Magnezij - kao ne zadnja 3 tjedna jer potiče otvaranje... Ali pitaj ti rađe svoju doktoricu!
Magnezij - kao ne zadnja 3 tjedna jer potiče otvaranje… Ali pitaj ti rađe svoju doktoricu!
Ne potice magnezij otvaranje, on ga sprjecava, zato se i pije skoro cijelu trudnocu jer smiruje grceve i eventualne kontrakcije
Magnezij - kao ne zadnja 3 tjedna jer potiče otvaranje… Ali pitaj ti rađe svoju doktoricu!
Ne potice magnezij otvaranje, on ga sprjecava, zato se i pije skoro cijelu trudnocu jer smiruje grceve i eventualne kontrakcije
to sam i ja procitala, da sprecava.. a nist.. pitam u srijedu na pregledu..
Sprjecava sigurno. Ja ga pijem od 13 tt po preporuci gin radi grceva, kad je zena otvorena onda se.magnezij pojacava. A prestaje se piti tako negdje od 37 tt ako me sjecanje dobro sluzi iz prve trudnoce.
Cudno mi je bilo kako puno vas ne pine magnezij, ovaj moj to svim trudnicama preporucuje,a ne kad vec dode do otvaranja ili nekih komplikacija
Ha ha ha, a znam da ima neka caka zašto se ne pije zadnjih par tjedan...
Sprjecava sigurno. Ja ga pijem od 13 tt po preporuci gin radi grceva, kad je zena otvorena onda se.magnezij pojacava. A prestaje se piti tako negdje od 37 tt ako me sjecanje dobro sluzi iz prve trudnoce.
Cudno mi je bilo kako puno vas ne pine magnezij, ovaj moj to svim trudnicama preporucuje,a ne kad vec dode do otvaranja ili nekih komplikacija
i ja ga pijem dosta dugo... mislim od 16 tt..jer sam imala jake kontrakcije i gin mi ga je preporucila..i pila sam ga svaki dan do 35 tj. ( tad sam ju htjela pitat do kada da pijem al sam ludaca zaboravila...) i sad su mi se opet kontrakcije povecale,a znam da ima neko "ogranicenje" do kada ga piti..
tnx sretna
E a jel netko u zadnjem tromjesečju počeo piti omegu?
Pijem od 13 tt elebaby koji u sebi ima omegu 3, ma da u prvoj t ju nisam pila..
Dena sretnooo javljaj novosti 😊😊🤗
Hvala cure na cestitkama 😘😘😘
I sretno malcima u vrticu/skoli/jaslicama... 😊😊 Danas svi roditelji slave, a djeca zale hehe
I da htjela sam vas pitat, idemo kod malog kumica na 2 rodendan, aliii djete nismo dugo vidjeli i ne znamo koliki je. Pa mame sta uzet za rod? Ja nemam ideje. Koja velicina se nosi u toj dobi?
Sortiraj odgovore
Najstariji