Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    04. Rujan 2017. 13:35

Violeta, SREEEEETAAAAAN RODJENDAN!!! 

• sretna
    04. Rujan 2017. 13:39

Sjela sam na kavu pa sad mogu iskomentirat Barbs prekrasna si bila,stvarno 😊
    Sto se tice temp u stanu nama je zimi.uvijek 21-22 i uopce nije hladno, cak ki nekad bude vruce 😂 tak smo i s L drzali i sad cemo. Na 24 se kuham.

04. Rujan 2017. 13:43

Ja se izvalila na kauc (prala sam pod i eno dinstam mljeveno meso za bolonjez) a mala se pokrenula...trbuh mi ide ko valovi onako kad udaraju😂😂 presmijesno😄

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    04. Rujan 2017. 14:00

barbs-PREDIVNA!!!! 
    treca sreca-spremna je! da,danas mi je malena full mirna.. i kontrakcije su i dalje tu. a popila sam i vode i magnezij. 
    ( od 37t se ne preporuca! ) cula sam se sa frendicom kojoj je 3 dana poslije mene termin i idemo kod istog gin i gin je rekao da stane snjim u 37 t..
    stalno sam zedna danas, ko da sam jela ne znam sta slano,a nisam.. i pritisak mi je dolje i piskila sam mali milijun puta..
    mislim da cu uskoro u krpe leci malo jer sam sva neka slomljena..

barbs
    04. Rujan 2017. 14:06

Eto, ja postepeno krećem s čitanjem onoga što nisam dok se dvije mašine robe peru: jedna kod sveki druga kod nonića... A pri kraju su... Muž je oprao torbu. Danas ću sve spremiti, NAPOKON... hahaha
    ISCJEDAK – imam ga od  početka trudnoće...
    Sretna, SVAKA ČAST na snagi za plesanje! SVAAAKA ČAST!!! I Hvala na komentaru.
    Detergent – kupila sam i od FROSHA i od Persila Sensitive
    Grijace lampe za prematanje – nikad čula, a i mi imamo manji stan i lako se sa klimom zagrije + ove godine ćemo staviti i radijator..
    Ana, nemam problema sa mučninama, odnosno, s povraćanjem, ali ako jedem prevelike količine osjetim to... Beba pritišće sve živo... i teško mi padne na želudac teža hrana... Probaj pripaziti na koločinu + na vrstu hrane koju jedeš...
    Što se čučnjeva tiće mislim da to na kraju ovisi o trudnici... Frendica je tjedan dana sve živo radila da se otvori i potakne trudove i na kraju tek kad je hodala pola dana po city mallu se uspjela otvoriti i to nešto sitno... Niti pilates lopta joj nije pomogla... nikakve stepenice... ništa..
    Yel, što se tlaka tiče – ujutro 120/60 a poslije podne 130/70
    Stala sam na str 1960 ... uuufffffff... idem obavljati kućanske poslove, pa budem nastavila...

I_me
    04. Rujan 2017. 14:12

violeta-super paketic!  ja isto cekam jos neke stvari sa geeka..

Kiki156
    04. Rujan 2017. 14:45

Violeta bas je slatko! 😊
    Ja sam do sad peglala pa malo odmaram, nakon toga rucak, danas cemo ribu 🐟😋 oprala sam preko vikenda robicu a sad peglam tetrice i ostalo bijelo. Oprala sam i komodu da mogu sloziti unutra sve...uh umorilo me! 😅

violeta1
    04. Rujan 2017. 14:52

Kiki samo polako i nemoj sve danas, ostavi mssta i za sutra, ipak ima tu posla. I dobar tek..uzivaj u ribici... uh mogla bi i ja hehe 

barbs
    04. Rujan 2017. 15:03

Sanjchi, neka je mala aktivna!!  Najbitnije je da se javlja... A caaaaarape jos nisam krenula oblaciti... Znam samo da se sve teze i teze sama oblacim i svlacim... Pogotovo ako moram sandale staviti, a bome i hlace, pa sjednem i muzu kazem da me skike...
    Mc Mouse, preeeeeedivna slika!! 
    Ma sve mi pratimo akcije pa jedna drugoj javljamo 
    Seks-eeee daaaa... Najbolje i najbrze moze otvoriti aaaali nece svaaaakiii  Moj npr nece vec 7tj hahahahhhahahahahahha

barbs
    04. Rujan 2017. 15:05

Kiki, nemoj se umarati!!  Samo pomalooo... Ima dana..
    I me, dobro da si mi rekla za Mg... Danas sam muza htjela poslati ali ako u 37.tj ga ne preporucaju niera od toga... A kontrakcije imam po cijele dane... Ne znam ako je to normalno ili ne..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.