Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panica
    04. Rujan 2017. 12:37

Barbs, zaista prekrasna
    Yel, nemoj uopce voziti, probaj nekog angazirati da te vozi kad nekud moras ici, osobito kad se tako danima lose osjecas
    I ja sam negdje citala da se mg ne smije piti zadnje tjedne, sutra idem na bris pa cu bas pitati, ali moram si negdje zapisati

04. Rujan 2017. 12:47

Barbs, predivnaaaa si, jako elegantna i romanticna 🤗👍🏻
    Znala sam ja stat s autom, ili na pumpi ili sa strane negdje. Izbjegavat cu voznju od sad

Imam omegu od naturala i ne mogu popit toliko cudo od kapsule, pa sam znala prerezat i s vodom zmuckat...da se zrigas 😖😖😖

04. Rujan 2017. 12:47

Ulje iscuri i to zmiksam

04. Rujan 2017. 12:49

Ima i u 'sirupu' za djecu

04. Rujan 2017. 13:10

Bas citam o omegi, pise da je laneno ulje, 2-3 zlice dnevno, bolje jer ima vise benefita a i povoljnija je opcija

treca_sreca
    04. Rujan 2017. 13:11

sretna

Optimalna temperatura u prostoru za bebu je 21 stupanj.

meni je ovo minimum, ispod toga se beba pothlađuje.
    Naravno ovisi i o dobi kad je bebo rođena (ljeti je npr idealno 24-25 a zimi kad ima više rukav na sebi onda je 22-24)
    ali ja mislim držat oko 23 +/- stupanj....ne pregrijavati ali ni da je na granici sa nahlađivanjem. Ali treba pazit pritom da vlažnost ne opada ispod 40% (meni je ideal izmedju 40 i 50 s mojim dišnim tegobama pa kontam da je tako i bebama....kad je oko 30 kašljem jer je suh zrak, a kad je 60-70 kašljem od vlage...)

Dena - ohohooo....znači čekamo sad vijesti da ste gotovi i  da se mazite <3 <3 <3 diiivno!

oblačenje - čarape su najgore....tu se slomim. Sjednem na krevet pa kemijam s nogama neš. A cipele (sandale futti) mi zakopčava muž već ima nekih par tjedana....ili ako njega nema moram sjest pa bočno nekako nogu iskrivim da se ne saginjem gnječeći trbuh
    Eto zašto je ljepše bit trudnica ljeti....po zimi bi mi muž morao vezivat špigete, ovak samo tu kopču zakači i bok

Maus - hvala! evo išli su njih trojica, bez mame....malo mi tužno ali šta ću. To je život....moraš neke stvari žrrtvovat, za neke druge....ne bih željela hitni carski i da ne mogu odabrat spinalnu. Pa se trudim koliko god je u mojoj moći da si izguram do ugovorenog CR
    Violeta super da je to sad iza tebe, odmaraj sad zasluženo! I sretan rođoš....a prija se baš lijepo dosjetila, bravo!
    Brojevi robice za dvogodišnjaka....jako individulano....od moje sestre mala s 2god je nosila 86icu a moj mali (8 dana mladji od nje) je nosio vel 4, čak i veće.....dakle ovisi jel sitnija ili veća beba. A to ako ga nisi vidila duuugo, ne znaš. Najbolje igračku neku. Ja sam mrzila kad bi mi donijeli odjeću na poklon.
    I_me bebe se znaju primirit pred porod....jel ti torba spremna??
    Za magnezij - nisam znala, hvala na info....ja ga još pijem svakodnevno:/

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    04. Rujan 2017. 13:12

Mamuka

Treca jel.planiras onda uzimat i jaknicu zimsku i skafander?

uzela sam samo dva skafandera...jedan tanji za početak i vel 3-6mj (68) za zimski period.
    Tek u broju 74 sam uzela (srednje debelu) jaknicu (znači ne bundu, nego baš onak jakna jesenska u više slojeva) za proljeće tamo od ožujka pa nadalje kad nije više za bundu/skafander.
    A bundu ćemo narednu jesen/zimu furat, sad za prvi period mi je draža jednodijelna varijanta od glave do pete

Barbs - diiivan ti je outfit, praktično a elegantno i romantično...big lajk!

žena-majka-carica:)

violeta1
    04. Rujan 2017. 13:18

Evo jos s geeka stiglo... papuce za necakinju, bas su meke i njezne, i carapice za bebaca 😊😊

barbs
    04. Rujan 2017. 13:22

AAAJMEEEE...
    Znaaaaaciii, ostala sam na str 1954... Od onda nisam citala kako treba... Iiimaaaaaaa tu toga za pohvagati!!! Aaajmeeee   a ja s mobaaaaaa... Izgleda da cu morati pricekati da dodjem k sebi i kvalitetmo procitam s kompa i komentiram...
    Hvala curke na komentarima!!! 
    Vjenac je za mene bio iznenadjenje.... Jucer mi je eto rekla aaaaliii odlicno mi je pristajao iz onu frizuru... Ne bi to bilo to da nije bili vjenca... Pogodila sam boju haljine... I temu... Tako da super... Malo mi je bilo neugodno sto su mi svi davali komplimente... I meni i njenoj sestri... Pred njom... Pa sam rekla da mi nismo danas bitne....  
    Na drugoj slici se ne bi ni reklo da sam trudna  gledajuci sa straznje strane... Hahahaha 
    Ufffff strah me da ce mi se zablokirati forum kao i inace, pa bolje da nastavim kasnije...
    TO BE CONTINUED...

barbs
    04. Rujan 2017. 13:23

Sretna, hvala ti.. sto se mog dr tice, ja ne bih ni trebala MG piti... Ni isra drugo... A pregled imam tek kad budem 38+1... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.