Pozitivno vibramo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <3
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Wanttobemom jako mi je zao! 😔 Ako trebas podrsku, savjet, utjehu tu smo. Drzi se...
wanttobemom žao mi je jaooo! Sve me presjeklo jer mene možda čeka sutra isto :(
Drži se i odi na pregled što prije…nadam se da će u bolnici reći suprotno! :*
Oprosti sto sam nervozu sad unijela :( vjerujem da ce ti biti sve ok :D držim figice :)
Wanttobemom, jako mi je zao. Znam kako se osjecas. Odi odmah sutra, sve i da se odluce na kiretazu zadrzat ce te samo par sati, nikako ne cijeli vikend. A ako se i cuje srce, opet ides doma. Ja sam vise vremena provela cekajuci doktora nego sto je sve to skupa trajalo. Drz se!
Hvala ti :) :*
Jutro cure...evo kavice...
Wanttobemom stvarno mi je zao...budi jaka i slobodno se tipkaj s nama...
Jutro, pregled oko 10h. Zivco zbor rade!
Daj mi recite - krvne pretrage sve, nisam bila ni na jednima jos, gdje se to obavlja? Odmah u domu zdravlja di je ginic ili moram dalje negdje?
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Evo mene curke nakon dugo vremena, u utorak navecer prometna :( u srijedu bio pregled spol nismo vidjeli ali zato moram na mirovanje, cerviks je skraćen, ima tko iskustva s time? i jos mi je dala tablete na kojima pise da se ne smiju uzimati u 2.tromjesecju -.- nezz sta sad da radim osjecam se..... FUJ :(
Pozdrav drage žene, čitam vas vec par dana pa evo da se i javim. Danas sam 6+6tt, termin 02.12. A sljedeći pregled 29.04.
Simptome skoro nikakve osim umor nenormalni, wc po noći te grudi za min jedan br veće 😅
E da, ne znam bas da je simptom ali od jucer popodne glava ubija, bol granična s migrenom 🤕
Sve koje ste ovih dana na pregledima puno sreće a one kojima tek dolaze da vrijeme sto prije prođe 😊😊
Wanttobemom jako mi je zao!! 🙁🙁🙁🙁
Ja sam jucer isla vadit krv i urin.
Imam nisko zeljezo i prepisala mi je 1×dnevno heferol kapsule od 350 mg. I imam bakterije u urinu i sad se ponovo spremam u dom zdravlja dati urin 🙁
I probudili su me neki lidi grcevi ujutro i s oprostenjem imala sam proljev 🤔😕. Tabletu cu popit 1 put u 10h, tak sam si odlucila jer se uvijek tak negdje ujutro budim.
Jutro, pregled oko 10h. Zivco zbor rade!
Daj mi recite - krvne pretrage sve, nisam bila ni na jednima jos, gdje se to obavlja? Odmah u domu zdravlja di je ginic ili moram dalje negdje?
Samo polako! Sve ce biti ok! 😊 javi kako proslo.
Sortiraj odgovore
Najstariji