M@lena, slažem se sa tobom glede prehrane. Nadodala bi da je jako dobro koristiti kokosovo ulje koje je također zdrava masnoca, bitno je da bude hladno prešano, nerafinirano, bio... osim za njegu kože odličan je za pojesti žličicu ujutro Itd. Ako jos niste istražite i nabavite. Ja ga kupujem u Chefici, odlično je.
Također, dobro bi bilo jesti sjemenke poput chie,lanenih, konopljinih...naravno ne ovih dana 😹 Od utorka 😜
Jutroo zenske
Ja vec 2 noci lijepo spavam!!! Mucninama dosao kraj konacnoooo
Jeste vec ofarbale jaja ili jos ne ja cu danas
Jeste radili kolacee? Ja cheesecake i ledeni vjetar
Pisale ste o hranii u proslij tr dobila oko 7kg jer sam pazila radi secera,ali moj secer je bio prisutan radi velike kolicine plidne vode.. Ovozavam domaci kefir kao i svee domace
A povrce nezamjenjivo nema dana bez povrca :))
Jucer sno pekli ribu na rostilju mljac
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja sam gledala onu prehranu 1800 kaliorija i da jedem onoliko i onoliko puta dnevno bila bi kao bomba cini mi se😂 meni je problem sta sam na mirovanju radi hematoma i stvarno nastoijm pazit"slatko skoro nikako ne jedem jer mi ne pita vecera mi je uvjek neki jogurt ili voce ali uopce se ne krecem i naravno da se debljam iz dana u dan 😞😞
Sta se tice tecaja ja se nadam da se on radi i ljeti u splitu, nebi mi nista cudno bilo s njima jer ljeto ce bit jedini period kad ce mi muz bit doma a nakon toga vraca se tik pred porod...
url=https://daisypath.com]
Maca tako i ja mislim. Da jedem ono sve isto bi imala 150kg. Pogotovo jer sam od uvijek hiperaktivna i dan od 24h mi je uvijek bio prekratak a sad kao trut... obavim sta imam i onda lezim i nakon 2h me sve pocne boljeti i zivci mi pocnu raditi od neaktivnosti. Jucer mi je doktor rekao da necu moci na one trudnicke vjezbe a ja sam im se bas veselila... ali opet..svo zlo i sa tim...
Maca1510 neznam da li bi se udebljala bas .. Evo sam 17tt skoro ni grama nisam dobila to je otprilike neka smjernica naravno kolicinski i manje pojedes :)
MM je od onih koji ne zele prisustvovat rekao je da nemoze gledati kako se patim tako da ga ja ne zelim prisiljavati
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Giovi to je vise smjernica u kojem smjeru da se ide i sta da se jede najbitnije je da se jede svako malo bi vas ja vidla kad bi morali tako stalno isto skoro
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jao cure ja evo imam osjecaj da ce mi dole sve ispasti bozemeprosti...mjerim korake iti po stanu a trebali smo ić van na sunce.
Sad mi je baš krivo što me ginekolog nije pregledao dolje, da se ne daj bože nisam počela otvarat....preružan osjećaj dok sam na nogama. Dok sjedim, malo je bolje kad ležim najnormalnije....al glupo mi sad preležat ovakav dan a možda mi nije ništa.
Mislim da ću dogovorit next pregled puno prije isteka 4tj...
žena-majka-carica:)
Zanimljivo. Meni je ginekologica sinoc na telefonu rekla da je moj secer 5.2 normalan i pozeljan secer svake zdrave osobe (ref. 4.4-6.4). Nadalje, spomenula mi je da se kod trudnica u zadnjih par godina nesto spustio taj prag i da je sad 5.1 ali da secer 5.2 nije nikakvo znacajno odstupanje i da niposto ne zahtjeva posebnu rigoroznu dijetu. Kaze da su doktori poceli zdrave trudnice proglasavat dijabeticarkama.
Jao cure ja evo imam osjecaj da ce mi dole sve ispasti bozemeprosti…mjerim korake iti po stanu a trebali smo ić van na sunce.
Sad mi je baš krivo što me ginekolog nije pregledao dolje, da se ne daj bože nisam počela otvarat….preružan osjećaj dok sam na nogama. Dok sjedim, malo je bolje kad ležim najnormalnije….al glupo mi sad preležat ovakav dan a možda mi nije ništa.
Mislim da ću dogovorit next pregled puno prije isteka 4tj…
Ajme bas mi je zao idi ti i prije ako mislis da nesto nije u redu
nadam se da ce ti biti bolje ♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji