadala maternica al danas sam kao nova. Kako ste vi danas?
DOBRO JUTRO, MAMEEEEE
Dobro došle, nove cure!!!!
Aurora, jeste dobro? Sve u redu? Kako je bebica???
I_me, problema sa stolicom možeš imati radi tableta za željezo! Znaaaaaam kako je to, vjeruj mi, iz iskustva HAHAHAH
Sve će biti u redu. Samo ti pij tablete. Sve će se regulirati.
Sretno mame koje danas imaju pregled!!!
I sretno još jednom, wanttobemom!!! Javi što je bilo!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji