Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    04. Rujan 2017. 09:19

Magnezij - kao ne zadnja 3 tjedna jer potiče otvaranje... Ali pitaj ti rađe svoju doktoricu! 

• sretna
    04. Rujan 2017. 09:26

Hedgehog

Magnezij - kao ne zadnja 3 tjedna jer potiče otvaranje… Ali pitaj ti rađe svoju doktoricu!

Ne potice magnezij otvaranje, on ga sprjecava, zato se i pije skoro cijelu trudnocu jer smiruje grceve i eventualne kontrakcije

I_me
    04. Rujan 2017. 09:29

sretna

Hedgehog

Magnezij - kao ne zadnja 3 tjedna jer potiče otvaranje… Ali pitaj ti rađe svoju doktoricu!

Ne potice magnezij otvaranje, on ga sprjecava, zato se i pije skoro cijelu trudnocu jer smiruje grceve i eventualne kontrakcije

to sam i ja procitala, da sprecava.. a nist.. pitam u srijedu na pregledu..

• sretna
    04. Rujan 2017. 09:34

I_me

sretna

Hedgehog

Sprjecava sigurno. Ja ga pijem od 13 tt po preporuci gin radi grceva, kad je zena otvorena onda se.magnezij pojacava. A prestaje se piti tako negdje od 37 tt ako me sjecanje dobro sluzi iz prve trudnoce.
    Cudno mi je bilo kako puno vas ne pine magnezij, ovaj moj to svim trudnicama preporucuje,a ne kad vec dode do otvaranja ili nekih komplikacija

Barkleys
    04. Rujan 2017. 09:34

I_me

sretna

Hedgehog

Ha ha ha, a znam da ima neka caka zašto se ne pije zadnjih par tjedan... 

Barkleys
    04. Rujan 2017. 09:36

E a jel netko u zadnjem tromjesečju počeo piti omegu? 

I_me
    04. Rujan 2017. 09:39

sretna

I_me

sretna

Hedgehog

Sprjecava sigurno. Ja ga pijem od 13 tt po preporuci gin radi grceva, kad je zena otvorena onda se.magnezij pojacava. A prestaje se piti tako negdje od 37 tt ako me sjecanje dobro sluzi iz prve trudnoce.
    Cudno mi je bilo kako puno vas ne pine magnezij, ovaj moj to svim trudnicama preporucuje,a ne kad vec dode do otvaranja ili nekih komplikacija

i ja ga pijem dosta dugo... mislim od 16 tt..jer sam imala jake kontrakcije i gin mi ga je preporucila..i pila sam ga svaki dan do 35 tj. ( tad sam ju htjela pitat do kada da pijem al sam ludaca zaboravila...) i sad su mi se opet kontrakcije povecale,a znam da ima neko "ogranicenje" do kada ga piti..
    tnx sretna

• sretna
    04. Rujan 2017. 09:42

Hedgehog

E a jel netko u zadnjem tromjesečju počeo piti omegu?

Pijem od 13 tt elebaby koji u sebi ima omegu 3, ma da u prvoj t ju nisam pila..

violeta1
    04. Rujan 2017. 09:45

Dena sretnooo javljaj novosti 😊😊🤗
    Hvala cure na cestitkama 😘😘😘
    I sretno malcima u vrticu/skoli/jaslicama... 😊😊 Danas svi roditelji slave, a djeca zale hehe

violeta1
    04. Rujan 2017. 09:46

I da htjela sam vas pitat, idemo kod malog kumica na 2 rodendan, aliii djete nismo dugo vidjeli i ne znamo koliki je. Pa mame sta uzet za rod? Ja nemam ideje. Koja velicina se nosi u toj dobi? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.