Marijana - koju Omegu? Moja je u kapsula ma i ogromna je kapsula. Jel postoji sirup? Hahahha
Sto se tice depilacije nema zabrana ali triba bit siguran da misto di to radite je cisto i necete dobit neku bakteriju ili gljivicu. To za brazilsku najvise vridi. Ako necete bas na brazilsku onda bas i nema.nekih opasnosti. Samo sto je bolnije nego inace. Bar je meni bilo.
U 1T sam bila posla na secernu pastu i full depilaciju. Inace noge depiliram voskom od 1. srednje i stvarno sam navikla na to ali u trudnoci mi je bilo koooma. Jedva sam izdrzavala. A nakon par miseci secerne paste na bikiniju sam dobila pristice tj poprilicne upale jer je dlaka oslabila i nije bas mogla probiti kozu pa bi urastale i bilo bi ujme. Tako da sam se prisaltala na britvicu nakon puuuno godina a za noge je tada valjda bio prvi put da je koristim.
Muz se ne brije tj koristi elektricnu masinicu za uredjivanje pa sam mu uzela njegov mach3 i super je 😂
Sanjchi ja sad stavljam u smjesu burger peciva bez sjemenki i lidla koja rezem na pola. Smjesu za 3 peciva (svakomod nas dvoje po 3 polovice) napravim od 1 jajeta, nekih 1,5dcl mlika, vanilin secer i cimet secer i malo kruskovca/visnjevace/rogacuse i to izmuckam. U smjesu stavljam polovice peciva da se.malo namoce, malo ocjedim i przim na tavi s maslacem ne na najjacoj vatri. Gotovi su kad dobiju smedju mrezicu po sebi. Mazemo ih pekmezom, nutellom ili linoladom a nekad znam napraviti i preljev od banana, likercica i oraha koji se isto radi na tavi sa maslacem. Al to samo ponekad jer mi za to triba malo vise vrimena. Samo tost se pripremi za 10ak min.
Wow Barbs! 😍 Lajkam cvijece u kosi! I pametno da si bila u ravnima, ja sam imala pete i zbog toga su mi noge uzasno naotekle. I haljinica ti je lijepo stajala!
HEDGEHOG i moja omega je ogromna... bljak! Sve sta pijem uzela sam od TwinLab-a. Nisam sigurna da li ima sirup ili kapi, proguglaj. Vitamin D sta sam koristila u mini tableticama za cuclanje sam potrosila, sad koristim kapi na kapaljku.
HEDGEHOG i moja omega je ogromna… bljak! Sve sta pijem uzela sam od TwinLab-a. Nisam sigurna da li ima sirup ili kapi, proguglaj. Vitamin D sta sam koristila u mini tableticama za cuclanje sam potrosila, sad koristim kapi na kapaljku.
Našla sam neki sirup za djecu za omegu. Baš ću pitati svoju ginekologicu jel mogu rađe to jer ove kapsule me živciraju i loše mi sjedalu...
Barbs koja macka wauuu 😊😊Bas si nekako romanticna, njezna, cvijece u kosi ajme divno je i haljina je lijepa... prekrasna si i priroda je lijepa.
Mamuka, hvala😀 mogla bi probat to napravit😀
Barbs..diiiiiivna😍😍
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Barbs ne sjecam se tocno dal se prestaje omo 37 tj ili 38...mislim da je meni u prvoj t rekao nakon 37 tt da prestanem, al nisam 100% sigurna
Sortiraj odgovore
Najstariji