Violeta sretan rodendan😘 mlada piletina😜
A torta izgleda mrak😋😋😋
Dena, ajmeeee...sretno i neka sve prode stobrze i bezbolnije! 😘
Obuvanje..nosim krokse...hahaha...tene me stiscu uzas jedan. Morat cu nove kupit😂
Ja sam nocas jako ruzno sanjala😞 da sam rodila i nisu mi dali bebicu nego su rekli da nesto moram napravit, hodat il sta ja znam, pa da ce me pregledat i kad sam se vratila da me pregledaju rekli su da je beba umrla😭😭😭😭 uzas jedan..i jos sam sama doma, kad sam se probudila bas sam bila tuzna a nije bilo dragog da me zagrli😩 glupi snovi
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I da cure...sretno danas malcima u skoli, vrticima i sve ostalo..nek im prode sto ljepse😊😘
Ajmee,dena, svu srecu ti zelim.. neka prodje sto brze i bezbolnije..
Malcima sretno takodjer.. 😉
Ee pa cure i ja idem kuci 😉 rekli su da je sve uredu,da to nije bila plodna voda,nego iscjedak aa eto samo sto sam se ja ustrasila.. ali svejedno,neka sam dosla da ne mislim o tome.. 😊
curke,do kojeg tjedna se uzima magnezij?
naisla sam na par clanaka da se od 37tt ne smije vise piti..
a meni se stomak grci u zadnje vrijeme nenormalno..sav je kvrgast. jos su me jucer napali grcevi u listovima.. sad sam ga popila.. ne pijem ga svaki dan..
Ajmee,dena, svu srecu ti zelim.. neka prodje sto brze i bezbolnije..
Malcima sretno takodjer.. 😉
Ee pa cure i ja idem kuci 😉 rekli su da je sve uredu,da to nije bila plodna voda,nego iscjedak aa eto samo sto sam se ja ustrasila.. ali svejedno,neka sam dosla da ne mislim o tome.. 😊
ides kuci?? jeeeeeee
sad kod kuce sve 4 u zrak i polako..jos malo da izdrzite u 2u1
Dzenny super sto ides kuci!! Sad samo laganini😊
I me..pojma nemam.ozda najboljr da nazives gin pa da pitas?
Dzenny, super sto ides kuci 😊
Ja sam sad doruckovala u hotelu. Oko pola 12 cu se odjavit i idem u mall of split vidjet sto ima i cekat mm da zavrsi s poslom pa idemo doma.
Dena, sretno
Dzenny, sad primi bocu vode i ne pustaj
Violeta, sretan rockas
Babylove, da li se mazite?
Svaki dan kad dodjem, nove vazne vijesti, sve nam se priblizava, jedva cekam male prstice
Violeta - sretan rođendan. Da, torta izgleda primamljivo!
Dzenny - znači samo vodenkasti iscjedak, ajde super, a kako da mi znamo razliku šta je iscjedak a što plodna voda? Dobro da su oni tebe zadržali malo. Sad samo lagani i.
Dena aaaa - go girl!
Snovi - užas, i meni zna biti tako, valjda je to psiha.
Sortiraj odgovore
Najstariji