Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    04. Rujan 2017. 10:34

Dena sritno! Da sve bude u redu i brzo prodje! ❤
    Dzenny super sto idete kuci. Sad zapisuj koliko pijes il pripremi ujutro i pazi da sve popijes sta bi tribala.
    Violeta sritan rodjendan!
    A to su ti malo skaljkivi periodi kad kikici bas jos dosta intenzivno rastu pa je tesko pogodit velicinu al mislim da 98 mu ne bi tribalo bit malo nikako i da ce mu to bit sad za zimu dobar broj. Micica je oko rodjendana znaci na prolice nosila jos uvik 92 al evo sve za lito je 98 imala i to je sad vec dosta na knap ako ne i malo tako da mi za jesen moramo 104 minimalno.

04. Rujan 2017. 10:42

Dena, sretno !!!! 😇😍😍😘
    Ujutro opet vrtoglavice i vozila sam 15 km da bi isla u dz vadit krv, pa me seka trebala pokupit. U voznji sam se zanjela i otisla malo u suprotnu traku i rekoh 'zaj..radnju', odvezla se do privatnog laba koji je blizu i izvadila i krvnu grupu na kojoj se vidi i senzibilizacija i kks...
    I onako bih morala platit krvnu jer mi dr neda uputnicu za to, a u merkuru traze nalaz..
    (Krvna grupa kosta 300 a test senzibili 200, pa sam samo krvnu platila)
    Sestra mi govori da mogu ici, sjedila sam i nisam 'cula' kaj mi prica, onda se pokupila do prve ljekarne i kupila sirup zeljezo sa sa vit c i u autu pila i laganini natrag doma.
    Koma, ko pijana

• Mamuka
    04. Rujan 2017. 10:42

Ajme sretna i ja bi jedan hotelski dorucak 😋
    To mi je inace najdrazi obrok a jos kad imas veeliki izbor... Jaooo sad bi i ja 😁
    Jucer sam muzu i sebi za dorucak spremala francuski tost. To nam je neki vikend dorucak. Toliko odusevio u jefnom hotelu da mi je drazi od palacinki. Svaki put kad bi bili u tom hotelu svako jutro bi to jela cili tjedan i ne bi mi dosadilo tako da sam na kraju i kolege i muza navukla na francuski tost 😄

04. Rujan 2017. 10:43

Di nam je barbs...
    Nema ni trece srece...

• Mamuka
    04. Rujan 2017. 10:54

Yel ako vidis da nisi skoncentrirana na voznju tj da ne mozes nemoj vozit ni 5km. Strpi se malo da ti se to smiri pa nastavi.
    Za tlak pojedi nesto slanije i popij jacu kavu i puuuuno vode. Sidi negdi na kavu i kupi nesto u nekoj pekari i malo pricekaj. Sranje se dogodi za tren.

• sretna
    04. Rujan 2017. 11:06

Mali je hotel, ali jako lijep tako da ni dorucak nije bio onako bogati kao sto su inace. Ali nema veze. Najela sam se, to je vazno 😄
    U hotelu "More" smo na Žnjanu

• sretna
    04. Rujan 2017. 11:10

Yel,cuvaj se! Kako Mamuka kaze, ako nisi sposobna za voznju bolje stani i odmori oa opet kreni, jer za nesrecu je dovoljna sekunda.

04. Rujan 2017. 11:15

Yel, nemoj vozit, cuvaj se...meni se to nije desilo, al cin primjetim da nemogu, ostavljam se volana. Ne ugrozavam samo sebe...
    Barbs vjerojatno dolazi k sebi od svatova😝
    A treca sreca...danas je malac u skolu otisao, pa je sigurno sva u tome..javit ce se one😀
    Mamuka, francuski tost...kako ga pripremas

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Marijana12345
    04. Rujan 2017. 11:27

DENAAAA sretno! Mislimo na tebe... ti znaci otvaras sezonu jesenskih mama 😁
    VIOLETA sretan rockas!
    HEDGE ja uzimam omegu zadnje tromjesecje ali nekad preskocim jer mi je jako muka pa mi i to riblje ulje dize zeludac. U zadnje vrijeme sve te nadomjeske uzimam tik prije spavanja da ne osjetim reakcije zeluca.
    MAGNEZIJ ja ga uzimam inace vec preko 3god otkad sam bila aktivna trkacica i jer inace imam onaj sindrom nemirnih nogu. Nisam cula da se mora prestati s njim. Naprotiv, planiram uzimati Prenatal i Mg i nakon poroda. 
    DEPILACIJA jos uvijek uspijevam sama na opip bez ogledala. Jednom sam bila na brazilskoj secernom pastom i bolilo me dosta, ali od toga je gore bilo sta mi je sve uraslo pa sam tjednima vodila borbu s pristicima. Radje se onda sama brijem. Ali muskom britvicom. Gilette i nastavci su mi malo preskupi ali ima super muska britvica i povoljni nastavci u Lidlu. Koza je poslije mekana i glatka vise nego kad sam s onim zenskim britvicama brijala. Onaj epilator sta cupa ne mogu si sad u trudnoci ni pojmiti kad je koza osjetljivija...

barbs
    04. Rujan 2017. 11:38

Juuuutroooo 
    Ziva sam, zdrava sam... 2u1 smo.... Jos k sebi dolazim...
    Skicnula sam na brzinu komentare... Detaljnije svakako kasnije prociram...
    Nisam skuzila za MG!!!! Jel se pije i dalje ili ne??? Ja sam pred 3 dana osrala bez a kontrakcije su ubij bozeeee ucestale.... Pa me zanima da li da muza danas posaljem da mi kupi danas ili ne...
    Sretna, napisala si da se oko 37.tj prestaje ili sam krivo skuzila??? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.