Seks-eeee daaaa… Najbolje i najbrze moze otvoriti aaaali nece svaaaakiii
kod nas sam ja ta koja je prisrana da prostite na izrazu
ne želim na hitni CR i sad moram do kraja se čuvat ko debil, dok ne dobim termin za nj.....tj sve do samog zahvata....jer taj zadnji dan se bude u bolnici - znači opet otpada
inače da nije carski, čekala bih recimo 38+ pa bih se onda dala
žena-majka-carica:)
Barbs, neka je, tako je..samo neka su aktivne nase bebice😊
A kod nas je zahladilo, ja vec 5. dan carape nosim jer nezelim se prehladit. I danas sam ih nekako jedva obukla..mislim da ce ih dragi veceras skidat😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Mi se jos keksamo ali npr 1xtjedno a ne skoro svaki dan ko prije... posto nemam nikakvih problema s med.strane (na stranu sto se osjecam trulo) ne vidim zasto ne bismo, a onda se zezamo da je tata bio bebacu u gostima kad se mali poslije krene vrpoljiti 😂😂 ali naravno sve to s oprezom i u slow motion mode-u.
Evo danas sam imala pregled, sve je ok, termin prema parametrima ostaje tako kako je, plodna voda super, CTG isto, uzeli mi bris za streptokok. Iduci pregled za 2tj 18.9.
Kod mene stanje nepromijenjeno
Pregledali su me jutros,i dalje 4 cm otvorena
Kazu setaj
Je vidim kak pomaze
Trudova nema,pitat cu u popodnevnoj viziti kakav je plan
Violeta sretan rođendan!!! 😊
Mg meni je ginekologica na zadnjem pregledu rekla da ga pijem do iduće kontrole, znači 36 +4.
babylove, tebi bi sad koristio keks!!! sorry vjerujem da ti je puna kapa što se ne pokreće, ali istina je da bi pomoglo
ili to ili radi skaline...
Marijana super za pregled, ali ja nikako da upamtim koji si ti tj....tko nema ticker u potpisu, teško mi pratit.
Mgmeni je ginekologica na zadnjem pregledu rekla da ga pijem do iduće kontrole, znači 36 +4.
Evo i ja sad procitala na nekoliko razlicitih mjesta na netu da bi trebalo prestati... i ja cu ga onda piti jos 2tj, taman toliko i imam...
Sta se tice zatvora, danas mi je ginica predlozila mini klistir sta ima za kupit u ljekarni, i konzumirati svaki dan laktozu u prahu umijesanu u jogurt (vjerujem da ima i kod nas u DM)
Marijana super za pregled, ali ja nikako da upamtim koji si ti tj….tko nema ticker u potpisu, teško mi pratit.
Preksutra 35tj.
babylove, tebi bi sad koristio keks!!!sorry vjerujem da ti je puna kapa što se ne pokreće, ali istina je da bi pomoglo
ili to ili radi skaline…
Hehe ne znam bas da bi smjela
Jer ni pregled vaginalni ne zele raditi cesto zbog opasnosti od infekcija
Sortiraj odgovore
Najstariji