Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Rujan 2017. 07:54

Violeta sretan rodendan😘 mlada piletina😜 
    A torta izgleda mrak😋😋😋 
    Dena, ajmeeee...sretno i neka sve prode stobrze i bezbolnije! 😘
    Obuvanje..nosim krokse...hahaha...tene me stiscu uzas jedan. Morat cu nove kupit😂 

Ja sam nocas jako ruzno sanjala😞 da sam rodila i nisu mi dali bebicu nego su rekli da nesto moram napravit,  hodat il sta ja znam, pa da ce me pregledat  i kad sam se vratila da me pregledaju rekli su da je beba umrla😭😭😭😭 uzas jedan..i jos sam sama doma, kad sam se probudila bas sam bila tuzna a nije bilo dragog da me zagrli😩 glupi snovi 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

04. Rujan 2017. 07:58

I da cure...sretno danas malcima u skoli, vrticima i sve ostalo..nek im prode sto ljepse😊😘

dzenny
    04. Rujan 2017. 08:37

Ajmee,dena, svu srecu ti zelim.. neka prodje sto brze i bezbolnije.. 
    Malcima sretno takodjer.. 😉
    Ee pa cure i ja idem kuci 😉 rekli su da je sve uredu,da to nije bila plodna voda,nego iscjedak aa eto samo sto sam se ja ustrasila.. ali svejedno,neka sam dosla da ne mislim o tome.. 😊

I_me
    04. Rujan 2017. 08:38

curke,do kojeg tjedna se uzima magnezij?
    naisla sam na par clanaka da se od 37tt ne smije vise piti..
    a meni se stomak grci u zadnje vrijeme nenormalno..sav je kvrgast. jos su me jucer napali grcevi u listovima.. sad sam ga popila.. ne pijem ga svaki dan..

I_me
    04. Rujan 2017. 08:40

dzenny

Ajmee,dena, svu srecu ti zelim.. neka prodje sto brze i bezbolnije..
    Malcima sretno takodjer.. 😉
    Ee pa cure i ja idem kuci 😉 rekli su da je sve uredu,da to nije bila plodna voda,nego iscjedak aa eto samo sto sam se ja ustrasila.. ali svejedno,neka sam dosla da ne mislim o tome.. 😊

ides kuci?? jeeeeeee 
    sad kod kuce sve 4 u zrak i polako..jos malo da izdrzite u 2u1 

I_me
    04. Rujan 2017. 08:43

violeta sretan ti rodjendan!!!! 

04. Rujan 2017. 08:43

Dzenny super sto ides kuci!! Sad samo laganini😊
    I me..pojma nemam.ozda najboljr da nazives gin pa da pitas?

• sretna
    04. Rujan 2017. 09:08

Dzenny, super sto ides kuci 😊
    Ja sam sad doruckovala u hotelu. Oko pola 12 cu se odjavit i idem u mall of split vidjet sto ima i cekat mm da zavrsi s poslom pa idemo doma.

panica
    04. Rujan 2017. 09:15

Dena, sretno
    Dzenny, sad primi bocu vode i ne pustaj
    Violeta, sretan rockas
    Babylove, da li se mazite?
    Svaki dan kad dodjem, nove vazne vijesti, sve nam se priblizava, jedva cekam male prstice

Barkleys
    04. Rujan 2017. 09:17

Violeta - sretan rođendan. Da, torta izgleda primamljivo!
    Dzenny - znači samo vodenkasti iscjedak, ajde super, a kako da mi znamo razliku šta je iscjedak a što plodna voda? Dobro da su oni tebe zadržali malo. Sad samo lagani i.
    Dena aaaa - go girl!

Snovi - užas, i meni zna biti tako, valjda je to psiha. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.