I da htjela sam vas pitat, idemo kod malog kumica na 2 rodendan, aliii djete nismo dugo vidjeli i ne znamo koliki je. Pa mame sta uzet za rod? Ja nemam ideje. Koja velicina se nosi u toj dobi?
Moj je nosio 98 u toj dobi. A od igracaka, pojma nemam. Nas ima svega previse. A najvise obozava autice i plastelin. Legici su nekima zanimljivi, ali oni duplo u toj dobi. I kineticki pijesak, al to nemoj kupovat jer bi te roditelji mogli zadavit zbig nereda koji stvara 😂
Ja sam jučer cijeli dan odmarala, prespavala cijelu noć i još jučer popodne. Nikako doći sebi, ubila me ta kiša, vjetar, dugo stajanje i sjedenje. Jedan puni sat smo samo čekali i stajali ispred sale da uđemo unutra, a vani oluja, koma...
Još me malo grči maternica i noge, ali je bolje nego jučer. Nadam se da ću uskoro biti bolje, baš me to brine. Ako ne stane, otići ću do doktorice, uvijek me nekako strah da se ne počnem otvarati a da toga nisam svjesna...
Violeta sretan rođendan!!!!
Dena sretno i da što prije prođe!
sanjchi, znam kakav je to ružan osjećaj nakon takvih snova, užas. Ja se zaokupiram nekim poslom da ne mislim o tome hehe
dzenny, super što te puštaju doma. Bolje da si ti provjerila. Sad odmaraj i čekaj još malo svoju princezu
sretna, uživajte u shoppingu i sretan put doma!
I me, javi za magnezij jer i mene hvataju sve češći grčevi, pijem ga od početka trudnoće ali da znam ako ću trebati stati...
Ja u merkuru cekam pregled, ako ima u blizini koja klokanica ja sam stojim kod vrata u rozoj majici...stojim jer he ogromna guzva...uff
Dena sretno
I da htjela sam vas pitat, idemo kod malog kumica na 2 rodendan, aliii djete nismo dugo vidjeli i ne znamo koliki je. Pa mame sta uzet za rod? Ja nemam ideje. Koja velicina se nosi u toj dobi?
Moj je nosio 98 u toj dobi. A od igracaka, pojma nemam. Nas ima svega previse. A najvise obozava autice i plastelin. Legici su nekima zanimljivi, ali oni duplo u toj dobi. I kineticki pijesak, al to nemoj kupovat jer bi te roditelji mogli zadavit zbig nereda koji stvara 😂
Odnosno 92-98 je nosio
Odnosno 92-98 je nosio
Ok, hvala...pa ja kontam mozda bolje da vece uzmem hehe
Denaaaa sretnooo!! 😍
Dzenny drago mi je da je sve ok i da idete doma. 😊
Mame sretno s prvim danom vrtica i skola!
Netko je pitao za depilaciju ja incace idem redovito na secernu pastu, odlicna je, dlake se razrijede i ne rastu, budem mirna po 3 tjedna. Ali u trudnoci ne depiliram genitalno podrucje, samo noge i bikini, dakle iz rub gaca. Bojim se ostalo zbog higijenskih uvjeta. Iako sam pitala gin i rekla je da mogu ici, jos mene ne bi ni bolilo da sam nastavila i vjerujem svojoj depilatorici ali ipak...puno je tamo zena i radije ne bi. Tako da se sada
brijem na slijepo s britvicom. 😂
Sanjchi to je samo ruzan san 😘Svima je to najveca nocna mora pa psiha radi..
Odnosno 92-98 je nosio
Ok, hvala…pa ja kontam mozda bolje da vece uzmem hehe
Pa svakako bolje vece
Pijem magnezim, folnu i omegu od pocetka trudnoce. Tako mi je gin savjetovala i rekla da oni kao struka to troje preporucuju, a ostalo prema potrebi/zelji trudnice. Citala sam i ja da se magnezi treba prestat piti pred kraj.
Sortiraj odgovore
Najstariji