Marijana super za pregled.
Ja sam do jucer pila Mg al prestat cu, vidim da vecina kaze da se ne pije na kraju.
Babylove najgore je to cekanje...javi nam sta kazu
Cure pogledajte ovu srecu, moja necakinja mlada, najvise od svih se raduje mom djetetu i stalno mi je jucer mazila i dirala stomak, stalno ispituje za bratica, i sad su mu sve kupile i poslala mi je ove dvije slike i rekla da kazem braticu da smije van sad kad ona ima full opremu za njega hehe
Babylove, aaajmeeeeeeee, znaci jucer govorim muzu da jedna od nas treba roditi... I eto, nista jos!! Bas sam ostala iznenadjena!! Drzi se!!! Nadam se ea ce beba uskoro htjeti na svijet!!
Po misljenju moga doktora NISTA od dodataka ne bi trebala koristiti
Treca sreca, ti si poseban slucaj jer znas da ides na CR... I oni koji imaju bilo koji problem u T isto trebaju paziti... Tooooo shvacam
Sanjchi, kod nas je isto zahladilo ali baaaaaas je lijepo Stavila sam si tajice jutros, aaaaliiii postalo mi je tooooploo
Cak i muzu je toplo jer je skinuo duge hlace...
Etooo mi smo jeli... Sveki napravika jucer 90% jela.... Ja sam samo morala dodatak.... Spremila sam torbu... Jos mi fali sredstvi za dezinfekciju i nesto za jesti..
Idem citati dalje ono sto nisam... Iiimaaaaa toga..
Eeeee cureeee... POJMA nemam gdje sam stala sa listom pregleda pa kasnije posaljem ono sto imam, pa da vidim sta kako fali.. hahahah
I sretno danas onima koji imaju pregled..
babylove, tebi bi sad koristio keks!!!sorry vjerujem da ti je puna kapa što se ne pokreće, ali istina je da bi pomoglo
ili to ili radi skaline…
Hehe ne znam bas da bi smjela
Jer ni pregled vaginalni ne zele raditi cesto zbog opasnosti od infekcija
S kondomom bi smjeli ziher
Depilacija - Zivjelo ogledalooo!!!
Suncokretice, aaajmeeee, pa ti nisi noooormaaaalna!!!! Ja da nisam bila kuma odavno bih otisla... Mozda bi mi bilo lakse jer ne bih vec u 12 trebala doci vec za u 15.30 pa bi mi bilo lakse za izdrzati, ali 14h sam bila u muvingu...
Ja na zadnjem piru na kojemu sam bila kao obican gost sam oko 2.30 otisla doma... S time da mlada nije uopce bila na nogama (u 8.mj trudnoce) .... ti je danas bolje???
Belle, i kod mene su ti bolovi prisutni... Jos cesci su sada pri kraju... Pitaj svakako doktora misljenje!
Nasa subota je izgledala ovako, put od cca 3h, odmah cim smo dosli spremanje i od 15h na svadbi, u 4 ujutro doma dosli. Plesali, prejeli se, uzivali 😄
Sad se vracamo doma mom L koji me ne moze iscekat 😊
Sretna ti si posebna! Bas ko da nisi trudna. Blago ti see
žena-majka-carica:)
Violeta divno je to kad se maleni raduju bebi...to jw nesto najiskrenije i najsladje...jer oni ne mogu fejkati ni preglumit/uvelicat...nego sta osjecaju - to i vidish.
Moj mladji sin se jako raduje bebici, tako mu oci sjaje svaki dan kad mazi stomak i prica joj da je jedva ceka da se rodi.....a stariji npr nijednom nit pogledao. Nije tinejdzer (jos) nego eto - nema osjecaja za nj. Nadam se da ce se bar mrvu smeksat kad se rodi jer zasad 0 bodova....ignore totalni!
žena-majka-carica:)
Curke ja danas radila krvnu sliku, sve je super osim zeljeza koje je 10. Sad cemo vidjeti sta ce mi u cetvrtak doktor reci. Uvijek mi je zeljezo bilo ok, ne znam sta je sad...
Treca sreca, jesi bila na kontroli?
Peglam pomalo pa sam mozda preskocila info...
Cure, da li se bebe iznose u jastucima na izlasku i da li se doma ostavlja u kindacu u jastuku?
Dobila sam od tete onaj neki 'starinski' (kao podloga pa se navuce i zaveze, a iskreno mi je bas ruzan...prakticar sam inace, al ovo je ko od prije 20 godina)
Jel mi moze netko slikat 'danasnje' jastuke?
Hvaja ❤️
Aaaaa Violeta! Malecka je prekjut hehe, kak se klinci vesele bebama, ja necaku pokazala medo odjelce i sav se ozario i poceo skakat 😂🐥
Sortiraj odgovore
Najstariji